دوست عزيز مايكروسافت گفته ويندوز 7 هم 32 بيتي هم داره و اين ويندوز آخرين ويندوزي كه 32 بيتي عرضمه مي گردهنقل قول:
از ويندوز 7 به بعد ديگه نسخه 32 بيتي وجود نداره.
Printable View
دوست عزيز مايكروسافت گفته ويندوز 7 هم 32 بيتي هم داره و اين ويندوز آخرين ويندوزي كه 32 بيتي عرضمه مي گردهنقل قول:
از ويندوز 7 به بعد ديگه نسخه 32 بيتي وجود نداره.
سلام
نمی دونم تاپیکو درست اومدم یا نه در هر حال
مشکل من با اکتیو کردن ویستاست
همیشه اینو داشتم و با اون روش شرکت آبی نصب میکردم
اما اینبار همش ایرور اکتیو میده و بجز سیفمود بالا نمیاد
کمکم کنید لطفا
ممنون
چند تا سوال
این ویستا سرویس پک 1 که سایت p30world زده ایا نسخه کامل سرویس پک 1 است
منظورم اینه که مطمئن باشم بتا یا الفا یا ... نیست
ایا کسی این نسخه را خریده چه قدر از نظر سرعت فرق کرده
من خودم مثلا میخواستم 1 گیگ روی هاردم بریزم روی ویستا این قدر کند میریخت که اعصاب من را خرد میکرد
چه قدر روی بازی ها تاثیر داره ایا باز هم بازی ها را کندتر از xp نشون میدهد
در ضمن سیستم من سیستم خیلی بالایی است
2 گیگ رم سی پی یو 2 هسته ای و گرافیک 8800gts است
در کل هر کی که این ویستا را خریده یه توضیح کاملی بدهد ببینیم ارزش سفارش دادن را دارد یا نه
کلا چه تفاوتهایی با نسخه بدون سرویس پک 1 دارد
ممنون
به نظر من از نظر امنیتی فقط بهتر شده.
نسخه بتا است.
در واقع یعنی پروسسور اینتل وجود نداره؟نقل قول:
چون اینتل بر پایه 32 بیته و amd بر پایه 64 بیته.
سلام.نقل قول:
شما صبر کن بزار نسخه ی نهایی رو که اومد بخر.
این نسخه ی بتا است و 100% مشکلاتی داره.
دوستان اين نسخه بتا نيست نسخه RTM كه مايكروسافت براي شركت هاي تجاري منتشر كرده.نقل قول:
سلام.نقل قول:
باز هم به نظر من ارزش نداره.صبر میکنم تا نسخه ی نهایی بیاد.:20:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز تقریبا تمام سی پی یو های جدید اینتل از سیستم های 64 بیتی پشتیبانی می کنند
یعنی تما م سی پی یو های core2duo از سیسم عامل های 64 بیتی پشتیبانی می کنند و این ویژگی در این سی پی یو های اینتل تحت نام EM64 شناخته می شه و از این بابت مشکلی وجود نداره تنها سری سی پی یو های قدیمی سلرون و پنتیوم 4 گاها توانایی اجرای سیستم عامل های 64 بیتی رو ندارن که تا اون موقع دیگه این سی پی یو ها هم از دور خارج شده اند
با سلامنقل قول:
در تکمیل صحبت های دوستم بگم البته به این صورت نیست که شما لعد از نصب سیستم عامل 64 بیتی نتونین برنامه های 32 بیتی تون رو روش اجرا کنید تقریبا می تونم بگم بیش از 90 درصد همین برنامه های 32 بیتی تون رو می تونین رو سیستم عامل 64 بیتی نصب و بدون هیچ مشکلی اجرا کنید
اما یه سری برنامه ها مثل برنامه های امنیتی فقط باید نسخه 64 بیتی شون رو نصب کنید و اگر نه نصب نمی شن
و البته درایور های سیستم 64 بیتی رو هم باید نصب کنید
اسیستم های 64 بیتی خصوصا برای کسایی که بیش از 3 گیگ رم رو سیستم شون نصب است اکیدا توصیه می شه چون بهتر می تونن رم ظرفیت بالا رو آدرس دهی کنند