تيموريان: از من جلوتر خيليها هستند كه كاپيتان استقلال شوند/ اطلاعي از وضعيت ساموئل ندارم
من آن بازوبند را خودم درست كردم و فقط قصد شوخي داشتم و قرار هم نيست كاپيتان استقلال شوم
سايت گل – آندرانيك تيموريان هافبك مليپوش استقلال در تمرين دو روز پيش اين تيم بازوبند كاپيتاني را بر بازو بست كه اين بازوبند دقيقا شبيه همان بازوبندي بود كه فرهاد مجيدي كاپيتان آبيها بر بازو ميبست. همين موضوع باعث شد تا عكس آندو در همه روزنامههاي روز شنبه چاپ شود.
تيموريان در پاسخ به اين سوال كه آيا واقعا قصد داري كاپيتان استقلال شوي به خبرنگار سايت گل ميگويد:« خير اصلا اينطور نيست. خيليها از من جلوتر هستند كه بايد بازوبند كاپيتاني استقلال را در اختيار بگيرند. من آن بازوبند را خودم درست كردم و فقط قصد شوخي داشتم و قرار هم نيست كاپيتان استقلال شوم.»
آندو در مورد فرهاد مجيدي و اينكه بازوبند در اختيار كداميك از بازيكنان استقلال قرار خواهد گرفت خاطرنشان ميكند:« در مورد اينكه چه كسي بازوبند را ميبندد كادرفني تصميم خواهد گرفت. مجيدي كاپيتان موثر تيم ما بود كه حالا جدا شده و اين موضوع براي همه استقلاليها ناراحتكننده است. با اين حال من براي او آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم در ليگ قطر شرايط خوبي را تجربه كند.»
آندارنيك تيموريان در مورد وضعيت ساموئل مدافع خارجي استقلال كه بدون عقدقرارداد ايران را ترك كرد ميگويد:« ساموئل مدافع بسيار خوبي است كه در تمرينات تيم ما هم نشان داد كه آمادگي خوبي دارد. او سالها تجربه بازي در فوتبال انگليس را دارد و ميتواند به ما كمك كند. البته من از وضعيت اين بازيكن در مورد آمدن به استقلال اطلاع دقيقي ندارم و نميدانم كه قرارداد امضا خواهد كرد يا خير.»
از تيموريان در مورد بازي روز جمعه مقابل شهرداري ياسوج تيمي كه سرمربي ندارد سوال ميكنيم كه او اينگونه جواب ميدهد:« ما نبايد توجهي به شرايط تيم حريف داشته باشيم ضمن اينكه در جام حذفي هميشه نتايج غيرقابل پيشبيني رخ ميدهد. شهرداري تيمهايي مثل فولاد و تراكتورسازي را حذف كرده و يك تيم خطرناك است بنابراين ما بايد خيلي باهوش و حرفهاي فوتبال بازي كنيم. ما به دنبال قهرماني در جام حذفي هستيم و بايد با اقتدار به فينال برسيم و در بازي فينال هم مقتدرانه قهرمان شويم.»