سلام من بعد مرحله هواپیما که با دوربین از هواپیما فرمان اتش میدی گیر کردم . یه نقطه قرمز نشون میده
میگه takr out runner . چیکار کنم؟
Printable View
سلام من بعد مرحله هواپیما که با دوربین از هواپیما فرمان اتش میدی گیر کردم . یه نقطه قرمز نشون میده
اگه اشتباه نکنم باید 3 رو روی کیبورد بزنی و جایی که علامت زده رو بزنی ( اگه 3 نبود 2 و 1 رو امتحان کن)نقل قول:
نه داش مجید زدم اون دایره با خود هواپیما میگرده هیچ اتفاقی نمیوفته
میتونی یه شات از اون قسمت بزاری؟نقل قول:
نه داش مجید زدم اون دایره با خود هواپیما میگرده هیچ اتفاقی نمیوفته
اینجوری پیش بره باید کارو و زندگی رو ول کنیم :31:نقل قول:
آقایانmajid332 وMool Tee و ...
فکر کنم تا اون موقعای که این بازی دموده بشه باید به سوالات تکراریه دوستان پاسخ بدیم
دوست عزیز! من فروشگاه نکردم اینجارو. نه فروشنده ام و نه دنبال کاسبی می گردم چون خودم تو دنیای واقعی شاغل هستم و نیازی به سی دی فروشی ندارم.نقل قول:
اینم که میگم میتونم بفرستم برا دوستان، فقط هزینه رایت و پست رو میگیرم. در واقع هدفم فقط اشتراک گذاری بازی هست. حالا شمام زیاد خودتو ناراحت نکن.
دوستان عزیز من یه جا گیر کردم...اونجا که شب هست و در روی پشت بام یکی از ساختمانهای تهران در حالی که باران میاد و اسنایپر میشیم با یه رفیق دیگم که دوربین دستشه...چی کار کنیم هیچ هدفی نیست . یک روز تمام اینجام هیچکسی نیست که بزنم بپوکونمش!!کمک کمک کمک !!!!
چراغ های پارکینگو بزن.نقل قول:
همش تبلیغ بود :41:
بازی هم با چیزهایی که تو ترایلرها نشون میدادن کاملا فرق داشت.
کلا کسانی که سیستم آنچنانی ندارند از بازی لذت نمیبرند
باورم نمیشه بعد از این همه تجربه این بازی باید اینقدر باگ داشته باشه
انگار فقط روی قسمت مولتی کار کردن و قسمت سینگل رو همینجوری آب بستن بهش
ولی نکات مثبتش بیشتر از نکات منفیش بود
گرافیک ( برای سیستم من ) 8/10
صداگذاری 9/10
گیم پلی 9.5/10
داستان 8/10
سیستم من :
CPU : Core 2 Duo E7400
VGA : GeForce 9800GT 1G
Ram : 2x 2G DDR3 = 4G