سلام. من یه canon eos 500d خریدم. الان به جایی که تصویر نشون بده یه صفحه اومده که سفیده که سرعت دیافراگم و کیفیت عکس برداری و این جور چیزا رو نشون می ده. هر دکمه ای هم که میزنم نمیره. چی کار کنم؟
دفترچه ی فارسیشو از کجا گیر بیارم؟
سلام. من یه canon eos 500d خریدم. الان به جایی که تصویر نشون بده یه صفحه اومده که سفیده که سرعت دیافراگم و کیفیت عکس برداری و این جور چیزا رو نشون می ده. هر دکمه ای هم که میزنم نمیره. چی کار کنم؟
دفترچه ی فارسیشو از کجا گیر بیارم؟
سلام
من بین اینا موندم
Nikon Coolpix L110
(Canon IXUS 300 HS (IXY 30S
Fujifilm FinePix S2800HD
Canon PowerShot SX130 IS
این فوجی مشخصاتش که خیلی با حاله!!!
من پورت HDMI برام مهمه با کیفیت مناسب فیلم برداری 720
زوم هم برام مهمه البته قیمت همه خیلی مهمه
ممنون
سلام
من بین اینا موندم
Nikon Coolpix L110
(Canon IXUS 300 HS (IXY 30S
Fujifilm FinePix S2800HD
Canon PowerShot SX130 IS
این فوجی مشخصاتش که خیلی با حاله!!!
من پورت HDMI برام مهمه با کیفیت مناسب فیلم برداری 720
زوم هم برام مهمه البته قیمت همه خیلی مهمه
ممنون
سلامنقل قول:
چه خوب (خوشمان آمد )
میشه شماره ای ازش بهم بدین ؟؟
من از شهرستان هستم
امکان اومدن به تهران رو ندارم
سلام
آيا دوربين fuji hs10 فيلمبرداري full hd 1080p ميكنه؟
با سلام بالاي ال سي دي سمت راست يه دكمه با نشان قرمز رنگ هست كه براي فيلم برداري استفاده ميشه اونو بزن تا بره رو حالت لايو ويونقل قول:
سلام دوستان .
اگر فيلم برداري زياد برام مهم نباشه
از فوجي hs10 رو پيشنهاد ميكنين يا S200
من يه آماتورم و ميخوام يه دوربيني بگيرم كه باهاش عكاسي رو شروع كنم و يه چيزي ميخوام كه منوال آپشن بهتري داشته باشه .
دوست عزیز توی DLSR ها این صفحه مشخصات فعلی دوربین رو نشون میده . شما میتونی توی ویزور نگاه کنی ... اگر نه هم که لایو ویو هستش ولی مشکلات خاص خودش رو داره .نقل قول:
SX130 با داشتن تنضیمات دستی و کیفیت خوب برای شما مناسبتره :8:نقل قول:
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
S200 برای عکاسی بهتره ضمن اینکه کیفیت بهتری هم داره :8:نقل قول:
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
بله فیلمبردای فول داره :8:نقل قول:
دوربین های جدید SLR
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://dpreview.com/news/1102/11020720canoneos600d.asp[/HTML]
[HTML]http://dpreview.com/news/1102/11020719canoneos1100d.asp[/HTML]
بچه ها یه دوربن دیجیتال ( حداکثر تا 150 هزار تومان ) که هم کیفیت عکس معقولی داشته باشه و هم فیلمبرداری نسبتا مناسب چی پیشنهاد میکنید ؟
برای یکی از اعضای خانواده میخام که ترجیح میده به جای موبایل دوربین دار یه دوربین معمولی بگیره .
سلام
دوستان اطلاعات خوبی در مورد دوربین xl1 canan میخواستم و اینکه ایا امکان عکس برداری هم داره اگر
داره به چه کیفیتی هست؟
من کانن A3100 یا A3000 رو پیشنهاد میدم دوربن خوب با قیمتی مناسب :8:نقل قول:
دوربینهای کنن SX230 و SX220 معرفی شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/digital_cameras/powershot_sx230_hs#Overview[/HTML][HTML]http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX230_HS/[/HTML][HTML]http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX220_HS/[/HTML]
هیچ کاری نمیکنه. همه ی دکمه هاشو زدم. ولی هیچ کدوم تغییر اثری نداره.نقل قول:
اخه اولش که اینجوری نبود...نقل قول:
سلام
دوربین جالبیه
کم کم امکانات خوبی در این رده داره ظاهر میشه
فکر کنم یه تاپیک واسه معرفی محصولات جدید داشته باشیم
سلام دوستان
به نظرتون رقيب دوربين Panasonic FZ100 با همه مشخصاتش چه دوربينيه؟
دوستان راجب این دوربین میشه کمکم کنید هم کیفیت فیلم برداریش و هم ایا عکس هم خوب میگیره؟
از کانن sx30نقل قول:
فوجی HS10
سونی HX1
:8:
يه دوربين تا قيمت 400 نهايت 500
كيفيت فيلمش برام مهمه full hd نهايت hd كيفيت عكسشم خوب باشه قبلا مي خواستم sx20 بگيرم اما به خاطر باطريش پشيمون شدم حالا اگه دوربيني تو اين رده سراغ داريد بهم معرفي كنيد
راستش تا 2 روز ديگه مي خوام برم كيش به نظرتون صلاح هست از اونجا بگيرم
لطفا دوربينايي كه معرفي مي كنيد حدود قيمتشم برام بزنيد ممنون
اگر اندازه بزرگ برات مشکل ساز نیستنقل قول:
پاناسونیک FZ40 حدود 450
و کانن SX30 حدود 480
و فوجی HS10 حدود 410
اگر کامپکت میخوای بگو چند مدل معرفی کنم :8:
ممنون مي شم بهم معرفي كنينقل قول:
خودم از sx30 خوشم مي ياد اما مي كن نويزش زياده
از سوني چيزي بدرد خوري سراغ نداري
سایت dpreview دوربینهای sx20 و fz35 و hs10 رو در رده super zoom ها با هم مقایسه کرده و در نهایت sx20 و fz35 مشترکا اول شدند.نقل قول:
اگه بخاطر باطری sx20 از خریدش منصرف شدی، بهترین گزینه fz35 هست که البته با اندکی افزایش بودجه fz40 مناسبتر بنظر میرسه.
خودمم دنبالشم :27:
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
آقا این قیمتها برای کجاست؟؟؟نقل قول:
از نمایندگی بانیان پرسیدم میگه fz40 با یه کیف و یه رم 550 تومن و fz35 هم 500 تومن!!! :18:
حتی از دیجیکالا هم 70-80 تومن گرونتره!
سلام عزیزان با اومدن 600d یعنی 550d نخرم و منتظر 600d بشم یا نه خیلی طول میکشه و قیمتش گرون تر میشه ؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ؟؟
من نمونه عکسهاش رو دیدم نویزش در حد معموله و بهترین دوربین سوپر زوم کانننقل قول:
هستش
من نمونه عکسهای FZ100 و FZ40 رو هم دیدم تو نویز تفاوت زیادی با SX30 ندارن
از سونی HX1 هست که دوستان تایید نمیکنن :8:
میگم شما نظرتون روی کدوم از اینهاست ؟؟
فوجی hs10
کنون sx20
چرا؟؟؟
اين سوني و كانون كه فيلمبرداريشون full HD نيست؟ تازه سوني 9 و فوجي هم 10 مگاپيكسله! عرض كردم با همون مشخصاتي كه FZ100 داره لطفا...نقل قول:
سونی full HD هست ول کانن نه چون کانن دوربین سوپر زومه با این مشخصات ندارهنقل قول:
البته یه مدل 2 سال پیش داشت که دیگه تولید نمیشه منم تو بازار ندیدم
پس بهتر بین اون 3 مدل یکی رو انتخاب کنید :8:
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
بنظر من HS10 دوربین کاملتر با مشخصات وکارایی بهتر البته تنظیمات سختریهنقل قول:
اگر با ادیت و تنظیمات دوربین اشتپنایی داری HS10 وگرنه SX20
نظرت راجه به g12 چيهنقل قول:
در كل كدوم بهتره sx30 يا g12
من از دوربين چيزي نمي دونم كار كردن باهاش خيلي سخت نباشه:5:
مثلما دوربین G12 از نظر کیفیت عکس بهتر از SX30 هستنقل قول:
چون این مدل یکی از بهترینهای دوربین نیمه حرفه ای هست
ولی SX30 یه دوربین با کارایی بالا و زوم بسیار خوب و در رده بهترینهای
سوپر زوم
پس اگر کیفیت عکس براتون مهمه G12 اگر دوربین همه کار میخوای SX30
سلام !! من میخواستم یه دوربین کاسیو بگیرم ولی چون تا حالا تجربه خرید دوربین نداشتک خواستم از شما یه راهنمایی بگیرم
میشه یه دوربین کاسیو معرفی کنین که فیلم برداری 720 داشته باشه و ترجیحا واید باشه ؟؟؟
گارانتي اصلي كانن چيهنقل قول:
من مي خوام از كيش بگيرم مي دونيد اونجا نمايندگي داره يا نه
هر دو دوربين ساخت ژاپن هست يا مالزي
موقع خريد چه چيزهايي رو بايد چك كنم
از نظر فيلمبرداري كدوم بهتره
به نظرت اين دوربينا بهتره يا اينكه كامپكت بگيرم
من اندازه بزرگ دوربين برام مهم نيست فقط كيفيت عكس راحتي كاركرد بااون و مهمهتر فيلم برداريش
پيشاپيش ممنون از راهنماييت
کانن تو ایران نمایندگی نداره و گارانتی اصلی هم ندارهنقل قول:
کیفیت عکس G12 ولی فیلم با توجه به به زوم بیشتر و 30 فرم در ثانیه بودن SX30
این دو مدل هم یجوری کامپکت به حساب میان یکی سوپر زوم دیگری کامپکت نیمه حرفه ای
راحت کار هم همونجور که گفتم SX30 :8:
سلام دوستان
میخوام یک دوربین بگیرم که حتی الامکان کوچیک و جمع و جور باشه ولی از کیفبت لنز بالا برخوردار باشه از یک مارک معروف هم باشه.
شما دوستان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
مرسی
یعنی کسی نیست کمکم کنه ؟نقل قول:
شما برای چه کاری میخواید؟ بیشتر چه مد عکاسی مورد علاقتون هست؟ چقدر بودجه دارید؟نقل قول:
خوب 600D مدل جدیدتری نسبت به 550D هست ولی امکانات بیشتری که داره مثل LCD چرخان یا سرعت شاتر بیشتر هست.
باید ببینی واسه چی میخوای و بسته به نیازت بخری.
پیشنهاد من 550D هست ولی اگر فکر میکنی وقتی خریدی حس کنی ای کاش چند هزار تومن بیشتر داده بودم و 600D جدیدتر را خریده بودم پس بهتره همین الان 600D را تهیه کنی.
امیدوارم راهنمایی مفیدی کرده باشم
درخدمتم.
پیشنهاد من هم 550 دی هستش مگر اینکه واقعا بصورت جدی به بعضی موارد خاص 600 دی نیاز داشته باشید .
در ضمن کلا 600 دی هنوز عرضه بین المللی درستی هم نداره چه برسه به ایران !و البته به احتمال بسیار زیاد در 5 - 6 ماه آینده که توی ایران هم عرضه میشه قیمت غیر منطقی خواهد داشت .
در هر صورت با توجه به نیاز و برنامه ای که دارید می تونید تصمیم بگیرید .
همونطور که قبلا هم گفته بودم جدیدا می خوام کلاس برم و دوست دارم عکاسی رو جدی تر دنبال کنم و علایقم هم پرتره است و هم طبیعت ، به عکاسی تو شب هم علاقه دارم . و در حدود 900 می تونم هزینه کنم . و دوربینی می خوام که دو سه سالی باهاش کار کنم .نقل قول:
منتظر راهنمایی شما هستم !!!
سلام دوربین رو برای چه کاربردی میخواهیدنقل قول:
و حدود قیمت هم مشخص کنید :8: