سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستمها workgroup هستند . سیستم عامل ها هم xp و win 7 هست
ممنون
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستمها workgroup هستند . سیستم عامل ها هم xp و win 7 هست
ممنون
ببخشید این کار رو چه جوری بیاد انجام بدم ؟نقل قول:
من خیلیاشو یادم رفته
ولی تا اونجایی که یادم میاد روی فایل مورد نظرت راست کلیک می کنی properties اونجا یه تب هست به نام security :31:
بعد توی اونجا مشخص می کنی کدوم یوزر یا کدوم گروه چه نوع اجازه هایی دارن
مثلا فقط خواندن
تغییر دادن
اجرا کردن و چیزای دیگه
خودت ببین آسونه
ببین مثلا 5 تا سیستم میخوان به تو وصل شن تا از Share Folder های تو استفاده کنن.نقل قول:
توی 5 تا User درست کن با نام های A1 تا A5 . حالا روی اون پوشه ای که میخوای Share کنی کلیک راست کن و به Properties برو.سپس برو به تب Sharing و Advanced Sharing رو بزن. حالا Share this folder رو بزن و زیرش Permissions رو بزن.
مثلا میخوای این پوشه رو فقط A1 و A2 ببینن. پس User های A1 تا A5 رو Add کن و برای A1 و A2 براشون Full Control بده و برای بقیه Full Control رو Deny کن.
نقل قول:مشکل منم دقیقا همینجاستنقل قول:
این یوزر ها رو هرجور که میزنم قبول نمی کنه !
مثلا میخوام سیستم 1 که اسمش hp هست رو Add کنم !
این hp رو هرجور که میزنم نمیتونه Add کنه !
اسم یوزر ، اسم سیستم تو شبکه ، fullname ، همه اینا رو امتحان کردم اما فایده نداشت !
نه ! اون اسم کامپیوتر هست !
روی سیستم خودت A1 تا A5 رو بساز. بعد اونا که بخوان بهت وصل شن با یکی از این یوزرها باید وصل شن.
متوجه شدی ؟
نه !نقل قول:
A1 تا A5 رو چه جوری بسازم ؟
تو قسمت security که نمی تونم هیچ یوزری رو Add کنم !
A1 تا A5 اسم User ها هستن. توی Control Panel -> User Accounts میتونی بسازی.
من نگفتم برو بهSecurity . یکبار دیگه اولین جواب منو بخون:
نقل قول:
توی 5 تا User درست کن با نام های A1 تا A5 . حالا روی اون پوشه ای که میخوای Share کنی کلیک راست کن و به Properties برو.سپس برو به تب Sharing و Advanced Sharing رو بزن. حالا Share this folder رو بزن و زیرش Permissions رو بزن.
من چجوری باید پورت هام رو باز کنم ! ؟
یه جا حوندم تو بازی آنلاین اگه lost connection دارید باید port هاتون رو باز کنید
برای چه کاری ؟ بیش از 65000 پورت داریم... موقعیتت رو توضیج بده.نقل قول: