توي پس بالا در مورد hp coolsense صحبت كردم
اما بله خوده سيستم hp با توجه به صفحه زيرين اون طوري طراحي شده كه هوا رو به آرامي وارد لپ تاپ كنه (چونكه روزنه هاي كوچيكي داره به آرامي هوا وارد سيستم ميشه تا ذرات معلق درشت(پرز فرش و ...) هم كمتر وارد لپ تاپ بشن)
و از سمت چپ و كنار لپ تاپ خارج كنه اين گردش هوا ب همراه فن ميتونه باعث خنك شدن سيستم بشه
اما وجود فن با اينكه هوا رو به زير سيستم شما تغذيه ميكنه اما فشار اون باعث ميشه كه جريان آرام صورت نگيره و اصلا هوايي كمتري وارد سيستم بشه واين امر باعث اختلال در سيستم تهويه ميشه (همچنين باعث بدام افتادن هواي گرم در درون سيستم ميشه)
شايد باورتون نشه اما تا حالا به فروشگاهي سر زدين كه جلوي در ورودي خودش يه كمپرسور باد قرار داده باشن؟
معمولا فروشگاه هاي پرمخاطب به خاطر كاهش اتلاف انرژي سرمايي داخل كه ناشي از كولر هست و با توجه به اينكه مخاطبين زيادي رفت و آمد ميكنن و درب ورودي زياد باز و بسته ميشه از همچين امكاني استفاده ميكنن تا مانع خروج هواي سرد بشن
اين هم تقريبا به مانند اون عمل ميكنه
من خودم بدونه كول پد در شرايط استفاده يكسان ركورد 55-60 رو براي لپ تاپ داشتم كه در همون شرايط با كول پد 75 رو به من نشون ميداد.
در ضمن كول پد باعث مصرف باتري شما و استفاده از شارژ مجدد باتري در بازه هاي زماني كوتاه ميشه كه باعث كاهش عمر باتري ميشه
اما ميشه از اون فقط به عنوان يك پد براي زير لپ تاپ و عامل جلوگيري از بسته شدن دريچه هاي ورودي هوا توسط فرش ... پتو و ..استفاده كرد