میشه یک به ما یک طرح معرفی کنه که ساعات راایگان داشته باشه و برای سرویس 128 سرعتش تو ساعات رایگان 120 تا باشه مثل بعثت؟
Printable View
میشه یک به ما یک طرح معرفی کنه که ساعات راایگان داشته باشه و برای سرویس 128 سرعتش تو ساعات رایگان 120 تا باشه مثل بعثت؟
سلامنقل قول:
من هم موافق و پایه هستم!
فقط سرزبون ندارم ، مگر این که نوشتاری بتونم اعلام کنم.
واقعا مخابرات داره دزدی می کنه.
مثل اینکه خوب توضیح ندادم. این چیزی که گفتم(حل مشکلات مردمی)یک قسمت از اخبار در یک روز از هفته هست و ما پیامک میدیم به اونا ، اونا هم پیگیری میکنن! شنیدم و دیدم که پیگیری هاشم خوب از آب دراومده!
ديروز از بعد از ظهر قطع شده و تا آخر شب هم وصل نشد!
.......
بعد از مدتها امروز سامانه رو بدون اشكال باز كرد ولي اطلاعات مربوط به قبل (ريز كاركردها) كلا حذف شده
مسخرش رو در آورده دیگه این طرح بعثت
دقیقا 3 روزه تا ساعت 12 میشه که دانلود رایگان میخواد شروع بشه قطع میشه و تا صبح وصل نمیشه!!!
یعنی چی آخه؟؟؟
مال منم تا همین الان 3 روزه کلا قطعه. تا امروز که بالاخره وصل شده.
همش ارور 691 میده.
حضوری رفتم پیش منشی زاده گفتش داریم انتقال سرور میدیم.تا یکی روز دیگه درست میشه.
منم گفتم شما که یه ماهه دارید انتقال سرور میدید. هنوز تموم نشده!
واسه پهنای باند هم سوال کردم ازش که چی کار کردند واسه افرایش پهنای باند بعد گفت : نامه زدیم به مخابرات:n08:
گفتم کی نامه زدید ؟ گفت چند بار نامه زدیم.
من اون لحظه باز یادم افتاد که خدایا خداوندا الحق که داریم توی ایران زندگی میکنیم.
چه کسایی که الکی اکلی یه مسئولیت گیرشون اومده اونم با پارتی بازی , بعد کسایی که متخصص این کارند باید بیکار باشند.
من موندم آخه اون چه حرفیه که منشی زاده به من گفت ؟؟(( نامه زدیم )):n08:
شما بعد از سرویس قبلیت که 300 مگ مونده بود و تموم شد چه سرویسی گرفتی؟ دانلود شبانه داره؟نقل قول:
من هیچی نگرفتم و نخواهم گرفت.نقل قول:
فعلا همون بعثت رو شارژ کردم تا لاقل کارهای روزمره رو انجام بدم. هرچند دانلود شده در حد بایت.
میخوام اینترنت ما***هواره ایی بگیرم.فعلا دنبالش رو گرفتم.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه غلطي كردم به جاي مخابرات از آسيا تك نگرفتم همنون 512 نا محدود رو كه مثل قبلناي مخابرات بود ميگرفتم حالشو ميبردم
الان مثلا دو مگ مخابرات دارم هيچ وقت دو مگ نبوده هميشه هم قطعه زنگ زدم پشتيباني ميگم من دو مگ گرفتم ولي سرعتم زير 100 هستش ميگه
هر وقت سرعتتون زير 14 بود حق دارين تماس بگيرين تا پيگيري كنيم
شنيدم مخابرات به اين آسوني پورت رو خالي نميكنه اين مطلب درسته؟
فعلا كه تا 5 ماه ديگه گير مخابراتم
واسه من شارژ کم میکنه امشب :|
صبح اضافه میشه؟ دانلود کنم یا نکنم؟