ظاهرا آپدیت جدید قراره فردا منتشر بشه
یه سری تغییرات رو می تونید اینجا ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ظاهرا آپدیت جدید قراره فردا منتشر بشه
یه سری تغییرات رو می تونید اینجا ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات جدید شامل:
1- دارک اسپل جدید :
اسپل عجله / اسپل زمین لرزه /اسپل سم
2- دراگون لول 5
3- یک ایر سویپر دیگر در تاون هال 9
4- اضافه شدن 2 لیگ : titan و legend
5- زمان ساخت اسپل های rage و heal و lighting و jump و freeze تغییر کرده :
اسپل lighting , healing 20 دقیقه
اسپل rage ,freeze ,jump 30 دقیقه
6- امکان قرار دادن ساخت اسپل در صف زمانی که اسپل فکتوری فول باشه
7- اسپل رعد و برق هیچگونه اسیبی به مخزن ها وارد نمیکنه
8- ظاهر پنجره barracks و spell factory تغییر میکنه
9- اضافه شدن ایکون جدید ساخت نیرو بالای ایکون attack
10- برخی پیشرفت های جدید باربارین کینگ و ارچر کویین :
مثلا باربارین کینگ و ارچر کویین دیوار های غیر ضروری رو خراب نمیکنند
دیوار شکن ها باهوش تر شدند و دیوار های غیر ضروری رو خراب نمیکنند.
و ...............:n20:
ورژن جدید داره میاد :)
دوستان من اومدم تاون جال 9.ولی حریفایی که میاد خیلی سخته!! نیرو چی آپ کنم که بتونم بزنم؟
الان بالونم پنجه (داره 6 میشه) هوگ 5 ویزارد 5 آرچر 5 بربر 5 وال بریکر 5 جیانت 5 گولم 1 پکا 1 اسپیل هیل 5 ریج (یادم نیست فقط میدونم بالاترین لول یا سگیه) آبی 4 دراگ 3
واقعا اعصابم امروز خورد شد سر اینکه با گولم پکا ویزارد حمله کردم 1 ستاره هم نشد!!! این هیدن تسلاهای کنار تاون حال دخلمو تو وار آورد!
منم تازه اومدم تاون 9. هم لوت کم و سخته و هم اینکه لول بالاها بهت حمله میکنن و با خاک یکسانت میکنننقل قول:
تو دفاع تا وقتی که x-bow نذاریم و تو حمله هم تا وقتی نیروهامون آپ نشه باید بسوزیم و بسازیم
داشتم اکسیر جمع میکردم برای پکا 3 و تا 4 میلیون رفته بودم. یهو تاونم 9 شد دیگه انقدر زدنم که بیخیال شدم فعلا
دنبال یه نقشه خوب هم هستم واسه تاون 9
سلام دوستان گلنقل قول:
خوب با اپ کردن تاون هال لوت کم میشه شما باید فول مکس تاون هال 8 بشین بعد تاون هال رو اپ کنید حالا دیگه کاری نمیشه کرد با xbow لول 1 هم هیچ کاری نمیشه کرد تنها کاری که میتونید بکنید اینه که مخزن دارک نزارین پر بشه و همچنین مخازن سکه و اکسیر
از نبودن لوت هم نگران نباشید بعد چند وقت که تاون هال 9 میشه لوت هم پیدا میشه اولاش اینجوریه
از مپی که قرار دادم در چند صفحه قبل استفاده کنید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:
برا جمع اوری سکه و اکسیر نیاز نیست که حتما با گولم و پکا اتک بدین با ارچر میتونید لوت بزنید
یا اینکه از ترکیب 20 تا جاینت 7 تا دیوار شکن بقیه مینیون استفاده کنید با اسپل heal
برا اتک وار با گولم میتونید میتنوید از ترکیب زیر استفاده کنید :2 تا گلوم 2 تا پکا 7 تا دیوار شکن بقیه ویزارد (البته این ترکیب بیشتر برا اتک تو وار استفاده میشه) (2 تا اسپل rage 2 تا اسپل heal) تو کلن کستل هم پکا
به این صورت که اول 2 تا گولم رو میریزد بعد پیشتش دیوار شکن بعد ویزار ها رو خالی میکنید پشتش بعد هم پکا ها رو .
به این خاطر پکا رو اخر خالی میکنیم چون پکا بیشتر دوست داره بچرخه دوره مپ :n02:
اتفاقا من با همین ترکیب شما امروز حمله کردم صفر ستاره شد!!! دلیل اصلیش ک نتونست تاون حال بزنه 4 تا هیدن تسلا دورش بود حریفش نشدم :| نیرو هام هم درست به سمت تاون حال رفتن اول گولم بعد دیوار شکن به موقع زدم بعدش چند تا ویزارد (ک پکا دور نزنه) و در نهایت پکا و کل ویزارد هانقل قول:
واقعا موندم اشکال از کجاست
تو ایکس مود راحت راحت دو شد ولی این نشد
دو تا هیل بردم ی ریج ی جامپ (جامپ چون نقشه جوری بود اگه نمیبردم میرفتن دور میزدن ب تاون حال نمیرسیدن!! هیچ کاریشم نمیشد کرد 200 بار تست زدم
ضمنا من مشکلم اتک واره ن لوت
داداش کاپ ت چنده؟ مال من رو گلد دو هست لوت زیاده حتما بیارش رو این ک کمتر بزننتنقل قول:
از ترکیب ارچر بربر استفاده کن فقط زمینای مرده با کالکتور معدن پر بزن
تاون حال ت رو بیرون بذار ک شیلد بگیری
ی عکس از نقشه الانت بذار شاید خوب نیست
من تقریبا فول مکس بودم و فقط یه تسلام موند تو ساختمونا و دیوارام هم همشون 7نقل قول:
x-bow هم درسته لول یکش قوی نیست ولی خیلی وقتا همین که طرف ببینه x-bow هست با توجه به منابعی که گیرش میاد ممکنه منصرف بشه. مخصوصا اگه هم لول خودم باشه
آپدیت جدیدم که در حال اومدنه
ساختمونا و نیروها رو به ترتیب کدوماشو ارتقا بدیم بهتره؟
اپدیت جدید اومده من دارم از گوگل پلی میگیرمش
کلا گوگل پلی پوکیده