آره دیگه انقدر پیشنهادات عجیب دادن عادی شد ...!نقل قول:
برای شما به دستم نرسید ... یحتمل این اواخر سفارشیدی که خیلی بخش شلوغ بود ...:31:
Printable View
آره دیگه انقدر پیشنهادات عجیب دادن عادی شد ...!نقل قول:
برای شما به دستم نرسید ... یحتمل این اواخر سفارشیدی که خیلی بخش شلوغ بود ...:31:
سلام...
بقول مهندس، این 5700 یه حادثه تکرار نشدنی بود و هست!
میبینم که خوب تاپیک اومده بالا D:
راستی قسمت پایین گوشیم بدجوری لق شده. البته نه خیلی، اما میدونم که کار درست میکنه...
با تشکر...
قبلا این تاپیک خیلی جالب بود ... اما الان وضع بدی داره ... البته دوران هر گوشی به پایان می رسه ...
ولی حیف که دوران این گوشی هم مثل بقیه به پایان برسه.
با تشکر...
منم این گوشی رو داشتم و واقعاً به عنوان یه گوشی که کمترین عیب و بیشترین حسن رو داره قبول دارم نباید این تاپیک بخوابه ....
.
یکی از مواردی که من باهاش خیلی حال میکردم سرعت بالای cpu گوشی بود ..
دقیقا ... CPU 369 MHz قطعه هست که نوکیا هنوزم داره ازش استفاده می کنه ... و تصور اینکه اون زمان و 5700 بود خیلی این گوشی رو سطح بالاتر نشون میده ...نقل قول:
حلا من بعد شونصد سال تو این تاپیک یک سوال میپرسم
میخواستم بدونم میشه رقص نور واسه گوشی دانلود کرد و به رقص نوراش تو موزیک پلیر اضافه کرد؟
( از بی سوالی بود:31:)
نچ .نمیشه.البته با هک شاید شد.من دنبالش نبودم !
انصافا این رقص نور! چیز خیلی بیخودی هستش
شدیدا به حالت اسلیپ و ریتینگ نیازمندیم تو میوزیک پلیر نوکیا
نوکیا دوس داشتم اما بد این کاری که کرد بره گمشه:2:نقل قول:
من پولشا که ندارم اما صب می کنم و یه دونه 8910(omnia HD*)می خرم
تازه من این گوشیما به AUX ضبط ماشین وصل میکنم و کلی با کیفیت صداش حال میکنم:8:
دلم رو زد بعد از اين كارش !!!
گوشي بعدي PPC بايد باشه !!
کدوم کارش؟
نوكيا رو ميگم ..نقل قول:
همين كه به ايران تجهيزات شنود و اين حرفا فروخته .. مخالف دمكراسي در ايران ....
آقا 5700 من پوشه ی Private رو نه نشون می ده نه می زاره کاری روش انجام بدی . نه اینکه نشون نده نشون می ده ولی هیچی توش نیست . مموری خودم رو هم در آوردم و روی n78 برادرم انداختم . اون هم نشون نداد. نظرتون چیه ؟
شما باید گوشی رو در حالت هک قرار بدی تا بتونی به این پوشه دسترسی داشته باشی.نقل قول:
سلام
چرا دوربين 5700 من از نزديك تار عكس ميگيره مثلا يه كلمه كه با خودكار نوشته شده رو تار ميگيره در صورتي كه گوشي 80 تومني دوستم با دوربين VGA از نزديك خيلي خوب ميگيره؟
:sad:
'نقل قول:
كيفيت بد عكس از نزديك به خاطر نداشتن Auto Focus هست .
دستت درد نکنه دوست عزیز ولی اگه بگی چجوری ممنون می شم .:11:نقل قول:
سلام دوست عزيز.نا راحتي نداره.هر مشكلي راه حل داره.شما مي تونيد براي فرستادن برنامه از برنامه x-plore استفاده كنين.نقل قول:
سلام دوستان.من يه مشكلي واسم پيش اومده كه از وقتي گوشيمو با 7370 فرمت كردموواسه اس ام اس يه ويبره ميزنه.قبلا 2 تا ميزد
یا مموریتو از طریق کامپیوتر ببین که در این صورت هیدن هستش و باید از تو کامپیوتر تیک بزنی که هیدن ها رو نشون بدهنقل قول:
یا از طریق موبایل با sec man امنیت گوشیت رو غیر فعال کنی و بعد با فایل منیجر بری سراغش
( اگه درست متوجه منظورت شده باشم )نقل قول:
احتمالا زنگ اس ام اس تو عوض نکردی؟!
چون ویبره با توجه به زنگ کار میکنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما برای sms هم صدای زنگ رو فعال کن و هم ویبره رو. بعدش یه صدای زنگ بلند تر (از لحاظ زمانی) بذار. الان گوشی من برای هر SMS پنج تا ویبره میره.
راه حلي نداره؟نقل قول:
:20:
فکر نکنم اما یه برنامه دیدم نوشته بود اتو فوکوس برای گوشی هایی که ندارند فکر نکنم کار کنه پیدا کردم میزارمش.:46:نقل قول:
سلام
میبینم که تاپیکو بالا نگه داشتیم
حالا یک سوال
من وقتی فایل فلش روی گوشیم میریزم راحت پلی میشه ولی وقتی اسکرین سیور فعال میشه فایل فلشی که داره اجرا میشه ثطع میشه
چرا این جوریه؟
نقل قول:
حجم فايل فلشه چقدره ... ؟؟؟
اين يه قابليت سخت افزاري هست و فكر نكنم با برنامه رفع بشه ..نقل قول:
بالاخره بعد از یک سال گوشی و مموری رو از بیخ و بن فرمت کردیم همه چی رفت پی کارش
در راستای نصب دوباره چیزهایی که رو گوشیم بود یه سر زدم سایت نوکیا قسمت برنامه های 5700 گفتم لینکش رو براتو بزارم البته اکثریتتون میدونید ولی شاید چند نفر ندونند
3تا بازی برای 5700
audio themeکد:http://europe.nokia.com/get-support-and-software/product-support/nokia-5700-xpressmusic/phone-software/games
موفق باشیدکد:http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/audio-themes
دوستان من نمیتونم زنگ الارم گوشیمو عوض کنم فقط یک زنگ دیفالت خودش هست قبلا اینطوری نبود کسی میتونه کمک کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور خاصی میده دوست من؟؟نقل قول:
دوستان من نمیتونم زنگ الارم گوشیمو عوض کنم فقط یک زنگ دیفالت خودش هست قبلا اینطوری نبود کسی میتونه کمک کنه.
ارور که نه ولی توی عکس مشخصه که فقط سه گزینه داره
نمیدونم آخه عکسی واسه من لود نشده!!!نقل قول:
ارور که نه ولی توی عکس مشخصه که فقط سه گزینه داره
جدی میگی خب برو به این ادرس:نقل قول:
کد:http://img36.imageshack.us/img36/3474/screenshot0007w.jpg
با این که قیلطر بود ولی نگاه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جدی میگی خب برو به این ادرس:
کد:
http://img36.imageshack.us/img36/3474/screenshot0007w.jpg
شما کلا جایی که میرید اشکال داره...رفتید تو قسمت date and time!!!البته من فک میکنم از اینجا هم میشه
ولی اگه میخواین آلارم تون رو عوض کنید باید برید به قسمت personalisation بعد tones بعدش هم به راحتی میتونید آلارم تون رو عوض کنید
موفق باشید
دوست من شما گزینه Clock گوشیتون رو بزنید ...
.
بعد Option و از اونجا میتونی به راحتی آلارم گوشیتون رو عوض کنید ...
دوست من اینجا که شما گفتید الارم تقویم هست الارم کلاک نبودنقل قول:
دوست من اینجا رفتم ولی همینطوری که توی عکس هست است دانلود از اینترنت الارم دیفالت و خاموشی الارمنقل قول:
دوست من شما آدرس رو اشتباه رفتین .... چرا رفتی توی date and time ....؟؟؟؟؟؟
.
شما تشریف ببرید به پوشه Office بعد Clock
یه سوالی از محضرتون داشتم.اونم اینکه در گوشی 5700 یا مثل اون نمیشه یه کاری کرد که مثل گوشی های چینی کانال های تلویزین ایران رو بگیره؟(منظورم بوسیله ی آنتن هست نه اینترنت)
مثلا یه راهی برای ان 70 پیدا کرده بودند که برای گرفتن رادیو بجای استفاده از هندسفری از یه سیمی استفاده میکردند که آموزشش هم تو سایت بود.منظور من هم یه همچین چیزی هست.میشه؟یا نه؟
نه دوست من اون بحثش جدا بود...اونجوری شما در واقع هندزفری رو شبیه سازی میکنی که رادیو رو بگیره ولی تلویزیون بدون وصل شدن به اینترنت از طریق این مدل گوشیها امکان پذیر نیستنقل قول:
مثلا یه راهی برای ان 70 پیدا کرده بودند که برای گرفتن رادیو بجای استفاده از هندسفری از یه سیمی استفاده میکردند که آموزشش هم تو سایت بود.منظور من هم یه همچین چیزی هست.میشه؟یا نه؟
دوست من گزینه پایینی calender alarm نوشته شده clock alarm tone...من که دیگه نمیتونم واضحتر از این توضیح بدم...نقل قول:
دوست من اینجا که شما گفتید الارم تقویم هست الارم کلاک نبود
موفق باشید
اونو میدونم دیگه.منظورم درست کردن یه چیزی مثل آنتن بود یا شبیه ساز اون.نقل قول:
خوب حالا شما راست میگید.حالا یه سوال دیگه:
تکنولوژی گرفتن کانال های تلویزیون تو گوشی های چینی چیه؟
مسابقه 20 سوالی هستش؟؟؟نقل قول:
گوشی چینی ها آنالوگ میگیرن.صدا و سیما ما هم که معلوم نیست این همه درآمد رو کجا داره خرج میکنه و سیستمش قدیمی هست و هنوز آنالوگه.در نتیجه گوشیهای چینی تی وی رو میگیرن