قابل توجه تمام افراد باهوش و بی هوش، حرفه ای و غیر حرفه ای، با ذکاوت و بی ذکاوت و . . . دعوا ممنوع!!!:3::5:نقل قول:
قابل توجه تمام افراد باهوش و بی هوش، حرفه ای و غیر حرفه ای، با ذکاوت و بی ذکاوت و . . . دعوا ممنوع!!!:3::5:نقل قول:
سلام دوستان
من بعد از ین که چند تا پچ نصب میکنم گوشیم روشن میشه ولی تو اونجا که نوشته (حالت عادی - حالت پرواز ) گیر میکنه و دیگه نمیشه هیچ کاری کر و مجبور میشم باتری رو دربیارم
لطفا کمکم کنید
خوب شما پچ رو پاک کردی
سلام.نقل قول:
اولا مدل گوشی رو بفرمایید.
دوما اسم پچ ها و اینکه آیا پچ ها با فریمور گوشی تون سازگار هستند یا نه؟
سلام دوستان
مشکل قبلیم مربوط به باطری بود که حل شد اما حالا
من layout معمولی K810 رو میخوام آگه کسی داره واسم آپ کنه
خیلی ضروریه
بــــه بزرگواري خودتون ببخشيد دوست منــــ قصد بدي نداشتمـــــ :11:نقل قول:
دوست من كسي دعوا نميكنـــــه :41:نقل قول:
جواد جون من لايوت اوجينال K800 داشتم براي K810 هم ميخـــوره :11:نقل قول:
اينم برنامه ساخت لايوتــــ :46:کد:http://www.2shared.com/file/3723808/6fb83006/K800_layout_original.html
موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/3723830/4a4eebf7/HADI_Layout_Creator.html
این پیغام یعنی چی؟ register your phone at sonyericsson a text message will automaticaly sent to sonyericsson... :41:
سلامنقل قول:
یعنی "گوشی خود را در سونی اریکسون به ثبت برسانید (منظور اینه که خریداری کنید یا یه چیزی شبیه به اون) یک پیغام متنی(SMS) به صورت اتوماتیک به سونی اریکسون فرستاده خواهد شد."
دوست عزیز مشکل چیه؟
این پیام برای من اومد.yes,no داشت. ولی من هیچ کدوم رو نزدم و خارج شدم .می خوام ببینم ایا گوشی مشکلی داره یا نه ؟ ایا این پیام بازم میاد یا نه ؟ :23:
سلام بچه ها من یه گوشی w700 رو می خواستم روش پچ elf بریزم بعد نصب پچ گوشی وقتی که روشن میکردم یه صفحه ی سفید روشن خاموش میشد.بعد رفتم مین و اف اس و فایل کاستومش رو دانلود کردم و گوشی رو فلش زدم بعد گوشی رو روشن کردم وقتی دکمه ی استارت رو می زنی این پیغامو میده :configuration error.please contact your network operator or service centre راستی پچ please wait و هم ريختم اين مرحله رو پشت سر گذاشتم كه اون پیغامو داد حالا باید چی کار کنم؟تورو خدا کمک کنید.نگید این جا جاش نیست خیلی ها این مشکل رو دارند و نمیدونند چی کار کنند؟:41::41::41: