تو بايوس اوركلاك حرفه اي تر هست . با نرم افزار نميشه زياد رفت بالا :11:نقل قول:
Printable View
تو بايوس اوركلاك حرفه اي تر هست . با نرم افزار نميشه زياد رفت بالا :11:نقل قول:
کلن UD7 ولتاژ هارو یه مقدار بیشتر از اونی که هست بالا میبره. مثلن دلیلی نداره روی فرکانس پایه تنظیمات معمول بایوس ولتاژ CPU روی 1.20 باشه. اونم 1.20 که من باهاش 4000 رو توی مین قبلیملود میکردم.نقل قول:
سلام ،
فکر کنم از ادامه سوال دوستمون خبری نشد! من سیستمی مشابه شما دارم:
X58A-UD7
Core i7 930
Corsair Dominator 1600 3*2GB
هدفم 3.7GHz هست با مولتی پلیر 21
DRAM Voltage را روی 1.64 گذاشتم و مشکلی از آن بابت ندارم
Vcore را 1.264 و QPI را 1.255 که می گذارم (البته CPU-Z ولتاژ را 1.232 میخونه) توی تست prime95 مشکلی نداره ولی توی چند روز بعدش توی یکی از Cold boot ها Fail میشه و برمیگرده روی Default.
جالبه الان هم با Vcore 1.275 با FSB 177 (در این حالت CPU-Z در حالت لود 1.248 می خونه) اگر QPI/VTT را روی کمتر از 1.31 بگذارم توی تست prime95 کرش می کنه ولی اگر روی QPI/VTT را روی 1.31 بگذارم تا حالا علاوه بر اینکه با تست prime مشکل نداره فعلا مشکل Cold Boot را هم نداشتم.
به هر حال اگر نکته ای هست ممنون میشم راهنمائی کنید.
در کل برای 3.7 شما زیاد تنظیمات رو دستکاری نکن. شاید درست نباشه و بعضی از دوستان ایراد بگیرن که فلان پارامتر باید اینقد ولتاژ بهش داده بهش یا ... ولی این به شخصه تنظیماتی هست که خودم انجام میدم.
CPU Voltage رو روی 1.20 بزاید
CPU VTT رو هم روی 1.20 یا 0.1 بالا یا پایین
رم رو هم دفعه اول بهش ولتاژ ندین اگه کار کرد که چه بهتر وگرنه اگه اروری گرفتین یا صفحه آبی اومد روی 1.65 بزارید.
اگه تایمینگ رم میخاین XMP رو فعال کنید و System Memory Muliplier رو روی 8 بزارید و DRAM Timing رو هم روی Auto بزارید و تامینگ ها رو روی 7-7-7-18 کنید. اگه به DRAM دست نزنید روی تامینگ 8 یا 9 کار میکنه.
hباز اگه مشکلی توی بوت کردن داشتید به Advanced CPU Features برید گزینه های 5 7 9 رو Disable کنید(شمارش گزینه ها بدون CPU Frequency)
کلا این مین ولتاژ cpu رو حالت auto باشه اگه cpu رو اور کنید خودش اوتوماتیک ولتاژ cpu رو تنظیم میکنه و نیازی به دادن ولتاژ
به cpu نیست
سلامنقل قول:
حتما، مرسی
یک نکته فقط اضافه کنم که دز Bios گزینه های hyper threading و ،Turbo mode را disable کردم (HT در نرم افزارهای مورد استفاده من بی تاثیره لذا غیرفعال کردن آن چند درجه ای CPU را خنک می کنه) و به گزینه های کالیبراسیون و ... دست نزدم.
راستش بهتر بود که دمای فول لود را در اجرای PRIME95 به من گزارش میدادین نه اینکه در حین اجراش از CPU-Z شات بذارید:31:
به هر حال شما یکبار دیگه تست را انجام بدین و اگر دمای فول لود زیر 76 درجه بود پارامترهای زیر را تغییر بدین :
اول از همه این چند پارامتر را غیر فعال کنید چون در اورکلاک موجب تداخل و گرم شدن دمای پردازنده میشه :
INTEL TURBO BOOST : DISABLE
CPU ENHANCED HALT(C1E) : DISABLE
C3/C6/C7 STATE SUPPORT : DISABLE
CPU EIST FUNCTION : DISABLE
CIA2 : DISABLE
بعدش سایر تنظیمات را بصورت زیر تغییر بدین :
BCLK : 200
CPU CLOCK RATIO : 18.5
QPI RATIO : 32X
SPD : 8
DDR VOLTAGE : 1.5
QPI VOLTAGE : 1.15
VCORE : 1.2
VVT : 1.14
PLL V: 1.7
الان فرکانس رمهای شما از 1400 به 1600 فیکس میشه و فرکانس پردازنده هم دقیقا روی 3.75 قرار میگیره
بعدش تست PRIME95 با دمای ماکزیمم هم فراموش نشه!!
ضمن اینکه رمها فعلا اصلا به افزایش ولتاژ نیاز ندارند!!
پس از انجام تست هم سه تا شات از مموری و پردازنده و SPD بذارید!
موفق باشید
سلام
یه خبر سی پی یو I7 از مرز 7400 عبور کرد :18: رکوردشم تو VALID هست :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1256079
این مطمینا باگ cpuz هستش چونکه مولتی سی پی یو 920 هیچ جوره به 32 نمیرسه نهایتا 23
من سی پی یو intel p4 2.6 رو تا 3.23 اور میکنم ولی میخوام جلوتر برم نمیشه مشکل خنک کردنش نیست .پاور من 650w هست مشکل کجاست ؟اگه اجازه بده تا 4ghz هم میرم .مادربردم intel p4i65g هست چطوری میتونم ولتاج رو دست کاری کنم؟فکر کنم بتونم باهاش رکورد بزنم چون فرکانس پایه تا 355 زیاد میشه یعنی 7.1ghz!!!!
نقل قول:
این شات 100% چند تا ایراد داره
مهمترین سوتیش هم همین مالتی پلایر هست که نهایتا برای پردازنده ای مثل 920 چیزی بین 20 تا 22 هست!
مورد بعدی اینکه اگر هم فرضا بخوان با این پردازنده رکورد بزنند هیچوقت به این رکورد و حتی کمترش هم نمیرسند چون این پلتفرم برای رکورد زدن یک نقطه ضعف کوچیک داره اون هم افزایش فرکانس QPI هست که متاسفانه ضریبی براش تعبیه نشده و با افزایش این فرکان دمای پردازنده و پل شمالی هم تصاعدی زیاد میشه و فقط باید به دنبال مدلهای با مالتی پلایر باز باشند که اونها هم قیمت بالایی دارند!!
حالا از همه اینها که بگذریم این شات را باید در تاپیک مخصوص خودش میزدی:31::31::46:
اگه این طور باشه هر چی رکورد I7 920 تو سایت VALID هست همگی اشتباه هست چون همشون بالای 22 مالتی پلیر دارننقل قول:
بهترین رکوردی که شما از I7 دیدی چند بود؟
هر رکوردی که مالتی پلایرش بیشتر از 22 هست جعلی هست!!نقل قول:
اگه این طور باشه هر چی رکورد I7 920 تو سایت VALID هست همگی اشتباه هست چون همشون بالای 22 مالتی پلیر دارن
بهترین رکوردی که شما از I7 دیدی چند بود؟
بهترین رکوردی که به شخصه با این پردازنده با نیتروژن مایع دیدم 5.85 بود
البته این بهترین رکوردی هست که من دیدم و مستند هست ولی شاید مثلا حدود 6 هم رکورد داشته باشه و من ندیده باشم!!