این که میگم برای لپ تاپ کسی راهنمایی نمیکنهنقل قول:
Printable View
این که میگم برای لپ تاپ کسی راهنمایی نمیکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
فکر کنم مشکل پیدا کرده باشه. به هر حال ببرش یه جا سرویس بده ولی به احتمال زیاد مشکل از همون سی دی رام هست
سلام دوستان چندتا سوال جزیی.
لب تاپ: HP dv5-1155ee
روی بدنه لب تاپم ( اطراف کیبرد ) وقتی که به برق وصله برق داره ( لرزش پشت دست) ، آیا ایرادی داره؟؟
این کلیدهای تاچ ولوم یکم قاطی داره چیکار کنم؟؟؟
سلام لطفا این تاپیک منو موش کنید اینجا من اشتباهی جایه دیگه دادم!
در مورد درایور هست!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=314946
سلام
من یک hp1060 گرفتم زبا ویندوز ویستاش ایتالیایی
با ریکاوری از روی هارد خودش فقط زبان صفحه کلید اون انگلیسی شد
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
باتشکر از لطف شمانقل قول:
سوالم این بود که می خواهم لب تابم همیشه با برق کار کنه چکار باید انجام بدم ؟
سلام دوستان من يه دل لاتيتيود d600 دارم كه زميني كه از باطري استفاده ميكنم گاها به طور اتفاقي ( نا معلوم ) صفجه تصويرش در عرض چند صدم ثانيه پرش پيدا ميكنه . با اين تفاصير خوشحال ميشم نظرتونو در موردش بگيد
سلام،
دوستان، فن لپ تاپ من سوخته ! نمیچرخه...انقدر خوبه، اصلا صدا نداره !
الان بی صدا ترین رایانه جهان رو دارم احتمالا.
مدل BenQ JoyBook 5000U
حالا تعمیر میکنن ؟ کجا ؟ چند میگیرن؟
در ضمن خیلی علاقه دارم که خودم باز کنم و ور برم، شاید فنش رو عوض کنم، از کجا میشه فن لپتاپ خرید ؟
راستی قسمت جدا (یعنی زیر لپتاپ، قسمت جدا با پیچ های مجزا) برای فن نداره، و باید کل پیچ های زیر باز بشه، به همین خاطر یک کمی زیادی زحمت داره.
در هر حال منتظر نظراتتون هستم.
ممنون.
سلام من یه لب تاب hp dv 2000 'دارم که الان دیگر روشن نمی شود البته چراغهای روی دستگاه و فن ان روشن هم می شوند ولی روی مانیتور دستگاه هیچ چیزی نمی اید حتی با زدن دکمه ها هم هیچ عکس العملی نشان نمیدهد در صورت امکان اینجانب را راهنمایی فرمایید و برای تعمیر اگر یک تعمیرگاه خوب و مطمئن می شناسید معرفی کنید.
نقل قول:
فکر نمی کنم مشکل آنچنانی رو لپ تاپت ایجاد کنه. به احتمال زیاد مشکل از منبع تغذیته.موقع وصل کردن به برق دمپایی بپوش :27:در کل محض احتیاط یه تعمیرگاه ببرش.
در مورد تاچ ولومم بگم که اون به احتمال زیاد بوردش مشکل پیدا کرده ب
بریش تعمیرگاه فکر کنم بتونه عوضش بکنه.