مشکل الان و ستیز گرایانه کره ای ها(جنوبی) با ایران مربوط میشه به چند ماه قبل که کره شمالی ' کره جنوبی رو تهدید به حمله کرده بود و سردار جزایری هم از این اقدام کره شمال حمایت کرد.
100%مطمئآ هستم که به همین علت هست.
Printable View
مشکل الان و ستیز گرایانه کره ای ها(جنوبی) با ایران مربوط میشه به چند ماه قبل که کره شمالی ' کره جنوبی رو تهدید به حمله کرده بود و سردار جزایری هم از این اقدام کره شمال حمایت کرد.
100%مطمئآ هستم که به همین علت هست.
اینا به عربا نگفتن یه متر اونورتر وایستید ما جاتون وایستیم!:n02:نقل قول:
پیغام سرمربی کرهجنوبی برای کیروش/ 11 پیراهن ازبکستان برایمان بفرست!
با ارزوی پیروزی تیم کشورمون در مقابل کره که جای هیچ نگرانی رو بابت نتیجه بازی ازبکستان باقی نگذاره:n16:
((دوستان عزیز بد نیست به این تاپیک هم سری بزنید:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
بد بخت داره پشت بازیکناش قایم می شه! خخخخخ:n08::n08:نقل قول:
چقدر جذاب شده این بازی .. حیف که تو آزادی نیست
ایران باید ببره تا دهنه مربی کره رو ببنده
دوستان گرامی ترکیب مورد علاقتون ( البته منطقی ) برای بازی با کره چیه ؟:n11:
بازی خیلی حساسه من همون ترکیبی که برای بازی قبلی گفتم رو روش تاکید دارم حالا صرفا چون مربی کره داره هی حرف ... میزنه نباید احساساتی عمل کنیم یهو 4 تا مهاجم بفرستیم وسط:n08:البته خود کیروش هم میدونه و تحت تاثیر این صحبتها قرار نمیگیره ...
مساوی کردن توی این بازی یعنی تو دهنی زدن به مربیه کره و بردن توی این بازی یعنی له کردن مربیه کره . پس جفتش خوبه با یه فوتبال منطقی میتونیم با امتیاز از بازی بیام بیرون ...
رحمان احمدی
بیک زاده ...... حسینی* ------ منتظری -------- حیدری
--------- تیموریان
نکونام
شجاعی -------- جباری ---------- خلعتبری
قوچی
در مورد حسینی ابتدا صادقی رو توی ترکیب گذاشته بودم یکی اشاره کرد که بازیه کره هم مثل ایران جدیدا رفته رو هوا . خوب حسنی روی هوا بیشتر از صادقی جواب میده و اگه تو ترکیب باشه دفاع مستحکم تر میشه .
راجع به شجاعی هم که دیگه همه از دسته گلای این چند بازیش خبر دارن !! اما چه میشه کرد ! خیلی بازیه حساسیه نمیتونیم یکی مثل مسلمان رو فیکس بذاریم اونجا:n03:مجبوریم از شجاعی فیکس استفاده کنیم در صورت لزوم اگه بازم مثل بقیه بازیاش افتضاح بازی کرد تعویضش کنه کیروش .
جای نکونام یا تیموریان هم میتونه عوض شه و گردشی بازی کنن اما اینی که ثابت بچسبن به همدیگه اون وسط کار اشتباهیه . مثل بازی با لبنان باید یکیشون حتما رو به جلو بازی کنه .
دژاگه هم معلوم نشد چی شد آخر به این بازی میرسه یا نه ؟ اگه برسه که خیلیییی کمکمون میکنه توی این ترکیب هم میتونه جای شجاعی بازی کنه هم اینطرف با خسرو مچ شه و همکاری کنه اما من متوجه نشدم آخر به این بازی میرسه یا نه !
اگه یک بار فقط یک بار بازیای کره رو دنبال میکردید متوجه میشدید که این کره با کره سابق زمین تا آسمون تفاوت داره و اتفاقا اصلا روی زمین بازی نمیکنه و روی ایرانیا رو توی بکش زیرش سفید کرده البته از راه درستش و با برنامه! سیدجلال بهترین مدافع حال حاضر ایرانه چه روی زمین چه روی هوا و من دلیل حذف این بازیکن توسط شما رو به هیچ وجه درک نمیکنم! (شاید دلیلتون قرمز بودنشه)نقل قول:
از اونجایی که کره اصلا بازیه هوایی انجام نمیده و تمام حرفه و مهارتش روی زمینه من ترجیح میدم ذوج صادقی منتظری وسطمونو پر کنن .
خوب بله من بازیهای کره رو امسال اصلا مستقیم نگاه نکردم ولی خلاصه بازیشو اخبار ورزشیا میداد اکثرا حمله هاشون زمینی بود !! حالا شاید روی ضربات ایستگاهی و سانتر هم برنامه داشتن باشن اما دیگه فکر نکنم در اون حد باشه که روی ایرانو سفید کرده باشه !!!نقل قول:
بعدشم خوب ایرادی نداره حسینی جای صادقی ! بحث رنگ نیست من به شوخی بعد از بازی بحث رنگی میکنم اما توی ترکیب چیدن به هیچ وجه اینطوری نیست . اگه کامنتای بازیه قبلی رو خونده باشید برای بازی با قطر که حیدری خوب کار نکرد گفتم ای کاش ماهینی میومد تو و همکاریش با خسرو بیشتر از ذوج منتظری خسرو بود !!
یا قبل از بازی با لبنان سر بازی با همون قطر گفتم ای کاش رضایی بعد از گلی که قوچی زد میومد توی زمین و سرعت بیشتری به بازی میداد ... اما بعد از اون بازیی که مقابل لبنان ازش دیدم الان اصلا همچین پیشنهاد و نظری ندارم !:n06:
اینم برای شما ویرایشش میکنم حسینی جای صادقی ... اما بهترین مدافع حال حاضر از نظر من پژمانه حالا هر کی نظری داره ...
همین بازی آخر جلو ازبکستان انقدر سانتر کردن تا از همون راه هم به گل رسیدن. یه بازیکن قدبلند داشتن اسمشو نمیدونم کلا برای اون سانتر میکردن اون میکاشت مهاجمای کناریشون ضربه میزدن که البته زیاد موفق نبودن ولی با توجه به دفاع ضعیف ایران و سابقهی بازیا گذشته خیلی میتونه خطرساز باشه/ پس من زوج حسینی-صادقی رو ترجیح میدم چون منتظری اصلا سرزن خوبی نیست و میتونه دردسرساز بشه!نقل قول:
خوب بله من بازیهای کره رو امسال اصلا مستقیم نگاه نکردم ولی خلاصه بازیشو اخبار ورزشیا میداد اکثرا حمله هاشون زمینی بود !! حالا شاید روی ضربات ایستگاهی و سانتر هم برنامه داشتن باشن اما دیگه فکر نکنم در اون حد باشه که روی ایرانو سفید کرده باشه !!!