-
تبریک میگم به همه ی فوتبال فهمان !
استقلال نیم فصل دوم فوق العاده بازی کرد و مزدش رو الان گرفت .. دقیقا نقطه ی مقابل سال قبل ، جایی که قهرمانی رو نیم فصل دوم از دست دادیم !
امسال تیم خیلی خوب و حساب شده بازی کرد .. با این که اسفند و دو ماه بعد از عید یه برنامه فوق فشرده داشتیم ولی با مدیریت خوب قلعه نوعی نه مصدومی آنچنانی داشتیم نه امتیاز بد از دست دادیم .. اگه بازی با داماش هم نبازیم یک نیم فصل کامل نباختیم !
این تیم واقعا شایسته حمایته .. تو آسیا و ایران عالی کار کرده .. فقط من نمیدونم این صحبت های قلعه نوعی مبنی بر رفتن برای چیه !!!
ارزش بازیکنی مثل نکونام که انقدر خوب پنالتی میزنه تو همچین بازی ای معلومه .. بازیکن حریف کوبید هوا ولی امروز و بازی با الریان دو بار و بازی با سپاهان و هر روز و هر روز دیگه جواد پنالتی هاش رو گل میکنه :31:
در آخر بیشتر از همه این قهرمانی به خط دفاع استقلال تبریک میگم .. مخصوصا سید .. 21 کلین شیت که میتونه 22 تا هم بشه خیلی خوبه .. (بارسا امسال 16 تا کلین شیت داشته :31: )
پیش به سوی سومین ستاره ...
-
عجب روزی بود:n19:
تا روز بازی با الشباب که ما رو میکِشه:n06:
خوزستان که عروسیه حسابیییییییییییییییییی:n20:
تبریک میگم به خودم و همه ی آبی دلان در سرتاسر دنیا:n12: به بازیکنان و قلعه نوعی هم تبریک میگم با اینکه از منتقدینش هستم ولی مبارکش باشه:n12:
سپاهان هم چهارمین قهرمانیش توی جام حذفی بود نه ششمی آقای فردوسی پور بزر گوار :n02: نچسبونشون به تاج آسیا چون ما 6 تا قهرمانی داریم:n09:
آسمان خوزستان به عشق استقلال رنگین شد.
امروز بین دو نیمه ی بازی استقلال و فولاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلألو آسمان را میبینی ؟ ... گویند که خدا هم استقلالیست:n11:
-
اینم از پیام حامد حدادی استقلالی :n12:
-
آقا تببببببببببببببرییییییییی یییییکک :n06:
امسال استقلال عجب تیمی بود... با کمترین پول بهترین مقامها رو تا الان آورده ....:n19:
خیلی حال داد امسال با فرهاد مجیدی قهرمان شدیم ....:n12:
تو آزادی هم صد هزار نفر میریم برای جشن قهرمانی ....:7::7:
فقط میمونه فتح آسیا .... آسیا آماده باش داریم میایم برای ستاره سوم :n24::n24::n24:
بهترین دفاع ... کمترین باخت ... بهترین از این نمیشه ...:n12::n12:
-
-
پایــــــکوبی در اهواز
هواداران استقلال پس از مسجل شدن قهرمانی در اهواز به پایکوبی مشغولند.از گذشته اهواز به شهر آبی ها معروف بوده و حتی امیر قلعه نوعی در کنفرانس مطبوعاتی ، اهواز را خانه ی آبی ها دانسته و این شهر به رنگ آبی در آمده است.
بسیاری از طرفداران آبی ها از شهرهای دور ونزدیک به مانند ماهشهر ، شادگان ، هندیجان ، درفول و اندیمشک و... برای تشویق به اهواز آمده بودند
فـــــــرهاد : منتظر 100 هزار استقلالی هستیــــم
فرهاد مجیدی در حالی که در اتوبوس استقلالیها مشغول پاسخ دادن به ابراز علاقهی هواداران پرشور استقلال در اهواز بود، در مصاحبهای کوتاه گفت :
امروز یک استقبال کمنظیر از هواداران پرشور هواداران استقلال در اهواز دیدم و تاکنون در طول دوران حرفهای خود این گونه استقبالی را ندیده بودم. اهوازیها برای ما سنگ تمام گذاشتند.
امیدوارم روز جمعه نیز 100 هزار تماشاگر پرشور را در ورزشگاه آزادی ببینم و در حضور این هواداران که نمایندهی میلیونها هواداری که جای آنها در ورزشگاه آزادی نخواهد بود، جشن قهرمانی باشکوهی را برگزار کنیم.
امروز مجیدی پایهگذار تک گل استقلال برابر فولاد خوزستان بود و او بود که پنالتی را از مهدی امیرآبادی گرفت و شاید باید مجیدی را بهترین خرید نیمفصل استقلال بدانیم که بازیهای تاثیرگذاری را برای قلعهنوئی انجام داد.
اوج نیوز
-
من هم برد استقلال برابر فولاد خوزستان و مسجل شدن قهرمانی استقلال در این فصل از رقابت ها را به همه دوستان ابی پوش و هواداران تبریک میگم امیدوارم که ستاره سوم هم روی پیراهن این تیم نقش ببنده امسال
-
با اينكه طرفدار پرسپولیسم و علاقه زيادى هم به فولاد دارم، واقعا از قهرمانى استقلال خوشحال شدم. ديگه وقتش بود كه قهرمانى به پايتخت برگرده. ايشالله فصل بعد نوبت ما
:n16:
-
اقا قهرمانی رو به همه تبریک میگم واقعا حقمون بود
-
رفتیم از لالیگا بازیکن اوردیم بیاد برامون گل قهرمانیو بزنه:n02:
ممنون کاپیتان:n12: زدن گل قهرمانی با تاثیرگزاری تو مزه دیگه ای داشت:n12: انشاالله گل قهرمانی در اسیارو بزنی
درباره این مرد چی میشه گفت؟ژنرال کمشه.....رو دستت ندیدم به قول کریستوف دام تو باید در بوندسلیگا مربیگری کنی
تبریک میگم به همتون حق به حق دار رسید