یحیی جون 18 ساعت داداش !!!نقل قول:
چرا میزنی تو سره رکورد آخه جیگرتو !!!؟؟؟؟
یحیی جون 18 ساعت داداش !!!نقل قول:
چرا میزنی تو سره رکورد آخه جیگرتو !!!؟؟؟؟
:27::27::27:نقل قول:
قربونت برم سعید جون
رکورد زدی در حد المیپکا:21:
باید تا GEARS OF WAR 3 صبر کنی شاید رکوردتو شکستیم:27::31::31:
اون رکورد به یاد ماندنی من در هنگام بازی assassins creed به دست اومده
شاید به assassins creed 2 هم امیدهایی باشه:21:
حالا تا اون بازی هم بیاد مدارس شروع شده کل وقت آزادمون 18 ساعت میشه آخه؟!؟
این رکوردو با چه بازی زدی سعید؟بگو ما هم بخریم تا دیر نشده
یعنی استفاده از فن نه تنها تاثیر مثبت نداره بلکه تاثیر منفی هم داره؟؟!!
فدای تو یحیی جون :31:نقل قول:
والا انقدر حوصلم سر رفته بود که قاطی کرده بودم و یهو نشستم 18 ساعت بازی کردم .
خودم باورم نمیشد !!!!
والا 12 ساعتش رو Assassin Creed و 6 ساعت دیگشو UFC 2009 !!!!! :31:
حالا تا مدارس باز بشه وقت زیاده .بشین بازی کن تا دیر نشده .
راستی من رفتم دکتر چشم پزشک سوال کردم گفت که بازی کردن زیاد هیچ مشکلی نداره و فقط باید بعدش سریع بخوابی تا مشکلی برات پیش نیاد.
دوستان
درک میکنم این رکورد ها رو
ولی حواستون باشه ها
امار داشتم طرف با jasper که cooling هم شده بود تو 7 ساعت 3 چراغ گرفت
من خودم maximum تا 8 ساعت رفتم تو این 14 ماه
گرچه میتونم بالاتر هم برم
اما خوب کاره دیگه
عزیزمی پدرام جون ولی من از اون روز به بعد بیشتر از 6 ساعت بازی نکردم .نقل قول:
ولی حرفت کاملا درسته .واقعا باید احتیاط کرد !!!
نقل قول:
كلا شانس تو اين دستگاه خيلي دخيله
بودن كساني كه با روزي مرتبا 7 8 ساعت بازي دستگاهشون مثه تانك كار مي كنه ولي بعضي ها هم با انواع cooling و بازي كردن تو زير زمين و سرما و كاپشن پوشيدن وكلا ناز دستگاهو كشيدن xb360 به فنا رفته
خدا نصيب هيچ كسي نكنه ادمو جوون مرگ مي كنه:31::31::31:
الهي امين..... .
دوستان يه سوالم داشتم:
من واسه گرفتن پوينت بايد از اين كارتاش بخرم؟؟؟(اخه خيلي گرونن)مثلا 2400 پوينتش 35 هزار تومان
من فقط به اندازه اي پوينت ميخوام كه اون pack گيرز2 رو بزنم
نقل قول:کلا می دونید چیه آقا پدرام و سعید جاننقل قول:
عزیزمی پدرام جون ولی من از اون روز به بعد بیشتر از 6 ساعت بازی نکردم .
ولی حرفت کاملا درسته .واقعا باید احتیاط کرد !!!
روز اول من می گفتم وای خدا
8 ساعت؟!
فقط 8 ساعت
نمیشه
باید یه فکری بکنم و از این حرفا.اکثرا هم همین فکرو می کنن .ولی من به این نتیجه رسیدم که کاملا اشتباه می کردم
آمار بازی من این روز ها حدا کثر حداکثر 3 ساعته.البته همه روز این طوری نیست!این روزها که یه بازی درست هم منتشر نشده به جز call of juarez bound in blood
كلا من روي اين
چیزا حساسیت نشون نمی دم چون می دونم که بیشتر از یه حدی نمی تونم بازی کنم.مطمئنا حداکثرش همون 12 ساعته برای من. بعد از اون دیگه حداکثر بازی که انجام دادم پی در پي 6-8 ساعت بود و این روز ها هم که همین طور که گفتم 3 ساعت پس مطمئنا بازی ما هم از یه حدی بیشتر نمیشه.این حد هم برای من معمولا 8 ساعته.پس جای نگرانی نیست براي كنسول
دوستانی که خیلی نگران کنسولشون هستن باید بگم که این زندگی یه چیزی رو به من بهیاد داد اونم اینکه روی هر چیزی حساس بشید بدتره و از هرچیزی که بترسید همون بلا سرتون میاد.اگه مدام نگران 3 چراغه شدن کنسول باشید بی برو برگرد کنسولتون 3 چراغه میشه.نه خيلي بي احتیاطی کنید و نه خیلی نگران باشیداین نصیحتو از من بشنوید.:46:
سلام به همه
میخوام کنسولمو عمودی بذارم یا افقی ؟؟؟ کدوم حالت بهتره؟؟
یادمه یکی که این کاره بود و همون سری اول سال 2005 که کنسول ها اومد ایران خریده بود
میگفت مگه شما بنده دستگاه هستید
سوخت که سوخت به درک
دستگاه باید بنده شما باشه و مهمترین چیز اینه که تا میتونید از بازی لذت ببرید
دوستانی که تازه کنسول رو میخرن خوب حق دارن چون یک DB پر از بازی براشون هست
که اکثرا کم سن هم هستن و تو اوج دوران لذت و خوش گذرانی و نا اشنا با مشکلات روحی و روانی
که خوب زیاد بازی کردن قابل توجیه براشون
من خودم شاید هفته ای 2 یا 3 روز بشینم پای کنسول اونم 2 ساعت
اکثرا داداشم که 19 سالشه پاشه
ولی در همه حالات باید هوای این کنسول رو داشت
چون تا 2014 تنها Leader بی رقیب videogame industry هست و بس
رفقا کسی cooling کردنو بلده یا خودش انجام داده.اگه میشه یه حرفه ای آموزششو بزاره ما
هم یاد بگیریم.
میخوام خودم همه روش هارو روی کنسول بینوام انجام بدم یه چیزی یاد بگیرم:18:
پدرام جان که توضیحات لازم رو به صورتی کلی دادن ولی در مورد عمودی یا افقی بودن باید به نوع کنسول توجه داشت که دارای هارد هست یا نه !!!نقل قول:
چون کسانی که هارد دارند و بازی های خودشون رو بر روی هارد نصب کرده و از رو هارد اجرا میکنن بهتره که کنسول رو در حالت عمودی قرار بدن.
ولی دوستانی که متاسفانه از کنسول های Arcade استفاده میکنند و از هارد بی بهره هستند بهتره که کنسول رو به حالت افقی قرار بدن تا هم عمر درایو DVD اونها زیاد بشه و هم سر و صدای ایجاد شده از Read شدن DVD.
فکر میکنم بدین بیرون خیلی تمیز تر و دقیقتر انجام بدن.نقل قول:
چند تا سوال داشتم:
می خواستم بدونم با روزی 3 ساعت بازی کردن یه دسته xbox360 چند وقته خراب میشه.
می خواستم یه دسته با سیم 360 بگیرم کجا تو تهران امنیت خرید بالا تری داره و غلابی نمیندازه.
یه سوال دیگه داشتم که زیاد ربطی به این تاپیک نداره و اینکه کجا تو تهران مانیتور با قیمت خوب و ارزونتر گیر میاد.
چرا میگی متاسفانه.اتفاقا خوشبختانه که آرکید دارن.نقل قول:
من خودم یه الیت سوزوندم 750 تومن.یه پریمیوم سوزوندم 550.البته 3سال پیش.دیگه دیدم دیوونگییه دوباره از اون مدلا بگیرم
رفتم یه 3 خریدم با خیال راحت شش ماه اول خوب بود ولی بعد دیدم دیگه بازی نیست بازی کنم تنم درد گرفت
مجبوری یه آرکید با قیمت 270 گرفتم تا وقتی سوخت خودم زیاد نسوزم.قصه گفتما:31:
حالا بازم اگه کسی روشهای cooling رو بلده اگه دوست داره بگه همه یاد بگیرن:20:
ارکید جاسپر 330 تومن و ارکید فالکون 260!!!!!!!!!فرقشون فقط تو بردشونه؟
ارزش داره 70 بیشتر هزینه کردو جاسپر خرید؟
نقل قول:
دوستان كسي نبود به اين سوالم جواب بده؟؟؟چيكار كنم خوب؟
بستگی به خود شما دارهنقل قول:
و همچنین شانس شما
کسانی هستند که الان با برد زفیر دارن ساعت ها بدون مشکل بازی می کنن
کسانی هم هستن که کنسولشون با برد جاسپر 3 چراغه شده.اونم با بازی روزی 3 ساعت.همین طور که آقا پدرام گفتن
و همچنین بالعکس
و خیلی هم نگران نباشید
موفق باشید:46:
میشه یکی به ما بگه چطوری میشه بازیکن رو در pes 2009 از تیمش برداشت و به یک تیم دیگه برد.......{ مثلا کریس رونالدو رو می خوام از منچستر به مادرید ببرم؟؟؟
دسته های 360 اینقدر پوست کلفتن که به این سادگی ها خراب نمیشن...:27:نقل قول:
نکست جن خوبه ، فتحی هم بد نیست:20:
میشه نظرتون رو درباره ی این بازی ها بدونم
ninja blade
halo wars
wheel man
x men
و اینکه به هخرین پست صفحه ی قبل هم لطفا یکی جواب بده.
این نگست جن و فتحی کجا تهران هستن حالا اخه من تهرانی نیستم شنبه می خوام بیام تهران.
سلام
اگه دستگاه COOLING نشه ممکنه مشکلی واسش پیش بیاد ؟
ارزش بازی رو داره حتمانقل قول:
میشه نظرتون رو درباره ی این بازی ها بدونم
ninja blade
halo wars
wheel man
x men
و اینکه به هخرین پست صفحه ی قبل هم لطفا یکی جواب بده.
بهترین بازی استراتژی رو کنسول
من خوشم نیومد
حتما بازی کن !
ببین اگه تو روز خیلی بازی نمیکنی و همین مراقبت های ساده رو انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد.:10:نقل قول:
دمتون گرم بابا یکی بگه این دوتا مغازه کجا هستن.:19::42:نقل قول:
حالا این 3 چراغه چیه که افتاده تو دهن همه؟مگه تعمیر نداره؟چقد میگیرن تعمیرش کنن؟
نقل قول:
میشه یکی به ما بگه چطوری میشه بازیکن رو در pes 2009 از تیمش برداشت و به یک تیم دیگه برد.......{ مثلا کریس رونالدو رو می خوام از منچستر به مادرید ببرم؟؟؟
اینجا مطرح کنیدکد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=236259
اگه سوالاتتون رو راجع به هر بازی توی تاپیک خودش مطرح کنید خیلی بهتره و زود ترهم به جواب می رسید
بازی ها رو هم از اینجا پیدا کنید
کد:http://forum.p30world.net/announcement.php?f=19&a=210
این سایت نکست جن که آدرس و شماره تلفن خودشم توشهنقل قول:
دمتون گرم بابا یکی بگه این دوتا مغازه کجا هستن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرس فتحی=> تهران-میدان امام خمینی-پاساژ لباف-طبقه ی زیرین پلاک 66کد:www.nextgen.ir
دوست من تعمیر داره ولی یه مشکلی هست اونم اینکه بعد از اون به احتمال 99 درصد کنسول بازم 3 چراغه میشه.حتی اگه روزی 1 ساعت بازی کنید!اگه خدایی نکرده بعد از 3 چراغه تعمیر کنید کنسول رو فقط پولتونو دور ریختید.تعمیرشم حدود 50 تومنی میشهنقل قول:
ببین اگه تو روز خیلی بازی نمیکنی و همین مراقبت های ساده رو انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ها هستن با بازی روزی 8 ساعت هم هیچ مشکلی ندارن بدون کولینگ با برد زفیر!نقل قول:
سلام
اگه دستگاه COOLING نشه ممکنه مشکلی واسش پیش بیاد ؟
بعضی ها هم با برد جاسپر و کولینگ و روزی 3 ساعت بازی 3 چراغه میشن
بستگی به شانس داره
اما من که با رعایت همون مواردی که بهتون گفتم مثل خیلی های دیگه خدا رو شکری تا حالا با کنسولم مشکلی نداشتم
تایید میشهنقل قول:
ببین اگه تو روز خیلی بازی نمیکنی و همین مراقبت های ساده رو انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خیلی ها با بازیزیاد هم مشکلی پیدا نکردن:46:
دوستان براي كولينگ به كجا مراجعه كنم كه مطمئن باشه ؟؟
قيمتش چقدر ميشه ؟
ممنون از جوابتون
نکست جن جای مطمئنیه ولی از قیمتش اطلاعای ندارمنقل قول:
می تونید شمارشو توی سایت پیدا کنید و زنگ بزنید تا اطلاعات کامل رو در اختیارتون قرار بدن
کد:www.nextgen.ir
ببخشيد كنسول سه چراغه بشه چه اتفاقي مي افته ؟
در اصل 3 چراغه شدن برای ایکس باکس 360 مرگ به حساب میادنقل قول:
بعد از 3 چراغه شدن
هر بار که کنسول رو روشن می کنید به جای led های سبز با 3 led قرمز روبرو میشید و دیگه نمی تونید از کنسول استفاده کنید.تنها چیزی که دیده میشه صفحه ی سیاه tv شماست (البته در بعضی از tv ها آبی :31:)
3 چراغه = پایان ایکس باکس 360
البته میشه تعمیرش کرد که اکثرا باز هم 3 چراغه میشه
این هم تصویر 3 چراغه شدن یک کنسول!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابت دوست عزيزمنقل قول:
خب اگر اينطوري باشه كه مفتشم گرونه !!
شما ميدوني اين حالت براي چه و پس از چه مدت استفاده ايجاد ميشه ؟؟
و براي جلوگيري از سه چراغه شدن كولينگ كافيه ؟
راستي داشتن هارد براي كنسول چه مزيتهايي داره ( ببخشيد سطح سوالم پايينه چون مبتديم !! )
شما قيمت مدل آركد رو ميدوني چنده تو بازار ؟
خيلي ببخشيد سوالم زياد شد ... ممنون
یحیی این عکس کنسول خودته؟
---------------------------------
کولینگ کافیه ،خودت هم باید یکم مراعاتش رو بکنی: دی
اگه هارد داشته باشی میتونی بازی ها رو روی هارد بریزی و درایورت کمتر کار کنه ،درایور صداش کمتر میشه و عمرش هم بیشتر میشه....
خواهش می کنم دوست مننقل قول:
این حالت بعد از اینکه حرارت دستگاه بالا میره به وجود میاد در نتیجه لحیم کاری برد آب میشه و برد خم میشه.البته 3 چراغه شدن هم انواع مختلفی داره مثل اروره E47
برای جلوگیری از 3 چراغه شدن کولینگ کافیه البته باید مواردی رو هم که قبلا گفتم رعایت کنید
3 مزیت اصلی داره هارد.می تونید بازی ها رو روی هارد نصب کنید که با این کار سرعت لود بازی ها کم میشه-وقتی بازی ها روی هارد نصب بشه (دیسک باید توی دستگاه باشه)بازی از رو هارد خونده میشه پس درایو کار نمی کنه و دستگاه کمتر داغ میشه.و درایو دستگاه سالم تر می مونه
مدل آرکید هم باید 330 تومنی باشه.البته بالا و پایین هم داره
نه مهدی جاننقل قول:
یحیی این عکس کنسول خودته؟
---------------------------------
کولینگ کافیه ،خودت هم باید یکم مراعاتش رو بکنی: دی
اگه هارد داشته باشی میتونی بازی ها رو روی هارد بریزی و درایورت کمتر کار کنه ،درایور صداش کمتر میشه و عمرش هم بیشتر میشه....
خوشبختانه عکس کنسول من نیست:31:
ولی من یه بار 3 چراغه شدم که البته دلیلش شل شدن کابلهای ایکس باکس 360 بود که البته درست شد
سلام میخواستم روی کنسولم سیستم خنک کننده بزارم میشه راهنمایی کنید ؟(دستگام پیریمیوم جاسپر 2009 هست)
(رفتم نکستجن گفت اینتر کولرها فقط برای مدل های پاین تر از جاسپره!چیز دیگه ام نداشت)
حالا چرا اینتر کولر 12 ولته کردن فن ها که بهتره!نقل قول:
البته وقتی کنسول به این شکلی که یحی جان گذاشتن در اومد
معنیش فقط گرما و یا خوندن فاتحه نیست
بالای 22 مورد دلیل داره
که هر کدوم از اونها خودش کد خطا داره و هر کدوم هم روش تعمیر
حتی درست جا نزدن کابل هم کنسول رو به چراغ های قرمز چشمک زن دچار میکنه
با روش های جدید تعمیر که دوستان تا 6 ماه گارانتیش هم میکنن تقریبا بدترین وضعیت ها که همون e74 هست هم تا درصد بالایی درست میشه و حتی برگشتی هم نداره
دیگه میشه گفت دوران مرگ 360 کامل تمام شده
البته اگه قبل از وقوع واقعه به فکر پیش گیری باشید چندین برابر کمتر میشه
دقیقا آقا پدرامنقل قول:
یادمه روزهای اولی که به این فروم اومده بودم و صفحات تاپیک رو می خوندم
در یکی از صفحات یکی از کاربران گفته بود که تا کنسولمو روشن کردم 3 چراغه شد! و دیگه برنگشت!
یا حتی خود من که با درست جا نزدن کابل ها کنسولم 3 چراغه شد!
ولی در کل اگه تونستن E47 رو تعمیر کنن فوق العاده جای خوشحالی داره که معایب ایکس باکس 360 یکی یکی داره بر طرف میشه:10:
دیگه توصیه دیگه ای به غیر از اون هایی که گفتید برای جلو گیری از سه چراغه شدن یا خراب شدن دستگاه نیست ؟