سلام .
کرکهای موجود برای رفع محدودیت آفیس2013 ، همه روی نسخه ی پلاس جواب میدن یا روی نسخه ی آزمایشی (Preview) هم میشه ازشون استفاده کرد ؟
Printable View
سلام .
کرکهای موجود برای رفع محدودیت آفیس2013 ، همه روی نسخه ی پلاس جواب میدن یا روی نسخه ی آزمایشی (Preview) هم میشه ازشون استفاده کرد ؟
کسی نمیدونس؟نقل قول:
در ضمن یه جدول درست کردم وقتی توش فارسی مینویسم فونت رو بعد میرم رو خونه بعدی بازم فونتش به انگلیسی تغییر میکنه موندم چیکار کنم! هی باید وقتی رفتم خونه بعدیش فونت رو فارسی کنم عیجبه ها!! هر کاری هم کردم نتونستم درست کنم!
اینم بگم که این جدول رو از نسخه 2007 ورد سیو کردم آوردم تو نسخه 2003 کار میکنم نکنه از اینه؟
سلام. عزیز شما چرا از اول صفحه رو A5 انتخاب نمیکنی؟نقل قول:
سلام. چپ چین هستن؟ احتمال داره که اونها رو راست چین کرده باشین.نقل قول:
سلام.
زمانی که فصل بندی میکنم و میخوام فصی اول رو با حروف: الف, ب, پ, ت و ... شماره گذاری کنم، میبینم که چنین شماره بندی نداره یا حروف الفبای عربی داره( ا ب ت ...) یا ابجد ( ا ب ج د ..).
برای پایان نامه باید با حروف فارسی شماره گذاری کنم.
یعنی چی؟ من میخوام سایز A5 پرینت کنم، اما کاغذهام A4 هستند، یه راهش اینه که بشینم کاغذهام رو از وسط نصف کنم بزارم توی دستگاه، یه راه دیگه که من دنبال ش میگردم اینه که خود ورد توی برگه ی A4 خودش 2 تا A5 کنار هم بزاره که دیگه مجبور نشم کاغذ ها رو نصف کنم.نقل قول:
اگر توی پرینتر کاغذ A4 باشه و یه صفحه ی A5 پرینت کنید، دقیقا وسط کاغذ چاپ میشه و فضا رو هدر میده
نقل قول:یه سوال دیگه:نقل قول:
چطوری میشه تو صفحه یه شماره رو کاری کرد که وقتی یه صفحه چاپ بشه خود به خود یه شماره بره بالا تو همون صفحه و همون صفحه چاپ بشه؟
چند سالی هست که منم این معضل رو دارم:n02:نقل قول:
تو ورد وقتی یه جدولی رو هم از بالا و هم از پایین میکشم تا جایی که کل برگه رو بگیره ولی وقتی چاپ میشه بازم فضای خالی داره اونم زیاد چرا؟!!:n13:
چون من تو خود ورد فضای اضافی نمیبینم که تا اونجا هم جدول رو بکشم ولی وقتی چاپ میشه فضای اضافی رو نشون میده!
ورد هم 2003
هیچ وقت نتونستم پرینتی بگیرم که از لحاظ ابعاد دقیقا همون چیزی باشه که تو ورد نشون میده
بهتره pdf کنید بعد پرینت
یه ctrl+a بگیرید بعد زبان رو فارسی کنیدنقل قول:
در ضمن یه جدول درست کردم وقتی توش فارسی مینویسم فونت رو بعد میرم رو خونه بعدی بازم فونتش به انگلیسی تغییر میکنه موندم چیکار کنم! هی باید وقتی رفتم خونه بعدیش فونت رو فارسی کنم عیجبه ها!! هر کاری هم کردم نتونستم درست کنم!
اینم بگم که این جدول رو از نسخه 2007 ورد سیو کردم آوردم تو نسخه 2003 کار میکنم نکنه از اینه؟
یا روی + گوشه جدول کلیک کنید تا کل جدول انتخاب بشه و زبان رو فارسی کنید
تهش نشد یه بار تموم سلولهای رو drag کنید و زبان رو فارسی
نفهمیدم منظورت چیه :n13:نقل قول:
چطوری میشه تو صفحه یه شماره رو کاری کرد که وقتی یه صفحه چاپ بشه خود به خود یه شماره بره بالا تو همون صفحه و همون صفحه چاپ بشه؟
drag منظورت همون انتخاب کل جدول هاست دیگه؟
هر کاری کردم نشد این فارسی شدنش فک کنم دوباره با ورد 2003 بسازم جدول رو درست بشه ! :n02:
اینم فک نکنم بشه.نقل قول:
نفهمیدم منظورت چیه :n13:
منظورم مثلا تو جایی از صفحه شماره 100 هست میخوام وقتی یه بار چاپ شد این بشه 101 و همین 101 چاپ بشه بعد دوباره بشه 102 و ... :n02::n13:
افتاد؟ دی
آرهنقل قول:
drag منظورت همون انتخاب کل جدول هاست دیگه؟
چی جالب :31:نقل قول:
منظورم مثلا تو جایی از صفحه شماره 100 هست میخوام وقتی یه بار چاپ شد این بشه 101 و همین 101 چاپ بشه بعد دوباره بشه 102 و ...:n02:
نه چیزی به ذهنم نمیاد
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
در قسمت بالا جلوی اسم پرینتر گزینهpropertiesرو انتخاب کنید و اون رو در حالات Landscape قرار بدین.
خیلی ممنون، با اینکه شکل 2010 اینطور نیست اما این گزینه رو اونجا هم پیدا کردم، این خیلی خوب بود اما یه مسئله ای هست:نقل قول:
من نامه های اداری دارم، از نامه باید دو نسخه پرینت کنم، میخوام وقتی دستور پرینت رو دادم توی یک کاغذ بجای اینکه صفحه ی 1 و 2 از فایل کنار هم قرار بگیره، همون صفحه ی 1 دوبار قرار بگیره.
در اصل اصلا فایل های من یک صفحه بیشتر ندارند! از همون 1 صفحه دو نسخه پرینت می خوام که توی یک برگه باشه
برای این کار راههای زیادی وجود داره:نقل قول:
1-از همون صفحه یه کپی برگیری و توی صفحهی بعد. بشه دو صفحهی عین هم بعد پرینت کنی.
2- اگه توی ادارتون از این کاتر های استاندارد صحافی پیدا میشه، همیشه یه تعداد A4 رو نصف کن بزار کنار.
3- شما که اینهمه استفاده از A5ت بالاست خوب جای خرید مثلا 2 بسته A4 برو یه بستش رو A5 بخر که زحمت نصف کردنش رو نکشی.
ممنون ولی شما صورت مسئله رو پاک کردید، اتفاقا چون تعداد این کارها چندان بالا نیست، کاتر هم نداریم :n02: کپی از یه صفحه هم و چسباندن (!) یبه صفحه ی بعدش دردسر زیادی داره چون محتویات صفحه به هم میریزه و باید درستش کنم!نقل قول:
سلام دوباره
ببخشید یه سوال دیگه :n02:
چطور میشه کادر های دور صفحه رو (page borders) رو اضافه کرد؟
سلامنقل قول:
کدوم نسخه رو دارید؟
تو نسخه 2003 که از منوی format بعد border and shading
تو نسخه 2007 هم فک کنم تو page layout بود دقیق نمیدونم.
سلام ...
من با Numbering تو Word 2010 مشکل دارم.
تو حالت فارسی، Indenting تا عدد 9 درسته، اما از 10 به بعد این جوری میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه انگارمن بد مطرح کردمنقل قول:
من 2010 دارم، می دونم border کجاست، میخوام علاوه بر border های موجود، یه سری دیگه بهش اضافه کنم، منظورم اینه که اونهایی که برنامه وررد نصب میشه محدوده، حتما باید بشه چیزهای دیگه ای دانلود و اضافه کرد.
دوستان من 3 تا فایل ورد آماده کردم برای یک جزوه هستن. یکی جلد , یکی صفحه فهرست و فایل بعدی متون جزوه هستش. حالا میخام این سه تا رو با هم ترکیب کنم و یک فایل PDF بسازم ولی یک مشکل دارم.
فایل اول که همون صفحه جلد هستش دارای حاشیه و واترمارک ( عکس در پس زمینه ) هستش و وقتی که میخام تو فایل ورد دیگه ای کپی کنم این خواص هم منتقل میشن و دیگه نمی تونم اونها رو تو صفحات بعدی از کار بندازم. آیا راهی براش وجود داره ؟ تنظیم خاصی داره ؟
لطفا راهنمائی بفرمائید...
با سلام وتشکرنقل قول:
آیا این راهکاری که فرموده ید ؛ برای ویندوز XP هم جواب میده ؟! چون هر چی گشتم تب فرمت به چشمم نخورد ؟!!
سلام.بله امکان پذیره.در Xp به جای تب Format تب Regional Options داریمنقل قول:
سلام .نقل قول:
به مسیری که فرمودید رفتم ولی باور بفرمایید هر چی میگردم ؛ اصلا گزینه ای به اسم : persian یا farsi یا iran نیست که نیست !! لطفا راهنمایی فرمایید .
سپاسگذارم .:n16:
اگر نیست به تب دوم (languages) برید و تیک اولین گزینه رو بزنید و دوباره همینجا برگردید، می بینید که اضافه شده.نقل قول:
سلام دوستان
من تازه ویندوز عوض کردم و آفیس 2007 نصبیدم.
حالا مشکلا که دارم اینه
فرض کنید یه صفحه کامل پر از نوشته دارید... حالا میخواید اینو پرینت کنید
خط اول پرینت نمیشه (به صورت نصفه میپره بالای صفحه ) ولی بقیه صفحه به سادگی پرینت میشه....
البته اینم بگم که وقتی اینتر میرنم و میام پایین یعنی صفحه رو از خط دوم شروع میکنم بدون مشکل پرینت میشه :n04:
حالا چه کنم درست بشه؟؟!!!
سلام
چطور می شه خانه های جدول را برعکس شماره گذاری کرد
مثلاً
50
49
48
47
سلام تورو خدا رود بهم بگید چه جوری توی ورد 2007 به جای شماره صفحه یک دو سه بخوره
سلام
شما بجای رنگ سیاه 100% که Automatic هست از یه رنگ دیگه مثلا سیاه 95% استفاده کن.نقل قول:
با اینکه راه حل دیگه ای بلد نیستم ولی لطفا نتیجه رو بگین.
یه پیشنهاد غیر استاندارد دارم :n02:نقل قول:
اگه فقط یه ستون از یه جدول رو میخواین اینجوری کنید میشه از Sort در منوی Home استفاده کرد فقط چون لیست شماره دار رو نمیشه مرتب کرد، بجاش باید از Field استفاده کنید.
از مسیر Insert> Quick Parts> Fields توی لیست Field names باید Seq رو پیدا کنید و توی Fields code بجای SEQ بنویسید SEQ list و OK کنید.
از فیلدی که ساختین کپی بگیرید.
ستون مورد نظر رو انتخاب کنید: با کلیک در بالای ستون جدول یا انتخاب معمولی ستون با کشیدن ماوس از ردیف اول تا انتها.
Paste بزنید تا فیلدتون توی تمام سلول ها بیاد.
F9 بزنید تا فیلدها آپدیت بشن.
در آخر هم ستون حاوی فیلدها رو به صورت Descending مرتب کنید.
توجه: مرتب سازی باعث میشه محتوای ردیف ها هم جابجا بشه (اصل کارش همینه)
به خاطر همین گفتم غیر استاندارده چون یا قبل از پر کردن جدول باید فیلدها رو آپدیت و مرتب کنید یا عملیات رو توی یه جدول کمکی با همون تعداد ردیف انجام بدین و بعد شماره ها رو کپی کنید توی جدول اصلی.
سلام . عالی بود .نقل قول:
با روشی که فرمودید ؛ گزینه farsi و iran هم به لیست اظافه شد .
اما اعداد همچنان لاتین هستند !!!!!!!!!
اگه کمتر از تعداد همیشگیشون هستن شاید کامل نصب نکردین که باید از Programs and Features برین Microsoft Word رو Change کنید و Page Border Art رو روی Run from My Computer تنظیم کنید ولی اگه میخواین چیزی بیشتر از حالت عادی اضافه کنید یه جستجو توی نت بکنید شاید بشه! :n13:نقل قول:
خط هایی رو که شماره خوردن انتخاب کنید.نقل قول:
به تنظیمات پاراگراف برین. مثلا با زدن لانچر (همون فلش کوچولو) پایین سمت راست کادر Paragraph از منوی Home
مقدار Hanging رو اونقدری اضافه کنید که اعداد دورقمی جاشون بشه. (عرض یک عدد دورقمی + عرض خط فاصله + کمی فاصله اضافه تر)
سند رو به دو بخش تقسیم کنید و ارتباط دو بخش رو جدا کنید. خداییش منم حوصله ی جستجو توی پستهای خودم رو که به 30 تا نمیرسن ندارم چه برسه جستجوی کل تاپیک. پس براتون می نویسم:نقل قول:
ابتدای اولین خط از صفحه ای که میخواین سند از اونجا به دو بخش تقسیم بشه کلیک کنید.
گزینه ی Page Layout> Page Breaks> Next Page رو بزنید تا Section جدید درست بشه.
توی قسمت سفید بالای صفحه یا پایین صفحه دو بار کلیک کنید تا Header و Footer به نمایش در بیان.
آیا عبارت های Footer -Section 1 و Header -Section 2 رو می بینید؟
توی Header -Section 2 کلیک کنید و از منوی Desgin قسمت Navigation گزینه ی Link to previous رو غیرفعال کنید.
وقتی ارتباط بخشی با بخش قبلش قطع بشه، تنظیمات بخش قبل به بخش بعد سرایت نمیکنه.
حالا که بخش دوم ارتباطش با بخش اول قطع شده میتونید توی بخش اول از Watermark استفاده کنید.
با سلام به اساتید
در لپ تاپ سـونی که 2 سال پیش خریدم آفـیس استارتر 2010 توسط کارخانه نصب شده اما قابل استفاده نیست چون موقع کلیک کردن روی آیکون اش میخواد اول فایل های لازم رو دانلود کنه. ضمنا من سی دی آفیس 12 ( آفیس 2006) رو دارم که وقتی میخوام نصب کنم error میده و قبل از نصب آفیس جدید، باید نسخه استارتر را Uninstall کنم. ولی حتی بعد از uninstall ، بازهم موقع نصب همین خطا را میده. لطفا راهنمایی کنید چون الان هیچ آفیسی روی سیستمم نمی تونم داشته باشم
با تشکر
سلام خدمت همه دوستان
من در هنگام ذخیره کردن فایل های ورد 2010 با فرمت docxمشکل دارم
از دیروز به صورت ناگهانی دیگه قادر به ذخیره کرن فایل ورد با فرمت docx نیستم و وقتی می خوام ذخیره کنم هر بار که دکمه ذخیره را میزنم دوباره پنجره ذخیره باز میشود و هر چقدر هم روی دکه ذخیره کلیک میکنم فقط دوباره و دوباره پنجره ذخیره کردن باز میشود و هیچ تغییری ذخیره نمی شود.
خیلی گشتم و لی نتونستم مشکل رو حل کنم
من repair، نصب مجدد آفیس و کپی نوشته ها در یک ورد دیگر را تست کردم ولی جواب نداد.
تو word هم از هیچ macroای استفاده نکردم
راسی من میتونم با فرمت doc ذخیره کنم و کمی به هم میریزه فایلم
خواهش میکنم کمک کنید این پایان نامه منه و دو هفته هم بیشتر تا deadline نمونده
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل از پرینتر بود:n04: و با تعویض اون مشکل برطرف شد...:n05:
ممنون
سلام
توی word 2007 چطوری میشه که اون متن مورد نظر به صورت لینک دربیاد یعنی مثلا آدرس یه سایتی به صورت لینک واردش کنیم تا هر وقت از تو خود word روش کلیلک کردیم وارد صفحه مورد نظر بشه ؟
یه سوال دیگم داشتم آیا میشه این لینک ها رو به این صورت در بیارم که برای لینک ها عنوان انتخاب کنیم و درون اون عنوانی که داریم (وقتی مثبتش رو بزنیم) لینک ها رو قرار بدیم و دوباره اگر خواستیم توی همون لینک بازشده بشه باز عنوان تعریف کرد و باز لینک های دیگر رو توش اضافه کرد یه چیزی مثل عکس زیر (فقط به جای پوشه ها آدرس لینک باشه) :
ممنون
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
در ورد 2010 چطوری میشه Text Direction رو به صورت پیشفرض به راست به چپ تغییر داد؟ هر بار اجرا میکنم به صورت خودکار چپ به راست هست. میخوام هر موقع اجرا شد راست به چپ باشه. ویندوز هم XP ممنون
میشه مدلش رو بگین. منم چند سال پیش یه HP داشتم که گفتم با سیاه 100% همین قاط رو میزد. مدلش یادم رفته. شما بگین اگه خودش بود ممکنه یادم بیاد.نقل قول:
متن مورد نظر رو انتخاب کنید.نقل قول:
کلیک راست
گزینه ی Hyperlink
اما این ساختار درختی رو نمیدونم :n13:
برنامه های آفیس رو ببندید و این ابزار رو اجرا کنید:نقل قول:
Start> All Programs> Microsoft Office> Microsoft Office Tools> Microsoft Office 2010 Language Preferences
Persian رو انتخاب کنید
Set as default رو بزنید
بعضی نسخه ها هم بجای Language Preferences آخرش نوشته Language Tools
اینو تابستون گفتم تو همین تاپیک. معلومه بد گفتم :دینقل قول:
روی اون تیتر کلیک کنید تا مکان نما روش قرار بگیره. لانچر پاراگراف رو بزنید. از سربرگ دوم گزینه ی Keep with next رو فعال کنید.
اگر همه ی تیترها یک Style دارند کافیه اون Style رو Modify کنید و از Format برین توی تنظیمات Paragraph و سربرگ دوم و Keep with next رو فعال کنید.
شما نامه ی اداری رو در سایز A5 تایپ کنید؛ Orientation رو هم نمیخواد تغییر بدین فقط 1Page Per Sheet رو بکنید 2Pages Per Sheetنقل قول:
البته!!! با تمام تنظیماتی که چاپگرم داشت آخرش مجبور شدم یه کپی از کل صفحه بگیرم و توی صفحه ی بعد Paste کنم چون تا فایلتون 2 صفحه نداشته باشه هرچقدر هم تنظیمات رو درست کنید اتوماتیک کپی اضافه نمیزنه.
حالا از 2Pages Per Sheet استفاده کنید که برگه اسراف نشه، دیگه این که از نامه کپی بگیرید توی صفحه ی دوم یا بذارید نصفش سفید بمونه با خودتون.
وقتی نداره چیکار کنیم؟ من «أ ب ت ث ج ح خ د ر ز س ش» زدم رفت کسی هم اشکال نگرفت.نقل قول:
سلام . گزینه farsi و iran اظافه شده ولی اعداد همچنان لاتین هستد !!!!نقل قول:
خیلی ممنون
دمت گرم. برم این دکتر رو گیر بیارم حداقل یه چندتا بارش کنم.نقل قول:
وقتی نداره چیکار کنیم؟ من «أ ب ت ث ج ح خ د ر ز س ش» زدم رفت کسی هم اشکال نگرفت.
:n14:[HTML] نوشته شده توسط Mo5tafa اگر نیست به تب دوم (languages) برید و تیک اولین گزینه رو بزنید و دوباره همینجا برگردید، می بینید که اضافه شده.سلام . عالی بود .نقل قول:
با روشی که فرمودید ؛ گزینه farsi و iran هم به لیست اظافه شد .
اما اعداد همچنان لاتین هستند !!!!!!!!! [/HTML]
سلامنقل قول:
توی پنجره ی Region and languages داخل همون تب اول (format) اون پائین دکمه ی Additional setting رو بزنید، توی پنجره ی جدید داخل همون تب اول (Numbers) منوی کشویی آخر (use native digit) رو باز کنید و روی National قرار اش بدید، حالا OK کنید و پنجره ی زیریش هم OK کنید، حالا باید اعداد توی Word فارسی تایپ بشه
:n06:خوبه یکخورده سرچ کنید توی انجمن *
این پست هم در ادامه جواب آقا مصطفی
20-01-2012, 12:15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کـاربـر بـاسـابـقـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاريخ عضويتApr 2007پست ها554
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط omid-p30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در ورد 2010 چطور میشه اعداد رو فارسی تایپ کرد ؟
وارد قسمت option شوید قسمت advance رو انتخاب کنید در این بخش قسمتی وجود دارد به نام show document content که به صورت پیش فرض arabic انتخاب شده است شما context رو انتخاب کنید
در صوتی که در زمان تایپ کیبورد رو فارسی کنید اعداد شما به صورت فارسی تایپ خواهند شد
نظر شخصی (برنامه نویسی):پاسخ اماده و کامل دادن به طرف مقابل یعنی خیانت چرا که اگر طرف مقابل واقعا جویای علم باشه باز هم سوال میکنه و دست از تلاش برنخواهد داشت و مطلبی رو که خودش به زحمت بدست اورده به سادگی فراموش نخواهد کرد
نتیجه این میشه که کودک خارجی داخل 8 بیت بازی مینویسه و در ایران مهندسین کامپیوتر هنوز اندر خم تعریف متغییر هستند