تا جایی که من میدونم بلندی صدا نباید فرق زیادی بکنهنقل قول:
باند های خودتون خوبه ، خرج اضافی نکنین ، اگه میخواین خرج کنین یه آمپ 2 کانال برای همینا بگیرین ;)
تا جایی که من میدونم بلندی صدا نباید فرق زیادی بکنهنقل قول:
باند های خودتون خوبه ، خرج اضافی نکنین ، اگه میخواین خرج کنین یه آمپ 2 کانال برای همینا بگیرین ;)
سلام
اساتید محترم سایت این لوازمی که من گرفتم بنظرتون خوبه یا نه ماشین پراید 132
هدیونیت 117e الپاین
کامپانت روی در 1720 کنوود
باند روی طاقچه t1692 راکفورد
ساب 1300 کنوود
خازن 1 میلیون فاراد راکفورد
امپ مونو ps1d دیجیتال کنوود
امپ 4 کانال c4b دیجیتال دیزاین
کابل برق صفر کیج
ار سی استینگر امریکایی ابی رنگا
لطفا راهنمایی کنید
سلام فائز جان.نقل قول:
نه عزيزم،اين براي كساني هست كه نياز به آمپ ندارن. شما با اون حجم صداي عقب اگه كامپ خوب نبندي صداي استيج جلو گم ميشه تو BASS .
محمد مبارك باشه. خوبه. صداي سري T با ديجيتال ديزان چطوره؟خوب درايوش ميكنه؟نقل قول:
ضمنا در مورد خازن نگو 1000000 فاراد،يك فاراد:46:
RCA رو چند گرفتي؟
كابل برق 0 از چه برنديه؟خارجي يا ايراني؟
خودت از صدا برامون ريويو بنويس خصوصا اون سابي كه احمد اينقدر تعريفش رو ميكنه،ببينم چيه.:8:
سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید
آقا حمید یه سوالی برام پیش اومده، الان ساب ماشین خودت چیه؟ میتونی چند تا ساب در حد r15 بهم معرفی کنی برم کلیپ هاشونو ببینم ؟ انشالله خرید بعدی من برای ماشین جدید 1 ساب حرفه ایه.در ضمن میشه ساب رو دست دو تهیه کرد؟
راستی قرار بود برای رفیقمون یه کواک معرفی کنیا. یادت رفت؟ ماشینش مزدا 2000 یک کابینه بود. نمیدونم چند سانتیه.
مرسی
سلامنقل قول:
من الان راكفورد p2 آمريكائي دارم.قبلا هم R15 داشتم واقعا عالي بود.ولي قيمتش خيلي رفته بالا.
در حد اون :
1- كيكر15 L7-قوي و عالي
2-كيكر CVX15 يه ساب كيفيتي همراه قدرت كافي.
3- گليدن آديو سيستم X-ion 15-1000
اين گليدن رو خيلي توصيه ميكنم. واقعا كيفيت ساختش بالا هست.قدرت خيلي خوبي هم داره. مقامهاي بالائي هم داره.خلاصه هر كدوم رو بگيري خوبه.من اگه بخوام دوباره يادجوونيهام كنم و ساب سنگين بردارم تو خريدش شك نميكنم.
ببخشيد فراموش كردم.اگه 13 سانتي باشه ميتونه آديو سيستم MXC 130 بگيره نياز به آمپ هم نداره.
سلام بچه ها،کی گفته با 200 تومن نمیشه سیستم بست؟
رفیقم روی ماکسیماش 1.5 میلیون خرج سیستم کرده،آدم به زور از 10 متری صداشو میشنوه!
به خدا من 160 تومن دادم! یه جفت باند پایونر 6910 خریدم 40 تومن با یه پخش سونی دی وی دی خور 110 تومن با 10 تومن پول اجرت و بریدن تاقچه عقب(ماشینم پرایده) به خدا صدای ماشین من خیلی از اون کیفیتش بیشتره و حجم صداش هم بیشتره و تا 15 20 متری هم میره!
امروز رفتم نمایندگی کنوود آمپ 7205 رو خریدم . البته هنوز نصبش نکردم(باندهام CO609 هست).فروشنده یه آدم مسن و با تجربه ای بودش میگفت این آمپ خیلی توانش بالا هست و برای درایو کردن سابهای توان بالا استفاده میشه و نظرش این بود که خیلی برای باند کواک زیاده . میگفت موقع نصب گینش رو کامل باید ببندی .تنظیمات HPF هم نداره این HPF به چه دردی میخوره؟ خلاصه فروشنده گفت اینو واسه باند کواک ببندی پشیمون میشی و اینجور صحبتها. البته من دیگه خریدمش.حالا این هفته نصب میکنم ببینم صدای این باند 609 درمیاد یا نه.نظرتون چیه؟
سلامنقل قول:
خب مباركه چند گرفتي؟
نه نترس. pre Out پخشت چنده؟بايد روي 5 ولت تنظيم كني.
پدر اسپيكر رو كليپينگ و ديستورش در مياره نه توان بالا.
راستي حواست به برك اين كردن اسپيكرها باشه.1-2 ماه نبايد خيلي ولوم بديا.اصلا توقع كوبش نبايد داشته باشي. وگرنه آسيب ديدن روشاخشه.بعد از اين دوره مشكلي نداري.:8:
در مورد HPF يادم عرض كنم.
يه ف ي ل ت ر بالا گذر هستش با يه فركانس كات.اينجا قبلا كامل توضيح داده بودم:
"با توجه به سوالات مكرر دوستان در مورد LPF و HPF گفتم يه توضيحي در مورد اين كليدها و تاثير گذاري آنها بر فركانسها خدمتتون بگم:
LPF (مخفف Low Pass Filter ميباشد) يك ف ي ل ت ر پائين گذر هستش.به اين معني كه با انتخاب آن و همينطور انتخاب يه فركانس مثلا 80Hz فركانسهاي بالاتر ضعيف شده و ديگه به اسپيكر فرستاده نميشن. در عوض فركانسهاي پائين 80 ميره به اسپيكر.به اين فركانس ميگن نقطه كات آف.البته اين هرچقدر كيفيت و شيب فركانس كات بيشتر باشه بهتر كات ميشه.اين شيب كه با dB/octave مشخص ميشه داراي اعداد 6/12/18/24/36 هست.پس ف ي ل ت ري كه 24dB/Octave باشه بسيار دقيقتر از 12dB/Octave عمل ميكنه.
HPF (مخفف High Pass Filter ميباشد) يك ف ي ل ت ر بالاگذ هستش.به اين معني كه با انتخاب اين كليد و فركانسس مثلا همون 80Hz فركانسهاي پائين ضعيف شده و به اسپيكر وارد نميشن.
به اين ف ي ل ت ر ها Crossover يا X Over هم ميگن."
"
سلام،من 3 سال پیش سیستمم رو با کمک همین فروم گرفتم و الان دیدم ماشالله نه تنها این فروم ضعیف تر نشده،بلکه بچه ها خیلی فعالتر هم شدند. تبریک می گم به همتون!
من الان یه ضبط پایونیر 5250 دارم با یه جفت باند کنوود 6975. ماشین هم ال 90. ارزانترین راهی که بشه صدای سیستم رو تقویت کرد،اضافه کردن چیه؟! و چه مدلیش؟! راستی مهم برام فقط حجم صدای بالاتر و بهتره. ممنون پیشاپیش....
داداش شما فقط یه کواک و یه امپ بستی؟قصد اضافه کردن ساب یا کامپ نداری؟امپت روی 4اهم چقدرrmsمیده؟وچند خریدی؟نقل قول:
مبارکت باشه
سلام
الان همچی عالیه این امپ فقط کامپانتمو درایو میکنه باید عوضش کنم عوض کنم دیگه هیچ ضعف صدایی ندارم
ار سی هم حدودا 80 تومن بود
کابل هم اره صفر امریکایی هستش
این ساب تو دقت معرکه هستش من ساب زیاد عوض کردم این ساب حجم یه ساب 15 رو داره کیپی بیسی که میزنه مثل ساب 12 هستش
همه نوع فرکانسیو میزنه
امپ مونو هم که عالیه
صدای صاف و شفاف با بیس عالی
محمد با اون قیمتی که صرف این سیس کردی باید هم صدای خوبی بگیری.نقل قول:
همایش این سایت هم که خدا بخواد اصلا انگار نباید راه بیافته اومدم تهران میام پیشت صدا بگیری برام
سلام
یک کامپ خوب و خوش قیمت برای مچ کردن با 1073 به ما معرفی کنید.
ممنون
از اون نمایندگی اصلی کنوود گرفتم تقاطع جمهوری و خیابون دانشگاه.حدود یک هفته پیش تلفنی بهم 225 قیمت داد ولی حضوری که رفتم زد زیرش.245 کمتر نمیداد.نقل قول:
PreOut ضبط فکر کنم 2 ولته (1450UB پایونیر).من موقع نصب روی 5 ولت میذارم و کم کم ولتاژ رو میارمش پایین.احتمال زیاد دیگه پیش نصاب نرم .شایدخودم نصبش کنم چون سیمکشیش انجام شده ،آمپ قبلیم رو درمیارم اینو جاش میبندم. اگر نکات خاصی برای نصبش لازمه بگید ممنون میشم.
با اون توضیح شما از HPF , LPF برداشتی که من دارم اینه که فقط اگر یکیش باشه کافیه .چون یا باید فرکانسهای پایین رو رد کنه یا بالا رو.هر جفتش رو که نمیشه .حالا این آمپ که HPF نداره از لحاظ صوتی چه کمبودی رو ایجاد میکنه ؟ آیا تو تفکیک صدا موثره.
یه آمپ دیجیتال هم تو مغازه بودش فکر کنم مدل XR-4S واقعا آمپ آسی بودش .خیلی وسوسه شدم که اونو بخرم چون کوچولو هم بود و 120 وات هم خروجیش بود.4 کانال بود فقط لامصب خیلی گرون بود.نزدیک 480 تومن بود اگر اشتباه نکنم.
بله.نه ساب نمیبندم.چون دیگه بودجه م نمیرسه.ولی توصیه من به شما اینه که اشتباه من رو نکنید. به جای خرید کواکس با قیمت بالا، ذو جفت کامپوننت خوب مثل MX 165 PLUS بندازید یک جفت عقب یک جفت جلو.یک ساب هم عقب اضافه کنید کل خرجش شاید یه چیزی حدود 1200 بشه ولی صدای محشری میده.نقل قول:
7205 روی هر کانال 170 وات روی 4 اهم میده.
سلامنقل قول:
ممنون از محبت شما. بله خدا رو شكر اين قسمت هم مانند مابقي قسمتها p30 خيلي پيشرفت خوبي داشته و دوستان واقعا حرفه شدند.
آمپ براي 6975 نداري؟6975 قديمي هست يا V2?
اگر آمپليفاير نداري كه تو اين 3 سال اصلا صداي خوبي از اسپيكرها نگرفته بودي.حتما براش آمپليفاير تهيه كن.
براي استيج جلو هم به فكر تهيه كامپوننت خوب باش خيلي تو حجم و كيفيت صدا مهمه.
بهترين انتخاب با كمترين هزينه براي شما آديو سيستم مدل MX165PLUS هست.195 قيمتشه و نسبت به قيمت صدائي كه ميده واقعا عاليه.من به خيليها پيشنهاد كردم.
امپليفاير هم با بالاترين كيفيت و كمترين هزينه فعلا برندي غير از JVC ar8004 تو بازار نيست. اگه برند بهتري پيدا كنم با قيمت مناسب حتما معرفي ميكنم.حدود 400 هست البته من هرچي براي دوستاني كه از من خواسته بودن براشون تهيه كنم كمتر از قيمت بازار گرفتم.
من تعجب كردم وقتي اون قيمت به من گفتي.به هر حال مباركه.نقل قول:
در مورد HPF و LPF كاملا كاركدشون با هم متفاوت هست.
HPF براي كامپوننتها و كواكسيالها مورد استفاده قرار ميگيره و به طور معمول فركانسهاي بالاي 80-90 هرتز رو براي آنها ارسال و فركانسهاي زير اون رو تضعيف و به اصطلاح كات ميكنه.
LPF عكس اون هست و فقط براي ساب ووفرها استفاده ميشه.
تو آمپليفايرهاي رده بالاتر اين دو ف ي ل ت ر حتي تو آمپهاي دو كانال هم تعبيه ميشه ولي تو برندهائي مثل كن وود و پايونير فقط از LPF بهره ميگيره كه به نظر من نقطه ضعف در طراحي هست ولي خب از نظر قدرت و قيمت مقرون به صرفه هست.
شما بايد كليدش را رو در حالت off قرار بدي و از روي پخشتون اگر HPF داره بزاري روي 80Hz.باس بوست رو هم كامل ببند.چون خروجي PRE پخشتون كمه بايد گين رو باز كني روي 2 ولت ست كني كه خدا رو شكر كن وود كارتون رو راحت كرده و دقيقا عدد ولتاژ2 رو مشخص كرده.
زماني كه خواستي سيمهاي برق و منفي رو به آمپ بزني قبلش بايد از روي باطري كابل منفي حتما جدا كرده باشي.بعد كه خواستي مجدد سر باطري رو وصل كني با يه مقاوت مثل لامپ ماشين جريان رو تخليه كن،خيلي مهمه حتما اين كار رو انجام بده.وقتي لامپ كامل خاموش شد باز هم حدود 15 ثانيه به همون حالت بمون بعد با خيال راحت سر باطري رو وصل كن.
در مورد اون امپ كن وود هم بايد بگم سري Excelon كن وود هست و از كيفيت و طراحي بالاتري نسبت به سري KAS برخورداره.مثل كانكشنهاي اسپيكر ها و كابل برق و منفي وريموت اندود شده با طلا،پاور ساپلاي Dual،سيستم خنك كننده منحصر به فرد و...
البته نسبت سيگنال به نويزش (S/N) با عدد 73dBA نسبتا كمه. اگه ميتونست همون105 كه ادعا كرده بود رو انجام ميداد عالي ميشد..
علي جان بنده چند بار خدمتتون عرض كردم.شما به هيچ عنوان تو رنج قيمتي كه آديو سيستم داره ميده با اون كيفيت صدا،هيچ كامپوننتي رو نميتوني تييه كني. وقتي ميگم از Type R آلپاين هم برتره بخودي نميگم كه.نقل قول:
پس با این صحبت شما که 7205 تنظیم HPF نداره این آمپ اصلا واسه باند کواک طراحی نشده و واسه ساب طراحی شده .الان که تو سایت کنوود نگاه میکردم دیدم تو قسمت اکسسوری های این آمپ دوتا ساب رو نوشته بود .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی خود فروشنده که آدم مسن و با تجربه ای هم به نظر میومد بهم گفتش که این آمپ واسه باند نیست و واسه ساب طراحی شده.حالا باید سر فرصت نصب کنم ببینم چی ازآب درمیاد.امیدوارم مثل اونیکی چیزایی که خریدم نشه و جواب بده.
ببخشید اینو دقیقا متوجه نشدم یعنی چی؟!جریان چی رو باید تخلیه کنم؟ اگر این کارو نکنم چی میشه ؟ آخه خود نصابها هیچوقت ندیدم این کارو بکنن.نقل قول:
سلام
من يه دستگاه پخش تا 250 تومن ميخوام بگيرم باندهاي ماشين هم همون فابريكش هست قصد بستن سيستم آنچناني هم ندارم فقط دنبال يه صداي صاف و با كيفيت هستم
لطفا راهنمايي كنيد
سپاس فراوان
سلام ......آقا حمید می خواستم یک مقایسه ای بین آمپ کنوود x4d با آمپ آدیو سیستم Radion 100.4 بکنی .... با توجه به اینکه کنوود حدود 100 تومن ارزونتره و خروجیش بیشتره و همچنین برنده جایزه EISA شده.....البته آدیو سیستم هم تو مجله های فای 62 امتیاز آورده! ....... کلاس هاشون هم با هم فرق می کنه.......ممنون داش حمید :20:
سلامنقل قول:
حمید خان این آدیو سیستم مثل باقیه کامپها کراس آور جدا نداره؟
راستش برای ما که صداش را نشنیدیم و میخایم از روی قیافه بخریم ظاهرش به این قیمت نمیرزه.البته شاید اگر صداش را بشنویم نظرمون عوض بشه.
راستی حمید جان شما با برند مک آدیو هم آشنایی دارید؟چجور محصولی هست؟
ممنون
سلام به دوستان عزیز
میخاستم یه سیستم جمع کنم که اومدن تحقیق ولی حسابی گیج شدم.
منظورتون از هدیونیت و کامپوننت چیه؟؟
همچنین باکس ساب چه تاثیری داره؟
من خودم دوست دارم یه 7150 بخرم
در مورد صدا هم دوست دارم کیفیت خوبی داشته باشه و الکی نکوبه و یه بیس معمولی داشته باشه.
سر همین میگن بهتره ساب نخری و عوضش 2 جفت باند خوب بگیری 2تا عقب 2تا جلو
نظر دوستان چیه؟؟
با تشکر
سلا دوستان
چطور میشه این باز شدن خودکار پنل پایونییر 9450 رو هنگام ماشینو خاموش میکنی قطعش کرد؟
با تشکر
با سلام به تمامی اساتید
نیاز به یک راهنمایی داشتم ، بنده میخوام برای پراید یک پخش و باند بگیرم ، در آینده قصد ارتقاشو دارم (آمپلی ، ساب و ...)
بودجه ی که در نظر گرفتم دوروبر 300 تومن هست ، آیا می تونم اون چیزی که می خوام رو بگیرم ؟
با تشکر
والبته این رو هم اضافه کنم باندی که میخوام بخرم TS-6975 V2 هست.
دوستان نظرشون در مورد این باند چیه و اینکه بهترین امپلی برای این باند چیه.
سوال دیگه اینکه واسه در های جلو باید چی بذارم؟؟
سلامنقل قول:
پخش را در حالیکه خاموش هست وارد تنظیماتش شو و گزینه auto face open را بگذار روی off .
نه تنها اين آمپليفاير بلكه هر امپليفاير ديگه كه دوكانال به بالا باشه رو ميتونيد به اسپيكر متصل نمائيد.فقط امپليفايرهاي مونو هستند كه مخصوص ساب ووفرها طراحي و ساخته ميشوند. به فركانس ريسپانسشون دقت كنيد،اغلب حد اكثر تا 150-200 هرتز رو اجرا ميكنن. يعني فركانسهاي پائين از اون بالاتر ديگه ميره براي ميدباس.نقل قول:
اين امپ روي حالت بريج 1*500 وات خروجي ميده و تو اكسسويز هم نگفته كه براي ساب هست منظورش اينه كه سابهاي مورد نظر رو ميتونين با اين امپ هم درايو كنيد ولي من شخصا هيچوقت براي درايو كردن ساب ووفرها از آمپليفايرهاي كلاس خصوصا AB به دليل گرماي بالا و تلفات اون استفاده نميكنم.
اغلب نصابها در ارتباط با نصب كابلهاي برق و منفي اين مساله رو بهش توجه نميكنن.زماني كه شما اين كار تخليه رو انجام نميدهيد علاوه بر ARC كه در محل اتصال بوجود مياد ممكنه باعث صدمه ديدن خازنهاي و ترانزيستورهاي آمپتون بشه چون جريان بالائي يكدفعه وارد اونا ميشه.
دوست خوبم بنده هم تقريبا سن و سالي ازم گذشته و تو اين 40 سالي كه از خداوند متعال عمر گرفتم بيش از 10 سال هست كه تو كار سيستم هاي صوتي هستم و كسب تجربه كردم و همواره هم در صدد ارتقاء اون هستم.نميخوام بيخودي كسي رو گمراه كنم و اطلاعات غلط بدم بهشتون.
اگه ميگم به فلان اسپيكر بايد اين مقدار توان بدي تا درايو بشه بر اساس همين تجربيات هستش.وقتي ماها تو سيستمهامون برق درست و درموني نداريم و تا كمي ولوم پخش رو بالا ميبريم ولتاژ سر امپليفاير مياد روي 11-12 چه توقعي داري براي يه اسپيكر قوي آمپ 100 واتي يا 120 واتي استفاده كنيم؟!!!استاندارد CEA 2006 گفته آمپ شما با برق 14.4 ولت دوتا 170 وات خروجي ميده روي 4 اهم ولي آيا شما برقتون رو ولوم 2/3 همون 14.4 هست؟نه نيست.
بنده كه عرض ميكنم دو تا چيز باعث صدمه زدن به اسپيكر ميشه و آنها هيچكدام توان بالا نيست(البته نه اينكه 400 وات بدي به اسپيكر 100 واتي ،سوء تفاهم و اشتباه برداشت نشه)تست كردم.به ووفرهاي اسپيكر JBL LIMITED با آمپليفاير 944 پايونير كه در حالت بريج 250 وات خروجي ميده با برق كامل يعني ولتاژ بالاي 14 ولت،250 وات ورودي داديم و مدت زيادي هم از سيستم كار كشيديم،هيچ مشكلي هم براش بوجود نيامد،چنان ميد باسي هم ميزد كه ميخواست مخت بياد تو دهنت.
در كل شما نگران نباش.به نكاتي كه بنده خدمتت عرض كردم(برك اين كردن اسپيكر،تنظيم بودن سيستم،استفاده از HPF و فركانس كات 80HZ ) همگي رو رعايت كن بعد يك ماه بيا بگو آقا دمتون گرم عجب ميكوبه اين اسپيكرها
فقط ميتونم بهتون كن وود 7016 رو معرفي كنم.نقل قول:
سلام شايان جان خوبي گلم؟نقل قول:
والا هر دو امپ خوب هستند.ولي در دو كلاس طراحي و متريال جدا.(اروپا و ژاپن)
من آديو رو خيلي روش كار كردم و مقاله خوندم،مخصوصا ماسكوني رو كه واقعا ميشه آدم
آمپهاي آديو سيستم طراحي دقيقي داره،از تكنولوژي SMD استفاده ميكنه ،هيت سينك فوق العاده اي داره كه تو دفع گرما بسيار موثره.از نظر هيلترينگ داراي هيلتر بند پس هست كه كمتر آمپليفايري تو طراحيش از اون استفاده ميكنهمثل 944 پايونيراين هيلتر به شما اين امكان رو ميده كه فركانسها رو از يه حدي به بالا و پائين كات كنيد.مثلا بين 25 الي 175 و 50 الي300 هرتز..قدرتهاي بالائي دارن و با توجه به اينكه CEA نداره ولي اتو هاي فاي تست و تائيد كرده كه ميتونه مورد توجه و درجه اعتبارش باشه. مثلا امپ 280.2 از سري X-ion كه روي 4 اهم دوتا 280 وات RMD خروجي ميده روي 2 اهم مونو 1480 وات خروجي RMS ميده.ميدوني يعني چي؟دمپينگ فكتوهاشون هم بالا هستش و باعث كنترل خوبي روي ووفرها ميشه.داراي اينپوت سنس 8 ولت هست كه باعث كاهش S/N ميشه.
كن وود KAS-X4D يه آمپ كلاس D هستش.اولين نكته كه به نظر من تو كيفيت صدا تاثير ميزاره همين موضوع هستش.نظر شخصيم هستا وگرنه شايد خيليها عكس من نظر داشته باشن. كلاس D اومد گرماي توليدي توسط امپهاي كلاس AB رو كاهش داد و كارائي رو هم افزايش داد ولي من نميدونم چرا (شايد تعصب باشه)نتونستم اين امپ رو براي اسپيكرها (نه ساب ووفر) هضم كنم.از نظر ابعاد X4D كوچكتر هستش.سيستم دفع گرماي خوبي هم داره.قدرتش هم 120 وات روي 4 اهم هست كه 20 وات بالاتر از اديو هستش.البته به نظر من آديو تو اعلام كردن توانها كم گوئي ميكنه مثل راكفورد فازگيت.نسبت سيگنال به نويزش 73dB هست كه به نظر من خيلي پائينه و بايد حد اقل 100 مي بود.
من از x4d Review هاي زيادي نديدم.Rate خاصي هم پيدا نكردم غير از همون جايزه Eisa در سال 2009-2010
ديگه چيزه خاصي نميبينم.
به نظر من ارزش داره كمي بيشتر هزينه كني و هلون رو امتحان كني
قبلا هم عرض كردم،كراس اورش مثل بقيه كامپوننتها هست با اسلوب 12dB/Oct منتها طراحيش به صورت خطي و جمع و جوره،نيامده براش مثلا باكس پلاستيكي درست كنه وگرنه كارش مثل همه كراس اوورهاي پسيو هست.نقل قول:
علي جان من هم هنوز صداش رو نشنيدم ولي وقتي كارشناسان دو مرجع معتبر در سيستم صوتي خودروها Car&HiFi و Auto HiFi ميان Rate خيلي خوب و هاي كلاس رو بهش ميدن،وقتي رتبه اول رو كسب ميكنه با اينكه پائينترين محصول يك كمپاني هستش،باز وقتي Auto HiFi مينويسه:
The MX165 woofer pressed more than 106 dB at 90 Hz- a dream for a lot of 16” woofers!”
به نظرت با قيمت 195000 تومن جاي ترديد براي خريد ميمونه؟نه والا:31:
در مورد مك آديو ،خير
اگه از من ميپرسي ،خدمتت عرض ميكنم. خير.بهتره خورد خورد سيستم رو جمع كني.نقل قول:
پخش خوب ميخواي بايد 290 هزينه كني و 7016 كن وود بگيري. دور بر پايونيرهاي جديد هم نرو.
سلام دوست خوبم.بهتر نبود سوالتون رو اينجا مطرح مينمودينقل قول:
و از ايجاد كردن تاپيك جدا گونه خودداري ميكردي؟!
محبت كن قوانين رو مطاله بفرما:
مديران محترم لطفا تاپيك رو به بخش سيستمهاي صوتي منتقل بفرمايند.متشكرم
پخشتون خوبه ولي قيمتش به اين حدي كه الان هست به هيچ عنوان نمي ارزه
من 7016 كن وود رو ژيشنهاد ميكنم.
اسپيكر مورد نظرتون هم اصلا مناسب نيست.
هزينه شما براي اين كار كمه اگه بخواهيد امپ نگيريد ميشه يه كاري كرد وگرنه خير.
اگ ميخواهي سيستم رو بعد از مدت كوتاهي تعويض نكني كمي صبر كن و بودجتون رو حد اقل به1 تومن افزايش بده.
سلام دوستان
من رفتم یه پخش 1450 و یه باند 6974 پایونیر گرفتم صدا افتضاح بود یه باند 50 تومنیه پایونیر هم جلو بستم اما بازم صدا خوب نشد وقتی ولوم میدم به خرخر میفته
حالا درسته 300 تومن پول بیشتر ندادم و یه ضبط حرفه ای نیست اما خداییش اندازه 300 تومنم اصلا صدا نداره بخوام مقایسه کنم شاید 10% قویتر از پخش فابریک پراید با باند های 6964 دوستم باشه
حالم گرفته شده-به نظرتون مشکل از کجاست ؟خودمم کشتم توی تنظیماتش بهترین حالت رئ انتخاب کردم اما فایده ای نداشت ولوم که میره بالا 50 حالت به هم میخوره
چیو باید عوض کنم ؟پخشو یا باندامو ؟من توقع آنچنانی از صدا ندارم اما ببینید چیه که دیگه منو حالمو به هم زد
مرسی از جوابت عزیزنقل قول:
والا خودم قصد داشتم برم دنبال پایونر ، یعنی رو پایونر حسابی باز نکنم ؟
یه پخش خوب تا 200 تومن نمیشه الان گرفت ؟ (ماشاالله گرونی !)
یکی از دوستان چندی پیش یه پخش و باند بست تو همین رنج البته گویا جا برای ارتقا داشت
ممنون
دوستان من میخوام یه سیستم معمولی که زیاد هزینه برنداره ببندم
با کمترین قیمت چه ضبطو سابو امپلی میشه گرفت؟
این 3تا با هم جور در میاد؟
امپلی
Pioneer GM-3500T
ضبط
Pioneer MVH-1450UB
ساب
Pioneer TS-W309
من زیاد صدای بلند نمیخوام....فقط میخوام کیفیت پخش خوب باشه و وقتی صدارو زیاد میکنم خش خش نکنه با این تفاسیر ساب هم لازمه؟
در کل پیشنهادتون چیه؟من اصلا از این چیزا سر در نمیارم:31:
ممنون:11:
منم دقیقا مثل شما فکر میکردم ولی الان به این نتیجه رسیدم که حداقل 1 تا 1.5 میلیون واسه سیستم باید هزینه کنی تا یه صدای شفاف و درست حسابی بگیری.معلومه که با 300 تومن میشه همون سیستم فابریکی ماشین.نقل قول:
پایونیر خوب نیست.فقط هدیونیتهاش خوبه . باندها و آمپهاش خوب نیست.قیمتها نسبت به یکسال گذشته حداقل 50 درصد بالا رفته به همین خاطر با 200 تومن پخش جالبی نمیشه خرید. حداقل باید 300 واسه یه هدیونیت متوسط خرج کنی.نقل قول:
نه جور در نمیاد چون من الان پخشم همینه و آمپم هم همینه ولی اصلا راضی کننده نیست.شما واسه اینکه کیفیت و تفکیک خوب بگیری باید یه کامپوننت خوب به همراه ساب حتما ببندی.ضمننا همونطور که گفتم باندها و سابهای پایونیر خوب نیست.با کمترین هزینه میشه اون چیزایی که نوشتی رو خرید ولی مطمئن باش صداش اصلا راضی کننده نخواهد بود.نقل قول:
شما خودت چه ضبطو امپلی و سابی پیشنهاد میکنی؟نقل قول:
نه جور در نمیاد چون من الان پخشم همینه و آمپم هم همینه ولی اصلا راضی کننده نیست.شما واسه اینکه کیفیت و تفکیک خوب بگیری باید یه کامپوننت خوب به همراه ساب حتما ببندی.ضمننا همونطور که گفتم باندها و سابهای پایونیر خوب نیست.با کمترین هزینه میشه اون چیزایی که نوشتی رو خرید ولی مطمئن باش صداش اصلا راضی کننده نخواهد بود.
سلام دوستان من مهدیم
سالها پیش وقتی دانشجو بودم عشق سیستم صوتی بودم،حالا دوباره حوس کردم، میخوام یه سیستم با کیفیت ببندم اما متاسفانه اطلاعات کافی ندارم ، راهنمایی کنین با 1.5 میلیون چی ببندم؟ کیفیت برام مهمه نه قدرت سیستم. راستی راهنمایی کنین از کجا بگیرم .ممنون
سلام دوستان
یه امپ دوکانال که هرتز690روخوب درایو کنه چی پیشنهاد میدین؟
باstl2.350خوب درایو میشه؟
باتشکر
سلامنقل قول:
ای بابا مگه چقدر خرج سیستمم شد که میگی من پولی ندارم که سیستم ببندم حالا چندتا باندو ساب و امپ و این چیزا رو گرفتم سیستم نشد
بیا داداش در خدمتیم شنیدی سوژمون نکنی ما فقیر بیچاره ایم
ممنون ولی نمی خوام این مقدار خرج کنم (زندگی دانشجویی و کلی خرج ماشین شده ... )نقل قول:
الان با 150-170 تومن میتونم یه پخش خوب (همون متوسط) بگیریم که بتونه دو فردای دیگه جواب بده (قابلیت ارتقا)
اگر آره ، ممنون میشم مدل معرفی کنید
سلام
اگه پخش خوب میخای پیشنهاد میکنم بری کنوود بگیری
اگه بودجه بیشتری داشتی اون موقع الپاین پیشنهاد میکردم
کنوود از پایونیر خیلی بهتر صدای بازترو صافتری داره
ممنون ولی نمی خوام این مقدار خرج کنم (زندگی دانشجویی و کلی خرج ماشین شده ... )نقل قول:
الان با 150-170 تومن میتونم یه پخش خوب (همون متوسط) بگیریم که بتونه دو فردای دیگه جواب بده (قابلیت ارتقا)
اگر آره ، ممنون میشم مدل معرفی کنید
دستت درست رفیقنقل قول:
چجوری باید برم تو تنظیماتش من یه 6050 دارم وقتی خاموشه چند ثانیه کلید ولوم رو میگیرم میره تو تنظیماتش ولی اینو نمیدونم!!!
مرسی از لطفت
نه دوست من منم تگفتم باید صدای خیلی توپی بدهنقل قول:
عرض کردم اندازه 300 تومنم صدا نمیده
من دیدم کسانیو که نصف این پول میدند اما صدایی که میگیرند خیلی بهتر از اینه
من میگم چرا در حدی هم که باید بده نمیده،و روی ولوم زیاد داغون میشه صدا و پخش قطعو وصل میکنه اگه باسو sla رو ببرم بالا
من سوالم چیز دیگه بود وگرنه میدونم با 300 تومن صدای خارق العاده یا خوب نمیدند