آخه امروز برای اولین نامحدود گرفتم میخواستم بدونم قضیه چیه :27:نقل قول:
Printable View
آخه امروز برای اولین نامحدود گرفتم میخواستم بدونم قضیه چیه :27:نقل قول:
512 , 2GB انديشه سبز خزر
سرعت روز 100
سرعت شب 60
با بهبود روزافزون وضعیت دسترسی به اینترنت در شهرهای اروپایی، فراهمکنندگان خدمات اینترنتی اروپا برای فراهم آوردن اینترنت 10مگابیتبرثانیهای در روستاها دستبه دامن فناوریهای ماهوارهای شدهاند.
چند روز پیش یک ماهواره برای پوشش حفرههای اینترنتی در انگلستان و برخی دیگر از قسمتهای اروپا به آسمان فرستاده شد.
این فضاپیما که هیلاس1 ( مخفف عنوان ماهواره بسیار تطبیقپذیر) نام دارد، در ابتدا قرار بود در اواخر سال گذشته به فضا پرتاب شود، اما سرانجام در تاریخ 26 نوامبر در مدار زمین قرار داده شد. دولت انگلستان تصمیم دارد تا آخر سال 2015 تمام خانههای این کشور را به اینترنت با پهنای باند 2مگابیت بر ثانیه مجهز کند و ارسال این ماهواره را نیز میتوان به عنوان بخشی از تلاشها برای رسیدن به این هدف دانست.
آمارهای رسمی کمیسیون اروپا (EC) نشان میدهد در جولای 2010 / تیر 1389، 29 درصد از خطوط باندپهن در اروپا با سرعت حداقل 10 مگابیت بر ثانیه به انتقال اطلاعات میپرداختند. این در حالی است که در جولای 2009 / تیر 1388، فقط 15 درصد از خطوط اینترنتی پهن باند قادر به انتقال اطلاعات با این سرعت بودند.
یکی از اهداف کمیسیون اروپا این است که تا سال 2020 به هر شهروند اروپایی اینترنتی با سرعت 30 مگابیت بر ثانیه یا بیشتر بدهد و نیمی از 220 میلیون خانه واقع در این منطقه به سرعت 100 مگابیت بر ثانیه دسترسی داشته باشند.
در حال حاضر کشورهای هلند و دانمارک در زمینه دسترسی شهروندانشان به خطوط اینترنتی پر سرعت در اروپا پیشتاز بودهاند، چرا که در حال حاضر نزدیک به 80 درصد از ساکنان آنها به اینترنت با سرعت بالا دسترسی پیدا کردهاند.
تا سال 2020 صد در صد سرعت اینترنت اروپا خیلی بیشتر از 30 مگابایت در ثانیه میشه همین الان کره جنوبی داره تلاش مکنه به اینترنت 1024 مگابیت دست پیدا کنه یعنی 1 گیگابیت در ثانیه اگه این اتفاق بیافته واقعاً تحول عظیمی تو اینترنت ایجاد میشه
بچه ها خواهشن دیگه ادامه ندین از همه چیز نا امید می شم ب:13:عد ما داریم اینجا خودمونو می کشیم با کلی کلک واسه خونمون بیشتر از 128 کیلو بیت بگیریم واقعا تاسفباره:2:
کسی دامون نت نداره, می خوام بدونم وضعیت سرویس دهیش به خوبی اندیشه هست یا نه؟
این نامحدود اندیشه هم که سرعتش از 30 بیشتر نمیره!
سلام دوست عزیز،نقل قول:
احساس میکنم سرعت روز شما نسبت به سرویستون یه مقداری پایین هستش..!
بنده 128 دارم مرکز 5، سرعت روزم 120 و شب حدود 50،
باز برمیگرده به مرکز مخابراتی که شما از اونجا سرویس میگیرین.
با سپاس،
یاسر
سلام من تازه از اندیشه خط 128 گرفتم و مودم من هم tplink -8811 هست
میشه کمکم کنید یا اگه تاپیکی هست
که نحوه تنظیمات اندیشه سبز خزر را برای این مودم هست ممنون میشم
بذارید
.
فکر کنم دوست میثم باشی، مشکلت حل شد؟ اگه گذرت اندیشه هم افتاد اونا به طور رایگان مودم رو Config می کنن.نقل قول:
موفق باشی
من موندم یکی که مودم tp-link داره جواب بده دیدم کسی جواب نداد خودم میگم :20:نقل قول:
من مودمم tp-link نیست ولی فکر نکنم زیاد فرقی بکنه اول باید تو صفحه مرورگر توی نوار آدرس بزنی 192.168.1.1 بعد enter میزنی بعدش برای user و pass هر دو رو admin مینویسی بعدش تو مودم من که مسیرش اینجوریه advanced set up>wan>edit اگه مال تو فرق میکنه سعی کن این قسمتی رو که باید vpi و vci وارد کرد پیدا کنی یه قسمت اصلی هست که باید vpi و vci وارد کنی که vpi رو 8 و vci رو 35 بزار بعد next رو بزن بره صفحه بعدی یه صفحه هست که میتونی pppoe یا bridge رو انتخاب کنی که روی bridge بزار بعدشم دیگه next next next و save و finish بعدش مودم ریستارت میشه اگه نشد خودت مودمو خاموش روشن کن
یه سوال:مگه قبلاً اینترنت 1 مگ نداشتی؟ :31:
آریا رسانا دیگه کجاست؟شما سرویستون چنده؟نقل قول:
شاتله دیگه احتمالاً سرویس جدید 2 مگهنقل قول:
آموزش نصب و پیکربندي مودم هايTP-LINK8811نقل قول:
زبان:فارسی
حجم فایل:2.64 MB
کد:http://rapidshare.com/files/434258920/td-8811.pdf
سلام به همه!
آقا یه نکته جالب: یادتون هست تو نمایشگاه اندیشه تخفیف میداد! الان مودم یکی از دوستام که اونجا ثبت نام کرده بود رو دیدم! یه مدل دیگه بود! خیلی کوچولو و شبیه اسباب بازی! زشت نبود ولی مدلهای قبلی خیلی شیکتر بودند!
پس الکی قیمت رو پایین نیاورده بود! شما قیمت این مودم رو میدونید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر ارزانی بی دلیل نیست.نقل قول:
مودم با پدر مادری هست.
انشا الله که به مشکل بر نمی خوره.
ولی اگر tp-link بود بهتر می شود.
گارانتی 3 ساله tp-link خیال ادم را راحت میکنه.
با تشکر.
هادی
با سلام خواستم بدونم جریان چیه چون من از پارس آنلاین اشتراک گرفتم و ترافیک مجانی از ساعت 1 صبح تا 6 صبح اعلام شده اما د رصورتیکه من اغلب می بینم در همون ساعت برام پولی حساب کرده ضمن اینکه گاهی ا.وقات هم این ساعت دانلود در روز محاسبه شده و این درحالیه که من اصلا در روز دانلود نداشتم خواستم ببینم ایراد از منه یا اینکه داستان چیز دیگریست
دوست عزیز این موارد را تست کن انشا الله مشکلت حل میشه.نقل قول:
1. ساعت 1 یک بار مودم را روشن خاموش کن وبعد وصل شوید.
2. در روز هم تست کنید که ویندوز شما در حال اپدیت نباشد.
3. اگر هم در روز دانلود نمیکنید دیسکانکت کنید.
تست کنید مشکل معلوم میشه .
با تشکر.
هادی
شاتل، مرکز 552 ، سرویس 2 مگ
دوست عزيز اين عكس كه گذاشتي كه مودم هوواوي هست و يه شركت چينيه !نقل قول:
مطمئني كه مودمش TP link هست
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
مي بينم كه دوستان سرويساي جديد شاتل رو ديدن و ديگه سرعتاشونو به رخ نمي كشن :31:نقل قول:
ولي خيلي حال مي ده ها ادم تو روز بالاي 270 دانلود كنه شبم بالاي 170 نه دوستان !!!!!!!!!:31::10::5:
آخه دوسته عزیز ما بیایم سرویس 128مون رو با 2 مگ مقایسه کنیم؟؟؟؟؟ نه جدا این مقایسه به نظر شما منطقی هست؟نقل قول:
مي بينم كه دوستان سرويساي جديد شاتل رو ديدن و ديگه سرعتاشونو به رخ نمي كشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خيلي حال مي ده ها ادم تو روز بالاي 270 دانلود كنه شبم بالاي 170 نه دوستان !!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شاتلی بیاد سرویس 128 تست بذاره ، منم میذارم....نه اینکه یکی بیاد 2 مگ بذاره بعد تست نذاشتن مارو به این حساب بذارین که دهنمون بسته شده !!!
خودشون حق انتخاب میدن! ازت میپرسه کدومو میخوای... من tp-link رو گرفتم.نقل قول:
این مودمه چینیه ولی به سفارش ایران!:10:
در شرایط برابر من فک کنم اندیشه سرعتاش بهتر باشه، البته شایدم سرویس 2 مگه شاتل با 128 اندیشه قابل مقایسه باشه:31:نقل قول:
شمام حالشو ببر
دیشب ساعت 2:30 شب، بازم پینگ رو 200 بود، تازه اون یکی PC داشت با تورنت دانلود میکرد! عالی هست همه چی:دی
تورنت هم، کم کم 40 سرعت دارم.
من نگفتم كه اينطوري مقايسه كنين ، اگه بخواين رو قيمت مقايسه كنين به اين نتيجه مي رسين كه مي صرفه ، اگه بخواين 2 گيگ درماه بگيرين مي شه 17500 تومن ولي سرعت حداقل 2.5 برابر در روز و 3 برابر تو شب از انديشه بيشترهنقل قول:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
قيمت اين مودم چنده فكر نمي كنم به سفارش ايران باشه چون تو سايت اين شركت مدلاي مختلفي از اين مودم هستنقل قول:
شاتل سرعت 1 یا 2 مگ رو مگه میده به کاربرای عادی؟ چندره؟نقل قول:
این گفته خودشون بود!نقل قول:
قیمتشون فرقی نداره. فقط این یکی جدیدتر و خوشگلتر و جمع و جورتره!
میخواستم بودنم سرعت دانلود 256 نامحدود اندیشه چنده؟
لینک مستقیم : 50تا60.نقل قول:
تورنت :45 تا50.
با تشگر.
هادی
ظاهرا خوبیه شاتل اینه که 2 مگ رو به صورت محدود میده
ولی متاسفانه اندیشه 1 مگ رو هم با حجم نامحدود میده فقط
یادش بخیر پارسال همین موقع ها بود که با همین 512 اندیشه 240 تا دان میکردیم
اینم تست 512 الان اندیشه
اگه كارت دانشجويي داشته باشي يا از طرف يه شركت معرفي بشي راحت مي توني بگيرينقل قول:
به عضو نظام و پزشكا هم مي دن دوست عزيز
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
نگفتي قيمت مودم چنده ؟نقل قول:
حالا قیمت این 2 مگ شاتل چنده؟
با 3 گيگ در ماه 23900 ، اگه 3 ماهه بگيري با 6 گيگ مي شه 17500 در ماه ، به خاطر همين مي گم نسبت به سرعتش مي ارزه ، چون مي شه تو شب با سرعت خوب دانلود كرد و گيگ كم روز رو جبران كردنقل قول:
بدیه شاتل همینه دیگه...نقل قول:
با 3 گيگ در ماه 23900 ، اگه 3 ماهه بگيري با 6 گيگ مي شه 17500 در ماه ، به خاطر همين مي گم نسبت به سرعتش مي ارزه ، چون مي شه تو شب با سرعت خوب دانلود كرد و گيگ كم روز رو جبران كرد
یکی از دلایلی که من جمع کردم همین حجم کمش بود...حالا ما که ، چه بخوایم چه نخوایم حجم مصرفیمون تویه ماه 5-6 گیگ هست، چی کار باس بکنیم؟؟ خود شاتل گفت: نامحدود بگیر گفتم: سرعتش پایینه.. که دیگه چیزی نداشت بگه و برگه ی فسخ رو بهم داد
شايد از اون منظري كه صحبت مي كني بايد ببيني خودت الان چه سرويسي تو انديشه دارينقل قول:
اگه نامحدود 128 داري كه بايد قبول كني با اين سرويس شاتل تو نهايتا 2 شب مي توني به اندازه 1 هفته سرويس نامحدود 128 دانلود كني
من خودم با سرعت مشكل دارم و اصلا نمي تونم با سرعت پايين كنار بيام ، بعضيا با دانلود مشكل دارن ،
راستي شما با كدوم سرويس انديشه روزي 5 تا 6 گيگ دانلود داري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بايد نامحدود داشته باشي ديگه اونم سرعت بالا
من 128 محدود 5 گیگ رو دارم...اونجا هم که نوشتم "روز" اشتباه شد و باید مینوشتم "ماه"نقل قول:
شايد از اون منظري كه صحبت مي كني بايد ببيني خودت الان چه سرويسي تو انديشه داري
اگه نامحدود 128 داري كه بايد قبول كني با اين سرويس شاتل تو نهايتا 2 شب مي توني به اندازه 1 هفته سرويس نامحدود 128 دانلود كني
من خودم با سرعت مشكل دارم و اصلا نمي تونم با سرعت پايين كنار بيام ، بعضيا با دانلود مشكل دارن ،
راستي شما با كدوم سرويس انديشه روزي 5 تا 6 گيگ دانلود داري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بايد نامحدود داشته باشي ديگه اونم سرعت بالا
من ماهانه اینقدر مصرف دارم (5-6 گیگ) که عملا اندیشه خوبیش اینه که این سرویس رو داره اما تویه شاتل 3 گیگ ماهانه هست و برای من کافی نبود...وقتی هم میرفتی حجم اضاف بگیری واسه هر 1 گیگ 5 تومان میگرفتن ( که اندیشه داره هر 2 گیگ رو اینقدر میگیره)
نکته: پست قبل رو ویرایش کردم
512 - 2 گيگابايت
بعد از کشور کره جنوبی، انگلستان هم تصمیم دارد سرویس اینترنت یک گیگابیتی را در برخی از شهرهای خود راهاندازی کند تا بتواند در سال 2015 صاحب بهترین شبکه اینترنتی اروپا شود.
بیتی از تصمیم خود مبنی بر راهاندازی آزمایشی اینترنت باندپهن فیبرنوری یک گیگابیتی در سافولک و اضافه کردن 40 شهر به آن خبر داد.
البته بیتی زمان ارائه این سرویسها را اواخر سال 2011 اعلام کرده، اما هنوز اسامی شهرهایی که قرار است از این فناوری بهرهمند شوند اعلام نشده است. دولت هم قرار است 830 میلیون پوند به شرکتهایی اختصاص دهد که به ارائه سرویسهای پرسرعت در نواحی روستایی تمایل دارند.