دوست عزیز همون آنتن معمولی جواب میده.نقل قول:
فقط اگه فاصله شما از فرستنده دور باشه باید آنتن رو در ارتفاع بالاتری نصب کنی و هم آنتن بزرگتری داشته باشی. کلا" بستگی به موقعیت محل داره.
Printable View
دوست عزیز همون آنتن معمولی جواب میده.نقل قول:
فقط اگه فاصله شما از فرستنده دور باشه باید آنتن رو در ارتفاع بالاتری نصب کنی و هم آنتن بزرگتری داشته باشی. کلا" بستگی به موقعیت محل داره.
تكتا همون صداوسيماست ! واحد تحقيق و توسعه صداوسيما ميشه تكتا و همه رو تكتا تاييديه ميده .نقل قول:
گيرنده مارشال هم مثل ايكس ويژنه اما قيمتش حدود 58 تومنه ، هم تاييئيه تكتا (صداوسيما) رو داره و هم امكانات و گارانتيش خوبه
توي سايت زير هست
کد:www.--------/----t.html
دوستان کسی نقشه مناطق تحت پوشش رو داره؟
بنده یک گیرنده دیجیتال X-Vision مدل XDVB-111 را دو ماه پیش به قیمت 95 هزار تومان خریداری کردم،ولی بعدا به دلیل اینکه می خواستم دستگاهی باشد که هم گیرنده دیجیتال باشد و هم توانایی پخش فرمتهای مختلف را داشته باشد دستگاه بلوسنس را گرفتم.حالا می خواستم که این دستگاه X-Vision را بفروشم.هر کس تمایل داشت اطلاع دهد.
با سلام .
دوستانی که از stb های بلوسنس استفاده میکنند ، یه زحمتی بکشند از مزایا و معایب این دستگاه بنویسند .
1 - کیفیت تصویرش چه طوره ؟
2 - تلتکس و منوی فارسی داره ؟
3 - منوهاش Transparent هستند ؟
4 - زیر نویس فارسی رو نشون میده ؟
5 - آیا طبق کاتالوگ خودش ، میشه موقع ظبط یه کانال ، کانال های دیگه رو دید ؟
6 - مشکل Firmware نداره ؟ آیا تا به حال آپدیتی براش ارائه شده ؟
7 - کنترلش چطوره ؟
8 - راستی هارد NTFS رو میشناسه ؟
9 - برنامه ریزی برای ظبطش چطوره ؟ خوب کار میکنه ؟ دقیقا هر چی بهش بدی اجرا میکنه ؟
10 - میگن Xvision داغ میکنه ؟ بلوسنس چطوره ؟
11 - یه خورده راجع به فرمت هایی که ساپورت میکنه بگید ؟
و خلاصه هرنکته ای که به ذهن مبارکتان میرسد ، لطف کنید .
اگر به خاطر اينا ميخوايد بفروشيد بهتره دستگاه رو نگه دارين . چون چيزايي كه شما ميگيد يا خيلي غير عاديه . چون تا حالا در موردش صحبت نشده و يا خيلي معمول:11:نقل قول:
1 و 4 = مثلا فرمت trp: همه دستگاه ها فقط با فرمت trp ضبط ميكنن(تازه هيچ كدوم برنامه هم نميگيرن)
من تا حالا هر زمانبندي كه دادم بهش درست انجام داده. مطمئن باش زمان اشتباه بهش دادي. توي مشخصاتشنوشته اين دستگاه مديا پلير نيست و فقط فرمت ضبط شده خودش رو پخش ميكنه. بهتر بود قبل از خريد دقت ميفرموديد:11:
2 - عرض كردم همشون trp ضبط ميكنن به همين شكل. ميتوني دستگاتو عوض كني ببيني!!
5 - اين مورد رو امتحان نكردم . شايد حق با شماست
در مورد اينكه جلو ميزني كند ميشه: شما فلشتون يا قديميه يا خيلي پر هست يا فلشتون كند هست . وگرنه اين مشكل پيش نمياد. ايراد دستگاه نيست ايراد فلشته
6- عرض كردم مشكلتون به خاطر فلشتونه كه تا خرخره پرش كردي:46:
7- اينم نميدونم حق رو به شما ميدم اگر پخش نميكنه بايد درست بشه
سلام دوستان . من يك دستگاه مي خوام فقط براي گيرندگي ديجيتالش و امكانات ديگش برام مهم نيست . يعني فقط مي خوام كيفيت تصويرم خيلي خوب بشه و مكث بين تعويض كانالش هم كم باشه . چي پيشنهاد ميديد ؟
دوستان من میخوام مدلی بگیرم که با usb به لپ تاپ وصل بشه.
شما چه مدلی رو پیش نهاد می کنید؟
و سوال دیکه اینکه برای دریافت سیگنال دیجیتال به آنتن هوایی هم نیازه؟ یا با آنتن کوچک خودش هم می گیره؟
ممنون
درود،
6 ماه که یک گیرنده دیجیتال جم رو خردیم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم. هنگ نمی کنه، فریز تصویر به ندرت اتفاق می افته و از همه مهم تر اینکه (بستگی به مکان داره البته) درصد دریافت سیگنال ها 95 درصد هستش...یه خورده گرون تر از مارک های دیگه هست اما فکر کنم ارزش داره چون دستگاه خوبی هست.....(اما به هر حال خدا کنه تلویزیون با گیرنده داخلی دیجیتال فراگیر بشه تا از دست این دستگاه های گیرنده اکسترنال راحت شیم)
واقعا برام خیلی جالبه دوستان این همه پست زدن براب مطلب واقعا ساده که ظاهرا هرکسی داشته خودش رو بهتر ین میدونه!
بابا دارید تو اینتر نت پست میزنید با همین اینتر نت یه سرچ بزنید ببینید که یدونه دستگاه اورجینال تو بازار نیست! اگر هم باشه که تو تیونر تفاوتی برای کیفیت ندارن! تو خروجی تصویر هم که عموما از 2-3 مدل چیپ دیکودر استفاده شده و خروجی ها هم با یک متد هست!!! بله بعضی امکاناتشون متفاوته و لی به لحاظ کیفیت تصویر همه در یک سطح هستند و حالا یکی گارانتی داره یکی نداره!!! ببینم صدا سیما چکارست تاییدیه بده؟ خیلی ساده لوحی میخواد که فکر کنید این تاییدیه دلیل بر برتری یا کیفیت باشه نه فقط به معنی دریافت پورسانت هست! من یک مدل iclass 9090T دارم عکس استارتاپش دریم باکسه!!!! خیلی باید .... باشم که فکر کنم اورجینال باشه! ولی با 67 تومن تصویر مناسب داره خروجی کتمپوننت و AV و HDMI داره کابل HDMI و AV و یک آنتن که باهاش پشت پنجره هم میگیرم توش بود هارد رو با پارتیشن هاش میشناسه DivX Xvid Mp4 Mkv mpg , mp3 و .... رو هم میخونه TS هم ضبط میکنه فقط گه گاه موقع پخش نصاویر ضبط شده خودش صدا و تصویر برای مدت کمی فاصله دار میشه! خوب کمی هم کنده .
حالا شما بگید این که تاییدیه نداره چرا مشکل نداره؟ اصلا اینا رو ول کنید ...
همه ساخت شرکت های متفرقه چینی هستن و مارک روشون نیستن
تصویر همه تا 90% مشابه
امکانات مورد نظرتون رو در نظر بگیرید و بخرید ازشون هم انتظار معجزه نداشته باشین
اگر دوستان میتونن چیپ های دستگاهشونو ببینن تا متوجه بشن که تولید 1-2 شرکت بیشتر نیست البته دستگاه پلیر MHC چینی و مارشال و ال جی و سامسونگو سونی و ..... همه چیپ زورمان روشونه و حتی شماره اپتیکاشون هم یکیه و فقط تو تغذیه متفاوتن حالا شما میخواین این چینیا دیگه چی باشن؟؟!!!؟؟
موفق باشید.