دوستان من فریمور ویرایش سوم اومدم آپدیت کنم مرحله اول و انجام دادم و چراغها هم ثابت شد. مرحله دوم که نصب فریموره انجام نمیشه اون کدها دیگو رو هم امتحان کردم.کمک کنید
Printable View
دوستان من فریمور ویرایش سوم اومدم آپدیت کنم مرحله اول و انجام دادم و چراغها هم ثابت شد. مرحله دوم که نصب فریموره انجام نمیشه اون کدها دیگو رو هم امتحان کردم.کمک کنید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این ارور میده
کسی از دوستان لینک firmware هایوب رو دارن ؟
میشه قرارش بدن ؟
فریمور «های وب»نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخی از فریمورهای اورجینال مودم B612s-25d
نقل قول:
این طوری بنویس فقط شماره پورت چنده با عدد 17 موجود در متن جاشو عوض کن و اسم فریم ویری که میخوای انتقال بدی هم کپی کن و بزار جای اسم فریم ویری که من نوشتم .کد:balong_flash -p17 B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin
داداش خیلی خیلی ممنونمنقل قول:
اسکریپ انلاک و اجرا کردم انجام شد ولی مودم ریاستارت نشد دوم اینکه ای پی مودم و همیننقل قول:192.168.0.1 باشه مشکل نداره؟یا عوض کنم
TR069 داخل فریمور پیش فرض غیر فعاله؟
اسکریپ انلاک جدید برای ورژن سوم جناب اقای حسین موسوی منتشر شده و خود ایشون زحمتش رو کشیدن و میتونید از اون استفاده کنید . در ضمن اسم ویرایش سوم اقای حسین موسوی به دین صورت هست B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin و اونی که شما دارید استفاده میکنید فکر نکنم ماله اقای موسوی باشه یا حداقل ویرایش سوم باشه به اسم فریم ویرها دقت کنید .نقل قول:
همون ویرایش سومه ولی بنده قسمت دوم رو که انجام دادم مودم و ری استارت کردم و usb رو جدا کردم احتمالا به همین خاطرهنقل قول:
کسی نمیدونه این کد رو باید از کجا گیر آورد؟