بارسا قادر به کاهش فاصله 7امتیازی با رئال نیست
خبرگزاری فارس: علاقمندان فوتبال در اسپانیا معتقدند بارسلونا قادر به کاهش فاصله امتیازاتش با رئال مادرید نبوده و به مقام قهرمانی لالیگا نخواهد رسید. به گزارش خبرگزاری فارس، شنبه شب مسابقات هفته بیست و یکم لالیگا اسپانیا آغاز شد و رئال مادرید، پیشتاز ۵۲ امتیازی مسابقات موفق شد فاصله امتیازاتش را با بارسلونا به ۷ امتیاز افزایش دهد. زیرا خود ۳ بر یک بر ساراگوسا غلبه کرد و بارسا در خانه ویارئال بدون گل متوقف شد تا با ۴۵ امتیاز در رده دوم باقی بماند. وقوع این شرایط سبب شد تا دو نظر کلی نزد اعضا کهکشانیها و کاتالانها ایجاد شود. در این باره رئالیها در مصاحبههای پس از برد مقابل ساراگوسا، از افزایش بخت قهرمانی خود در لالیگا حرف زدند. اما بارسلونیها پس از توقف در خانه ویارئال ، از دست رفتن دو امتیاز حساس و در نتیجه افزایش فاصله ۷ امتیازی با کهکشانیها اظهار کردند تا پایان فصل راهی طولانی باقیمانده و همچنان امید به کسب مقام نخست لالیگا مثل فصل گذشته دارند. در این میان نشریه پرتیراژ آس حرکتی قابل توجه داشت. این نشریه اقدام به نظرخواهی از علاقمندان کرد و نظر آنها را در این باره جویا شد. نکته جالب در این میان پس از گذشت چند ساعت از بازی شنبه شب درنظرخواهی که ۳۰۳۹۱ نفر در آن شرکت کردند، ۷۲ درصد رای دهندگان عنوان کردند بارسا قادر به کاهش فاصلهاش با یاران کریس رونالدو نیست و ۲۸ درصد نیز عنوان کردند مردان گواردیولا در ۱۷ مسابقه باقیمانده فصل، این فاصله را جبران خواهند کرد و به هدف خود خواهند رسید.
پهپه: حمایت هواداران از عملکردم در الکلاسیکو خوشحالکننده است
خبرگزاری فارس: مدافع پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید گفت: حمایت هواداران از من به خاطر بازی الکلاسیکو خوشحالکننده است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس، پهپه پس از پیروزی ۳ بر یک کهشکانیها در بازی خانگی شنبه شب مقابل ساراگوسا گفت: باعث خوشحالی است که هواداران رئال به خاطر نمایشی که در الکلاسیکو برابر بارسا داشتم از من حمایت کردند. آنها با سر دادن شعارهایشان به من دلگرمی دادند. پهپه ادامه داد: با شنیدن این شعارها هواداران خوشامدگویی خوبی به من داشتند. خودم را در مادرید خوشبخت میبینم. اکنون که چنین حمایتی از من میشود، خودم را ملزم می کنم بیشتر از قبل در زمین تلاش کنم. هواداران اطمینان داشته باشند حضور با پیراهن رئال باعث افتخارم است و در زمین تا سرحد توان خواهم جنگید. او در مورد بازی با ساراگوسا نیز گفت: در این بازی کیفیت برتری ارائه کردیم و کاملا شایسته کسب برد بودیم. به اعتقاد په په پیکارهای که در ماه میلادی آینده انجام می شود، در سرنوشت قهرمانی رئالیها در لالیگا مهم بوده و کاملا تاثیرگذارند. وی دراین باره عنوان کرد: تصور می کنم بازیهای ماه فوریه را باید بسیار جدی و مهم تلقی کنیم زیرا کسب نتیجه در آن، رئال را در مسیر قهرمانی بسیار پیش خواهد برد.