البته یکم سرعت ظاهرا بهتر شده بود و تلگرام دیشب و پریشب سرعتش عالی بودنقل قول:
ولی بازهم مشکل اینستگرام داشتنم
Printable View
البته یکم سرعت ظاهرا بهتر شده بود و تلگرام دیشب و پریشب سرعتش عالی بودنقل قول:
ولی بازهم مشکل اینستگرام داشتنم
فکرنکنم دیگه اینجوری باشه ... یعنی واقعا در این حد وضعیت فاجعه ست ؟!نقل قول:
برای من که بودنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
مصرف حجم روزانه درست کم میشه؟
مصرف این چند روزم به طور عجیبی بالاست!
الان بازم مبین نت دارین ؟ برای تعویض مودم اذیت که نکردن ؟نقل قول:
دارم ولی دیگه استفاده نمیکنم. نه اذیت نکردن دفعه اول کارشناس اومد خونه عوض کرد دفعه دوم ادرس دادن اولِ مطهری رفتم اونجا عوض کردم ولی فایده نداره همون مودم آشغال قبلی رو میدن و چند وقت بعد بازم همون آش و همون کاسه و سریع خراب شد مودم دوم که ۲ ماه عمر کرد.نقل قول:
سلام من تو شرکت مبین کار می کنم روزی رو می بینم که پوشش شبکه کامل شده باشه الان رو 4G کار می کنه 4.5G شروع به کار کنه اون موقع باید این تاپیک رو دید در ضمن در حال حاضر شرکت مودم کت 6 b612- s هواوی رو داره دست مشترک میده همین مودم رو ایرانسل 360 تومن تقدیم مشترکاش می کنه مودم همراه هم توراهه البته تو گمرک
پساون مودم های زباله قبلی که به مردم انداخت چی؟نقل قول:
من ۲۴۰ تومن پول مودم دادم دوبار تا حالا خراب شده ولی اونی که الان مودم میگیره ۱۳۰ تومن میده مودم هواوی میگیره.
کاش بشه انتخاب مودم بزارین دست مشترک که بدونه چی میخواد ... هرچه را برای خود میپسندید برای دیگران هم بپسندید ... صرفا به حرف نیست در عمل انسانیت و راستگویی ملاک است و البته اونیکه واقعا به فکر مال حلال باشه هیچوقت دنبال مال حرام نمیرهنقل قول:
یه سوال داشتم ... مودم AirMaster 3100 مودم خوبیه ؟
سلام من میخوام مودم مبین نت بصورت بریج به روترم وصل بشه، پشتیبانی یه بار میگه میشه یه بار میگه نمیشه میشه شما راهنمایی کنی، یا بگی به کی زنگ بزنم مرسینقل قول: