وقتی مانیتورتون رو تمیز کردین یه برچسب ضد خش و ضد ضربه براش بخرین اینجوری هروقتم کهنقل قول:
کثیف شد میتونید با یه پارچه خیس تمیزش کنید بدون اینکه نگران باشین مانیتور آسیب ببینه
Printable View
وقتی مانیتورتون رو تمیز کردین یه برچسب ضد خش و ضد ضربه براش بخرین اینجوری هروقتم کهنقل قول:
کثیف شد میتونید با یه پارچه خیس تمیزش کنید بدون اینکه نگران باشین مانیتور آسیب ببینه
شما اتو آپدیت ویندوزتان خاموشه؟نقل قول:
فکر میکنم چون ویندوز آپدیت میشه و هنگام خاموش کردن در حال نصب آپدیتهاست، زیاد طول میکشه.
در مورد پیغام خطایی که گفتی در فروم لنوو هم در این مورد بحث شده و هیچ نتیجه ای هم کسی نگرفته.
فقط یکی گفته که تمام درایورها را آپدیت کردم و مشکل حل شده. یک نفر هم گفته دوباره ویندوز نصب کردم و مشکلم حل شده.
برای اجرای بازی ها چجوری بین گرافیک ها سوییچ میکنید؟
اگر لپ تاپ به برق و روی high performance باشه، قاعدتا نیازی به سوییچ کردن نیست و خود لپ تاپ خود به خود با گرافیک nvidia بازی را اجرا میکنه.نقل قول:
دوستان تو دی وی دی همراه لبتاپ برای دوربین کدوم رو باید نصب کنم؟
Avc,bison,....?
Sent from my ST15i using Tapatalk
سلام لطفا کمکم کنید...
من 4 ماهی هست که z510 گرفتم خیلی دستگاه خوبیه ولی تنها ایرادش اینن ک باطریش جدا نمیشه و بدنش ضعیفه من کارم خیلی با لپ تا پ روزی 16 ساعت کار میکنم باهاش تو این4 ماه هم ازش کار کشیدم هروروز 16 ساعت ولی اخ نگفته خیلی عالی کار میکنه. ولی میترسم باطریش خرابشه چون جدا نمیشه و یچیز میخوام بدنش محکم باشه چون کارم تعمیراته کامپیوتر و موبایله و دم دستم پر از قطعاته .. قصد تعویض با مدل لنوو s510 یا g510 رو دارم ایا چ تفاوتی دارن کدومشون بهترن دوستان اگه اطلاعات کاملی دارن بگن .. مخصوصا g510 که فک میکنم قدرتمندت هست . هرکی تجربه کار باهاشون رو داره لطفا بهم کمک کنه ممنون میشم
بخدا گیج شدم همینو نگه دارم یا g510 بگیرم ممنون میشم اطلاعات کامل بدید
کانفیگمم i5 6 1tb 2gb
G510 باطریش واقعا قویتره از Z510 هست و درضمن کیفیت صفحه نمایش بهتری داره ولی گرافیک AMD هست و ظاهرش به شیکی Z نیست وزنش 200 گرم سنگین تره...
فقط از ترس اینکه باتری خراب بشه، میخواهی لپ تاپ را عوض کنی یا دلیل دیگری داره؟ الان فکر کردی این لپ تاپ را ممکنه چند از شما بخرند و چقدر باید رویش بگذاری تا یک g510 نو بگیری؟نقل قول:
بهرحال باتری، چه جدا بشه و چه جدا نشه، خراب میشه. عمر باتری هم 3-4 سال که بیشتر نیست.
تا سه چهار سال دیگر هم که خراب شد، آن وقت فکر یه لپ تاپ جدید خواهی افتاد.
خب g510 با رم 8 رو گفت ازم 300 سر میگره ایا ارزش دارهنقل قول:
با گارانتی الماس یک سال
دوستان میشه z510 رو با
MSI CX61 2PC - E
مشخصات
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4210M 2.6GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA Geforce 820M 2GB
صفحه نمایش:15.4 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
مقایسه کنید.
همه چیزش از i5 -ram6 بالاتره اما قیمتشون یکیه.
ممنونم.