این پچ pesedit نقل و انتقالاتش کامل نیست مثلآ ویلیان تو چلسی نیست و البته ظاهرآ تیم آنژی ماخاچکالا که سال قبل تو لیست تیمها بود امسال نبودش که برم از اونجا ترانسفرش کنم :n15:
Printable View
این پچ pesedit نقل و انتقالاتش کامل نیست مثلآ ویلیان تو چلسی نیست و البته ظاهرآ تیم آنژی ماخاچکالا که سال قبل تو لیست تیمها بود امسال نبودش که برم از اونجا ترانسفرش کنم :n15:
pes2014 رو لپ تاپ نصب کردم.اما تنظیماتی برای کیبورد انگار نداره! کسی رو PC نصب کرده؟اصلا نمی دونم کدوم کلیدها کار می کنند! (اقایون دفعه اول دارم pes نصب می کنم !! لطفا راهنمایی کنید. یعنی باید با دسته بازی کرد کلا؟ )
آقا قربون دهنت. ما که هر چی میگیم امسال هم گند زده کسی گوشش بدهکار نیست. انگار باید خارجیا بگن تا ما باور کنیم.نقل قول:
فوتبالی که روشنایی روز به بدترین شکل ممکن ساخته شده. چمن مصنوعی! دروازبانی که 5 متر از دروازه میره کنار و به مهاجم خوش آمد میگه! بازیای که نمیشه چندتا پاس درست حسابی داد. فوتبالی که بازیکن اورال 80 نمیشه یه شوت خوب کرد!! انگار چیپ میزنه!
همه اینا یه طرف، اون طراحی مسخره پاس در عمق منو کشته!!! با اون نشونه که یهو وسط بازی سبز میشه!!! آقا اگه این آتاری نیست بگین چیه؟!
این هم یک گل از نقطه کرنر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من نسخه ریلودد از سافت 98 رو دان کردم !
میشه بگید کدوم یکی از این کرک ها و پچ ها و دیتا پک ها رو باید بریزم ؟
اتفاقا خیلی راحته که ... !نقل قول:
هیچی پچ pesedit هر پچ و دیتاپیک و اپدیتی که اومده رو دارهنقل قول:
مرسی داداش !نقل قول:
همون 724 مگابایتیه دیگه ؟
بله همون سافت 98 همه پچ هاتو بگیر که اگه مشکلی داشت اونا بدونن
با درود بر همه دوستان
آقا من بازی رو نصب کردم و سرعتش برای من خیلی پائینه و مثل صحنه آهسته میمونه.البته فکر کنم مشکل از سخت افزارمه.دوستان راهنمایی کنن اگه باید سیستممو ارتقاء بدم مثلا چه کارت گرافیکی بگیرم و ....
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]