GeOW 3 مگه واس PS3 هم اومده؟؟؟ و اصلا مگه ورژن سومش ریلیز هم شد؟؟؟ بریم بخریم :دی
Printable View
GeOW 3 مگه واس PS3 هم اومده؟؟؟ و اصلا مگه ورژن سومش ریلیز هم شد؟؟؟ بریم بخریم :دی
چی داری میگی؟برای پلی 3 god of war 3 هست و برای 360 gears of war هستنقل قول:
خیلی وقته گرز آو وار رو این شکلی مینویسنGEOW و گاد آو وار هم این شکلی GOW
ps eye چیه؟ دوربینه؟ شبیه کینکته؟ :31:
ببخشید که این قد سوالم مبتدیانس:31:
اره دیگه دوربینه.برای تشخیص حرکات کنترلر moveنقل قول:
ولی به بزرگی kinect نیست.
یعنی همون کاری میکنه که sensor bar تو wii میکنه؟نقل قول:
اگه قراره آدم غیر منطقی حرف بزنه ما هم بلدیم ای تری خره کیه؟اصلا تا حالا یه بارم اسمش به گوشم نخورده.روزنامه جام جمه ما از اون معتبر تره والا.باز این تیتری رو همه جا تبلیغ میکنن اسمشو شنیدیم اون روزنامه ای که شما گفتی فکر کنم توی افغانستان چاپ میشه .میگم که اگه همین الان یه آیه نازل شه که سونی خیلی بهتر از ایکس باکسه شماها میگید خدا اشتباه کرده.چه برسه به یه مجله خوب معلومه انکار کردنش راحته!نظر شخصیتون رو در قالب نظر عمومی با صحت کامل نزنید.آخرش حتما بنویس این نظر شخصیه منه که ما فقط بدونیم سلیقته همین.وگرنه به درد راهنمایی و مقایسه نمیخوره.من واسه شما مدرک و دلیل آوردم شما هم برو بیار تا بحث کنیم اگه نه که فقط نظرت رو گفتی.به نظر منم ماکروسافت بهتره بچسبه به همون ویندوزش که تا 1000 سال دیگه به گرد پای سونی هم نمیرسه اون موقعی که سونی پلی 1 رو داد ماکروسافت داشت ویندوز 98 میزد!پس بهتره بره سراغ ویندوزش چون دنیای کنسول و بازی الان رو شرکت سونی میچرخه.این نظرمه و کاملا شخصیه.حتی اگه منبعت هم روزنامه همشهری ایران باشه ما قبول داریم فقط مدرک بیار و صحبت کن اینا فکراییه که شما میکنی و سلیقته.گیم اسپت و آی جی ان هم من مقایسه ای ندیدم.اگه پیجش رو داری بده برم ببینم اگه نه که هیچی.درباره صدا هم آقا اصلا منظورمو نگرفتی من به صدا زیاد و کمش کار ندارم صدا اصلا واسم مهم نیست.من میخوام بازی کنم نه صدای کنسول برام مهمه نه رنگش نه طرحش نه کلفتی و نازکیش چون نمیخوام نگاش کنم قربون صدقش برم که!بازیاش برام مهمه که روی دست انحصاریای پلی 3 تا 100 قرن دیگه نمیاد!اینی که جز مزایای ایکس باکس زده بود باریک و بی صدا شده به نظر من اصلا مزایا نیست.مگه آدم میخواد با کنسول ازدواج کنه؟اصلا صدای بمب اتم بده ایراد نداره که.چیز اصلی یه دستس و یه بازی که 90 درصد کاربرای ایکس باکس از دستش ناراضین به جا اینکارا بیاد طرح دستش رو تغییر بده!اون موقع میشه یه مزیت که تازه مزیتم نمیشه الان یه ایراد داره آخه اینا چه دسته هاییه زدن براش؟اگه اینا رو هم درست کنن یکی از مشکلاش برطرف شده مزیتی به حساب نمیاد نصبت به بقیه کنسول ها!اینایی که گفتم نظر کاملا شخصی و سلیقه ایم بود و هیچ دلیل و مدرکی هم ندارم اما اونایی که عکسشو گذاشتم حرف چند تا کارشناس بود که خودش دلیل و سندهنقل قول:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
خوشم اومد آخرش گفتی فقط نظر شخصیمه ایول:40:بله من خودم میدونم اینجور بحث ها همیشه به دعوا ختم میشه چون هر کی حرف خودش رو میزنه اما من حرف خودم رو نزدم من دلیل و منبع آوردم برای مقایسه که دیگران استفاده کننده حالا یه سریا به مزاجشون خوش نیومده میان میگن الکیه و تیتری کیه و این حرفا دیگه به من ربطی نداره مشکل خودشونه:31:بحث با دلیل و مدرک هیچ وقت به دعوا ختم نمیشه چون طرف چشماشو باز کنه میبینه چی به چیه برا همین میگم هر کی منبع مقایسه داره بذاره چون اون سلیقه ای نیست آمار کلیه اگه نه که نظرتون رو میگید زیرش بنویسید حتما نظر شخصیمه چون فقط به سلیقه خودتون ربط داره :11:نقل قول:
تنکنولوژی رو موافق نیستم:13: تکنولوژی Move بیشتره چون از روی فیلمبرداری 120 فریم تشخیص میده ولی کینکت از روی مادون قرمز!
Sorry عجله ای خوندم فک کردم گرز اف واره :دینقل قول:
سلام دوستان میشه مشخصات فنی ps3 اسلیم با فت رو بیان کنید( مصرف برق -سی پی یو- جی پی یو- و....... ) با مشخصات کامل عددی و توضیحی و این که هر کدوم چه مذیت هایی دارن که اون یکی نداره
خدمت شما :نقل قول:
کد:http://www.videogamesblogger.com/2009/09/13/sony-ps3-versus-ps3-slim-comparison.htm
کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090818164656AA2ycJz
کد:http://news.cnet.com/8301-17938_105-10313110-1.html
کد:http://www.digitaltrends.com/gaming/consoles-compared-sony-playstation-3-vs-ps3-slim/
کد:http://www.youtube.com/watch?v=fY7u-Imk6J4
Phatنقل قول:
nGPU process 90
nCPU process 90
Typical power consumption 180w
slim
40
45
60w
دوستان من این homefront رو دانلود کردم .
اولین دفه که اجرا کردم یه ارور داد و تو بازی نرفت منم فک کردم مشکل از ایبوته.
رفتم ایبوت ارجینالش رو دانلود کردم این دفه بازی بالا میاد وارور نمیده ولی بعد از اینکه 2 تا از لوگوهای اول بازی میگذره صفحه سیاه میشه و دیگه حتی از بازی بیرون نمیاد و باید از روی کنسول خاموش کنم .
به نظرتون مشکلش چیه...؟؟؟
نکنه ایبوت مشکل داره...؟؟؟
ایبوت ها باهم فرق دارن یعنی با توجه به ریجن ایبوت هم فرق میکنه...؟؟؟
ممنون از دو دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بازم نگفتین هر کدوم چه مضیتی نسبط به دیگری دارن
دیگه فت تولید نمیشه
سلیم با هارد ظرفیت بالا ارای میشه
گرمای کمتری نسبت به فت داره
بهترین خرید سلیم
سلام دوستانه عزیز من میخوام برای ps3 ام فردا اولین بازی هارو بگیرم چون امروز ps3 رو گرفتم میشه 10 تا از بهترین های ps3 رو به ترتیب بیان کنید ممنون میشم امشب جواب بدید فردا صبح میخوام برم:8:
کسی از دوستان هست جواب منو بده:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان کسی نمیدونه مشکل چیه..؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
kill zone 3
metal gear solid 4
god of war 3
heavy rain
uncharted 2
GT 5
infamouse 2
resident evil 5 gold edition
socom 4
call of duty black ops
bulletstorm
crysis 2
اون 5 مورد اول که قرمز کردم از نون شب واجب تره:31:
ممنونم همون پنج مورد اول رو میخرم + wwe all stars :21: راستی این بازی heavy rain فقط یک نسخه داره؟:46:نقل قول:
*Metal Gear Solid 4نقل قول:
*Gran turismo 5
*God of War Collection
*God of war 3
*Prince of persia Trilogy collection
*Heavy Rain
Little Big Planet
KillZone 3
Infamous
Fight Night Champion
Portal 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
*Uncharted 2
Little Big Planet 2
به نظر من اینها خوب هستند ، ولی اونهایی که جلوش ستاره زدم دیگه شاهکارند .
ممنونم فقط به نظر شما kilzoon 3 خوب نیست؟ آخه جلوش * نزدید:31:نقل قول:
دوستان عزیز!
من دیروز نسخه کپی بازی Zumba fitness رو دادم برام نصب کردن (کنج2- مرکز کامپیوتر پایتخت)- البته با کلی منت فروشنده چون سرش خیلی شلوغ بود. اونجا برام تست کرد و گفت که داخل مولتی من با کلید Select+X بزای اجرا میشه. مولتی من آخرین نسخه رو دارم و بازیهای دیگه بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی وقتی کنسول رو خونه آوردم روی این بازی بعد از Select+X فقط یک صفحه سیاه دیده میشه و چراغ هارد روشن میمونه و مجبور میشم که از روی کنسول دستگاه رو خاموش کنم. تقاضای راهنمایی دارم چون این بازی رو برای دختر کوچیکم خریدم و حالا منو داره دیوونه میکنه :31:
دستگاه من: اسلیم با هارد 160 و CFW 3.55
نقل قول:بله فقط یه نسخه داره...........نقل قول:
چرا KZ 3 عالیه مخصوصا اگه با Move و sharpshooter بازی کنید...........
به نظر من ، نه نیست :31:نقل قول:
به نظر من Patapon توی PSP که این همه طرفدار داره هم خوب نیست :20:
میلاد خودتی یا یکی دیگه داره پست میده به جات..............
خوب هر کی یه سلیقه ای داره،منم از Resident Evil خوشم نمیاد ولی تو تموم نسخه هاشو بازی کردی.................
kiilzoon 3 که که باید بازی عالیی باشه هر چیش از بقیه بازی ها کم باشه حجمش از همه game ها بالاتره :31:نباید بازی بدی باشه:13:نقل قول:
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
سلام بچه ها از کجا میشه فهمید که ریجنه دستگاه چی هست؟:5:
اِ رزیدنت اویل رو یادم رفته بود بنویسم :31:نقل قول:
خودمم ، من بازی هایی که از دید خودم قشنگ بود رو ستاره زدم .
سلام من metal gear solid 4 رو گرفتم ولی تو همون مرحله ی اول گیر کردم .اون روبات ها میان منو میزنن منم راهی پیدا نمیکنم که بکشمشون.حتی اسلحه هم نمیتونم بردارم از زمین.
لطفا یه راهنمایی کنید .
Here is a test update for those of you who experience freezing/lockups:
multiMAN ver 02.01.00 UPDATEکد:http://www.multiupload.com/XWGW9NA7U6
تبریک میگمنقل قول:
اولین نفری هستی که از کیل 3 خوشت نمیاد:31:
ولی خوب هرکی یه سلیقه ای داره دیگه.:46:
نباید درگیر بشی.نقل قول:
باید از تو خرابه ها بپیچونی بری تا به چک پوینت برسی.
کسی نمیدونه :19:نقل قول:
نوشته شده توسط amin_xboy ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
دوستان من این homefront رو دانلود کردم .
اولین دفه که اجرا کردم یه ارور داد و تو بازی نرفت منم فک کردم مشکل از ایبوته.
رفتم ایبوت ارجینالش رو دانلود کردم این دفه بازی بالا میاد وارور نمیده ولی بعد از اینکه 2 تا از لوگوهای اول بازی میگذره صفحه سیاه میشه و دیگه حتی از بازی بیرون نمیاد و باید از روی کنسول خاموش کنم .
به نظرتون مشکلش چیه...؟؟؟
نکنه ایبوت مشکل داره...؟؟؟
ایبوت ها باهم فرق دارن یعنی با توجه به ریجن ایبوت هم فرق میکنه...؟؟؟
دوستان! کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
به نظر من تيمارستان آرخام هم حتما بگير چون با PS3 بازي كردن كيفش بيشتره!!!نقل قول:
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
سه گانه پرنس هم كه زدي تو ليست اتفاقا به جا بود--- بازيشم كردي؟؟؟نقل قول:
يكي از بچه ها كه تازه باهاش آشنا شدم و نزديك به 60 و 70 تا بازي تو آرشيو داره كه بيشترشون كمياب هستن!!!همين دو سه روز پيش نزديك به 10 تا پك كنسول فت آكبند 80 گيگ داشت كه تو همين گرون شدن همشو فروخت!!! قبلا تو كاره وارد كردن كنسول بوده و از اون موقع نگه داشته بود!!!به نظرم حدوده 420 تومن هر پكرو فروخته!!!
همون قبلی های Ps2 هست ولی HD . کیفیتش بد نیست .نقل قول:
درسته بازی خوبیه ولی به حجم ربط نداره :31:نقل قول:
مثلا میتونی نسخه کم حجمشو که از 3d پشتیبانی نمیکنه تهیه کنی...
در مورد باز یهم بگم که من با کیلزون 3 زندگی کردم انصافا از قسمت دومش خیلی بهم چسبید اوج هیجان و نفس گیری رو داشت
+
گرافیکش هم که اصلا جای بحث نمیزاره...
دوستان هارد ps3 رو چجوری میتونم به fat32 یا ntfs تبدیل کنم و ازش استفاده کنم( فرمت کنم )؟ حتما لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید... منتظرم
آرهنقل قول:
خواستم بدونم پرنس دوست داري كه اسم بردي؟؟؟
راستي من نسخه ps2 رو بازي نكردم
pc كيفيت بهتري داره يا ps2
بزار BF3 بیاد بعد با هم میریم یه رایزنی میکنیم :31: ببینیم کدوم شاخ تره !!نقل قول:
بچه ها یه سری اطلاعات درباره بازی WWE All Stars میخوام هر کی داره بگه لطفا:41:
اولا حجم این بازی چقدره؟من گرفتم حجمش رو زده 2 و نیم گیگ فکر نکنم اینقدر کم باشه!
دوما اینکه من یه پچ گرفتم 250 مگ!ولی بازم بازی رو اجرا نمیکنه میره اولین عکس بازی که میاد از بازی پرت میشه بیرون چیکار کنم حالا؟حجمشو بگید ببینم شاید اصلا بازی رو ناقص دادن بهم
نقل قول:
سلام یک سوال داشتم میخوام ببینم نسخه (3d) کیلزون چه فرقی با معمولی داره؟ آیا کیفیتش بیشتره؟:20: