بازی استقلال و ÷رس÷ولیس به شنبه افتاد
Printable View
بازی استقلال و ÷رس÷ولیس به شنبه افتاد
بازتاب پیروزی هامبورگ بر روی سایت فیفا؛
مهدوی کیا: نسبت به گذشته پیشرفت کرده ایم
----------------------------------
صدرنشینی تیم فوتبال هامبورگ درگروه A رقابتهای جام یوفا بر روی سایت فیفا بازتاب داشته است.
به گزارش خبرنگار " مهر" سایت فیفا با مطلبی تحت عنوان " هامبورگ درمسیربازگشت " در ابتدا به قهرمانی 22 سال قبل این تیم در لیگ قهرمانان اروپا به همراه فلیکس ماگات مربی حال حاضر بایرن مونیخ اشاره کرده است.
دراین مقاله به نقل از مهدی مهدوی کیا بازیکنی که به تازگی درنقش یک بال راست تهاجمی برای بایرن به میدان می رود آمده است: تیم ما در این لحظه نسبت به 5 سال قبل که به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا صعود کردیم در وضعیت بهتری قراردارد.
هامبورگ اکنون ازتوازن بسیاری برخوردار است وبازیکنان جوان خوبی دراین تیم حضوردارند. تیم ما آینده روشنی دارد.
مارادونا به كار در تيم فوتبال آرژانتين دعوت شد
--------------------------
"ديهگو آرماندو مارادونا" شخصيت اسطورهاي فوتبال آرژانتين و جهان روز پنجشنبه با رييس فدراسيون فوتبال اين كشور در مورد برعهده گرفتن مسئوليتي براي كمك به تيم ملي آرژانتين، ديدار و گفت وگو كرد. به گزارش خبرگزاري رويترز از بوينوس ايرس، اين ديدار در مقر فدراسيون فوتبال آرژانتين برگزار شد درحاليكه شايعه شده بود "خوزه پكرمن" سرمربي تيم ملي اين كشور اعلام كرده در صورت واگذاري پست موثري در كادر فني تيمش به مارادونا، استعفا خواهد كرد. مارادونا بعد از خاتمه ملاقات اظهارداشت: من مايل نيستم پا در كفش هيچكسي بكنم و ميخواهم اين موضوع براي همه روشن شود. آمدهام تا كار مثبتي انجام دهم نه اينكه جاي كسي را بگيرم. زمان معلوم خواهد كرد من چه كمكي به تيم ملي كشورم ميتوانم انجام دهم البته اگر واقعا مسئوليتي بر عهده بگيرم. وي همچنين افزود علاقمند است در ديدارهاي دوستانه مقابل انگليس در ژنو و قطر، تيم آرژانتين را همراهي كند. بازيكن سابق باشگاه ناپولي ايتاليا در مورد محور گفت و گو با رييس فدراسيون آرژانتين توضيح داد: هيچ تصميم قطعي گرفته نشد اما مذاكرات مثبتي داشتيم. من پيشنهاد كردم عضوي از گروه باشم و گروندونا (رييس فدراسيون) خواستار حضورم در تيم ملي شد. وي كه سال گذشته به دليل افسردگي و ناراحتي قلبي در يك كلينيك تحت درمان قرار گرفته و سپس در كلمبيا جراحي پلاستيك انجام داد، هم اكنون مجري يك برنامه تلويزيوني و يكي اعضاي هيات مديره باشگاه بوكاجونيورز است. پكرمن به خاطر نتايج اخير تيم آرژانتين بويژه شكست ۴بر ۱مقابل برزيل در جام كنفدراسيونها مورد انتقاد قرار دارد.
ونگر: در مورد مورينيو سكوت نخواهم كرد
-------------------------
در حالي كه اظهارات اخير سرمربي چلسي مي توانست اختلافات او و آرسن ونگر را بر طرف كند، سرمربي تيم آرسنال اظهار داشت كه به انتقادات خود در مورد مورينيو ادامه خواهد داد و او همچنان زيادي دارد كه در اين زمينه بيان خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ خوزه مورينيو، سرمربي تيم چلسي عليرغم اظهارات اخير خود مبني بر عدم وجود خصومت شخصي بين او و ونگر عملا با گفتن اينكه ونگر چيزي حدود 120 صفحه در مورد چلسي صحبت كرده نشان داد كه هنوز با وي اختلاف دارد.
ونگر روز دوشنبه در مصاحبه اي گفت: از اينكه كه تاكنون در مورد مورينيو گفته ام پشيمان نيستم چون تمام آنها واقعيت داشت و هيچ نمي تواند مرا از ابراز عقايدم باز دارد و اينجا فضاي ديكتاتوري بر ما حاكم نيست.
وي افزود: «اختلاف بين من و مورينيو يك اختلاف شخصي است و ارتباطي به فوتبال ندارد و زماني كه از وجود يك مقاله 120 صفحه اي در مورد اظهارات خودم آگاه شدم خيلي تعجب كردم.»
ونگر با اشاره به صحبت مورينيو كه پيشنهاد داده بود در صورت عذرخواهي ونگر او هم حاضر به معذرت خواهي است.افزود: من صحبت يا كاري دور از واقعيت انجام نداده ام كه نياز به عذرخواهي داشته باشم.
سرمربي فرانسوي تنفگداران در خاتمه گفت: «مورينيو كه در حقيقت با اظهارات خود در روز دوشنبه به طور غير مستقيم مرا مقصر دانسته، كاملاً از واقعيت به دور بوده است و اگر بخواهم مي توانم باز هم مسائل زيادي را در مورد او مطرح كنم.»
دروازه بان فرانسه كدام يك خواهد بود؟
بارتز يا كوپه
---------------
رايمون دومه نش، سرمربي تيمملي فرانسه تصميم نهايي اش را هفته آينده در مورد انتخاب گريگوري كوپه يا فابين بارتز براي ايستادن در دروازه خروس هاي آبي در جام جهاني 2006 آلمان اتخاذ خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ دومه نش جمعه گذشته در گفت و گويي با روزنام اكيپ گفت: زماني براي مذاكره نياز است تا من تصميم نهايي را اتخاذ كنم. نه گريگوري و نه فابين هيچكدام نمي خواهند انتخاب دوم باشند. نمي توانم در يك ديدار فابين و در ديدار بعدي گريگوري را راهي زمين كنم پيش از ديدار، كاستاريكا تصميم نهايي را ا علام مي كنم.
قراراست دومه نش انتخاب خود را از ميان دو گزينه اش، در كنفرانس خبري روز سه شنبه خود اعلام كند.
باروسلي تا 2009 در منچستر خواهد ماند
-------
فيل باروسلي، مدافع آخر تازه كار شياطين سرخ قرارداد تازه اي را تا سال 2009 با مسؤولان اولترافورد تنظيم كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مدافع بيست ساله اهل سالفورد، يك سال پيش و در پي مصدوميت شديد از ناحيه زانو تحت درمان طولاني مدت قرار گرفت، اما اولين حضورهاي او در تيم بزرگسالان اولترافرود نظر سرالكس فرگوسن را به خود جلب كرد.
باروسلي تا بحال در هشت ديدار رسمي براي تيم بزرگسالان منچستر توپ زده است.
وي با اشاره به تمايلش براي حضور متداوم در تركيب شاطين سرخ مي گويد: از بستن قرارداد طولاني مدت با قرمزپوشان اولترافورد خيلي خوشحالم. بودن درميان تيم اصلي شاطين سرخ باعث افتخار دو بازيكن جواني است. اميدوارم تا اين همكاري پس از پايان قرارداد باز هم ادامه يابد.
جام ملت هاي آفريقا چهار ماه پيش از جام جهاني
مربيان ناراضي هستند
-----------------
آنري ميشل، سرمربي تيمملي ساحل عاج و راتومير ديوكوويچ، همتاي غنايي او از اينكه مجبورند جام ملت هاي آفريقا را در ماه ژانويه و درست 4 ماه پيش از تورنمنت جام جهاني برگزار كنند، ناراضي هستند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ميشل كه سرمربيگري تيم فرانسه را در جام جهاني 1986 برعهده داشته، در اين خصوص گفت: جام ملت هاي آفريقا در بدترين زمان ممكن برگزار مي شود.
تورنمنت جام ملت هاي آفريقا از 20 ژانويه تا 10 فوريه در مصر برگزار مي شود و چندتن از سرمربي هاي تيمهاي اروپايي نارضايتي خود را از خروج بازيكنانشان در اوايل نيمه دوم فصل ليگ اعلام كرده اند.
ميشل به مسأله مصدوميت و خستگي بازيكنان اشاره مي كند و ادامه مي دهد: ما نهايت تلاشمان را به كار مي گيريم و سعي كنيم تا پيش از جام جهاني هيچ عامل منفي بر ما تأثير نگذارد.
همچنين ديوكوويچ صربستاني اظهار داشت: وقتي سرمربيگري غنا را در دست گرفتم، به من گفتند كه جام جهاني الويت اول است و حالا مي بينم كه جام ملتها اهميت بيشتري دارد. از اين بدتر نمي شد.
ترديد هوليه براي فرستادن بازيكنان مليپوش ----
----------------
ژرارد هوليه، سرمربي ---- فرانسه هنوز تصميم خود را براي صدور مجوز حضور6 بازيكن مليپوشش در ديدار دوستانه برابر كاستاريكا اتخاذ نكرده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ خروس هاي آبي در تاريخ 9 نوامبر برابر كارستاريكا در جزاير مارتينيگ به ميدان مي روند.
اما اين ديدار دوستانه كه براي كمك به حادثه ديدگان سانحه هوايي ترتيب داده شده، به دليل اينكه لازمه سفري 17 ساعته و درست پيش از ديدار دوستانه تيم فرانسه در تاريخ 12 نوامبر مي باشد، خشم هوليه را در پي داشته است.
وي در اين باره گفت: به نظر من از 23 نفري كه دعوت مي شوند، همان تعداد خاص در زمين حاضر مي شوند. اگر اجازه رفتن بازيكنانم را ندهم، كسي نمي تواند جلودار من شود.
گفتني است، هوليه شايعه هرگونه تماس از سوي رايمون دومه نش را از زمان تعيين تاريخ ديدار تكذيب كرد.
---- فرانسه كه چهار بار قهرمان لوشامپيونه فرانسه شده است، درخشش قابل توجهي در رقابت هاي ليگ قهرمانان داشته و پس از پيروزي اواسط هفته گذشته برابر المپياكوس، ميدن ميشل اولا، رياست باشگاه اعلام كرده كه از اين به بعد هوليه در خصوص مسائل مهم تصميم گيري خواهد كرد.
فرگوسن: نبايد بين خودمان اختلاف داشته باشيم
----------------------
سرالكس فرگوسن، سرمربي شياطين سرخ معتقد است كه بازيكنان نبايد آشكارا از يكديگر انتقاد كنند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ طبق گزارشات رسيده، روي كين، ك اپيتان تيم منچستريونايتد چند تن از بازيكنان تيم را به خاطر اينكه باشگاه از نظر كميت هنوز به حد استاندارد خود نرسيده است، علناً مورد سرزنش قرارداد. در حاليكه فرگوسن بر سياست خود مبني بر انتقاد نكردن بازيكنان از يكديگر در عموم، تأكيد كرد، خطاب به بازيكنان خود و اظهار داشت: «اگر هم مورد اشتباهي از يكديگر مشاهده كرديد، آنرا به خارج از تيم باشگاه انتقال ندهيد تا حريفان نيز سوء استفاده كرده و شروع به انتقاد كنند.»
وي افزود: خود من تاكنون اگر از يك بازيكن اشتباهي سرزده باشد، مشكل خود را به خارج از باشگاه منتقل نكرده ام و به طور آشكار و درعموم از وي انتقاد نكرده و نخواهم كرد.
فرگوسن در پايان خاطرنشان ساخت: شكست براي يك تيم چيزي غير قابل اجتناب است و البته در اين مواقع نيز از هر طرف سيل انتقادات سرازير مي شود وا ين روند هيچگاه تغيير نخواهد كرد. اما مسأله مهم اين است كه اگر از يكديگر انتقادي داريم، آ نرا بين خود حل و فصل كنيم.
ميشائيل بالاك: دوست دارم الگو باشم
اگر فوتباليست نبودم مي رفتم دانشگاه
---------------------------
متولد 26 سپتامبر 1976 در گورليتز كه فوتبل را در فريتز هكر آغاز كرد و از همان ابتدا يك هافبك مياني بود. سپس راهي كايزر سلاترن شد و بعد با لوركوزن قرارداد بست. در سال 2002 راهي بايرن مونيخ شد و سه بار قهرماني ليگ آلمان را تجربه كرده است و به همين تعداد فوتباليست سال نام گرفته است.
فلسفه زندگي او اين است: هيچ چيزي را جدي نگيريد!
- چگونه مي خواهيد از ميزباني خودتان در جام جهاني 2006 استفاده كنيد؟
مسلماً من كاپيتان تيم هستم و همه بازيكنان تيم اهداف بالايي را مدنظر قرارداده اند. اما همه چيز به سختي پيش مي رود، بايد جنگيد حتي اگر موفقيت بسيار دور و غيرقابل دسترس باشد. در جام 2002 شانس ما بسيار پايين بود و هيچكس فكر نمي كرد كه به فينال برسيم. براي جام 2006 در خانه خود هستيم و هواداران خوبمان را در كنار خود داريم. همين مسأله به بازيكنان ما قدرت صعود و رفتن به ماوراي محدويت ها را ميدهد.
- اينكه تورنمنت بزرگ جام جهاني در آلمان ميزباني خواهد شد كمكي به حال شما دارد؟
البته كه اينگونه است. هواداران همچون خود من از اينكه ميزباني بازي هاي اين تورنمنت بين المللي را برعهده دارند، به خود مي بالند. 12 مرد آلماني راهي مستطيل سبز مي شوند و اين مسأله براي آنها اهميت زيادي خواهد داشت.
- در اذهان عمومي در ابتدا شما كاپيتان ملي هستيد و اين نكته اي با اهميت است، درست مثل صدراعظم يك كشور!
دوست دارم آنچه را كه در ذهنم مي گذرد، بر زبان آورم، اما بايد تابع قوانين باشم. سرمربي در حكم رئيس ما است و همه بايد از او پيروي و اطاعت كنند. اگر بنا باشد همه در محافل عمومي لب به سخن بگشايند، بلوايي به پا مي شود به خصوص در لحظات حساس.
- روانشناسان،بازيكنان كليدي را رهبران و بزرگان يك مجموعه مي نامند. آيا تشابهي ميان خود و اين قبيل افراد مي بينيد؟
پيش از اين با اين مفهوم مشكلاتي داشتم و قطعا براي چين پستي آفريده نشده بودم و اينگونه نيز زندگي نكرده بودم. هميشه دوست داشته ام كه ديگران را الگو قراردهم اما در كايزرسلاترن،لوركوزن و حالا در بايرن سطح تواقعات را درك مي كنم و در لحظات حساس،مسؤوليت ها را به دوش گرفته ام.
- نظرت راجع به اينكه فوتبال آلمان ستاره هاي معدودي دارد، چيست؟
در زندگي حرفه اي يك بازيكن نقاطي حساس و ناياب وجود دارد. اگر كسي براي مدتي هر چند كوتاه شهرت پيدا كند، اين بدان معنا نيست كه بازيكني برجسته است. درخشش يك بازيكن در دوران حرفه اي اش را پس از پايان فوتبالش بايد محاسبه كرد.
- بهترين گل خود را كدام گل ميداني؟
گل هاي خوب و با ارزش من معدود هستند. براي مثال گل من برابر لوركوزن در پايان فصل 2002-2001 برابر نورمبرگ كه از روي سر دروازه بان رد شد، اما محاسبه نشد و آفسايد شد. آن گل مي توانست گل تساوي باشد و ما قهرمان آلمان در سال 2002 باشيم. ما آخرين بازي فصل را واگذار كرديم.
- و مهمترين گل ؟
مهمترين ها هم اندك هستند. در مرحله مقدماتي جام جهاني 2002 برابر اوكراين و در يك چهارم و نيمه نهايي جام جهاني.
- شادترين لحظات فوتبالت كدام ها بودند؟
بهترين لحظات مربوط به گلزني ها يا پاس هاي منجر به گل است.
- اگر بداني كه گل نهايي در جام جهاني 2006 را خودت به ثمر مي رساني، چه كار مي كني،درست مثل هلموت ران و گرد مولر ؟
غيرقابل وصف است. وظايف در زمين در آن لحاظت محدود است، پس بايد كاملاً متمركز بود. حتي زندگي شخصي يك بازيكن تحت الشعاع قرار مي گيرد. وقتي كه آن دوران پراز استرس تمام شد، فرصت براي فكر كردن زياد خواهد بود.
- شما همه چيز در اختيار داريد. يك خانواده خوب، خانه اي زيبا، حساب بانكي پر از پول و ... حالا 29 سال سن داري، به اين مسأله فكر كرده اي كه زمان چون برق مي گذرد.
هنوز جوان هستم. فرصت ها زياد هستند. كار كردن مهمترين بخش زندگي است. وقتي رضايت ها جلب شد و پاداش ها دريافت شد، مسلماً همگان از شما راضي هستند.
- پول برتينر كتابي تحت عنوان نمي خواهم الگو باشم نوشته است آيا تمايل داري كه الگو باقي بماني؟
اگر بتوان ذهن را متمركز اين قضيه كرد، همه چيز خوب پيش مي رود و مي توانم الگو باشم.
- اگر فوتباليست نبودي، دوست داشتي چه حرفه اي در پيش بگيري؟
به دانشگاه مي رفتم و رشته اي جذاب را براي تحصيل انتخاب مي كردم. شايد جاي پاي پدرم مي گذاشتم. او مهندس است اما برخي دانشجوهاي امروزي خودشان نيز مسيرشان را نمي دانند.
- و حالا سوالي كه براي همه پيش آمده، زمان تمديد قراردادت با بايرن چه موقع خواهد بود.
فعلاً نمي خواهم راجع به آن صحبت كنم فقط بايد بگويم پول براي من عامل تعيين كننده اي نخواهد بود.