یه چیزی میخواستم بپرسم اگه تکراریه ببخشین تا اون جایی که من فهمیدم شما 262 ماهته سربازیت 1/10/85 تموم میشه مهندس کامپیوترم هستی :ohno: ... شما چه جوری همه این کارارو با هم انجام دادین ؟ جهشی خوندی بلا؟ یا ... یا حرفای مونیکا درسته؟
Printable View
یه چیزی میخواستم بپرسم اگه تکراریه ببخشین تا اون جایی که من فهمیدم شما 262 ماهته سربازیت 1/10/85 تموم میشه مهندس کامپیوترم هستی :ohno: ... شما چه جوری همه این کارارو با هم انجام دادین ؟ جهشی خوندی بلا؟ یا ... یا حرفای مونیکا درسته؟
[QUOTE]نه ديگه نميشه يا داداشم باش يا باجناق .... تكليف من رو مشخص كن ...[/QUOTE]
رامبد جان من كه منافاتي نمي بينم ادم داداشش باجناقش باشه؟پس من جفتشم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مومن خدا صبحت بخير انشا الله... كف العباس كجاي اين عالمه...اين شعر چه حالي بهت ميده البته بيت...اگر عشقت گناه است ببين غرق گناهم...ملوان زبل چطور شخصيتي بيد...
سلام:
منم يه چندتا سوال از دارم:!
به نطرم شكل فرزاد فرزين مي دي خودت چي فكر مكني؟
وقتي دلت ميگيره چي كار ميكني؟
منم يه جورايي همشهريتم چه احساسي داري؟
تا حالا براي ازدواج با كسي دوست شدي؟اصلا اهل اين كارا هستي؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Master
به خدا 8 تا مي زنم تو سر خودم 9 تا ديگه تو سر كامپيوتر را !
با با اين موهايه من كچل شد ..... !
انقدر شكلك الكي و بدون حساب نزنيد !
اگه هم مي زنيد بابا زياد نزنيد !
:angry:
از يوسف جان ياد بگيريد به خدا همه شكلك هاش درست و به جا و با ربط است !
يوسط جان دمت گرم ... شما بايد الگو باشيد !
بحث جالبیه ادامه بدید
به مصرف بي رويه شون حساسم ... بعضي ها دستشون را مي ذارند رو شكلك و ول نمي كنند !نقل قول:
نوشته شده توسط Venus
بابا من به خدا با شكلك ها دشمني ندارم ... انگار بعضي ها منو با شكل ها دشمني داده اند !
سلام محسن جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... ازت ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... من سعی خودم رو میکنم کم بذارم ولی اونجا که احساساتی میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مثلا جلوي اسم رامبد يا مونيكا خانم يا ديگر دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و ميخوام مهربوني خودم رو نشون ميدم يكم تعداد ميره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
البته رامبد و مونيكا خانم هم خيلي كم استفاده ميكنند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
رامبد عزيزم سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
1- امروز صبح ساعت چند پا شدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا باي . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... برم كه خيلي كار ريخته رو سرم .... شب ميبينمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا رامبد گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم این آخرین سریه سوالاتی باشه که من ازت می پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب شایدم نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وقتی اینا رو جواب دادی بیام یه چند تا دیگه هم بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از سوالا می خواستم ازت معذرت خواهی کنم که تویه این چند وقت یه کم اذیتت کردم و باهات شوخی کردم. البته چون مطمئن بودم که جنبشو داری سره شوخیو باز کردم وگرنه که هیچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب اگه جایی از شوخی ها باعث شده یه کم ناراحت بشی( که می دونم عمراااان نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ازت عذر می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتم می دونی همه یه اون کارارو کردم که تو این مدتی که اینجا نشستی همش هی سوال جواب ندی آبو هوایه سرتم عوض بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه مرسی که بعد از گذشته چند وقت منو یادت نرفت و هوامو داشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تشکر و معذرت خواهیه خیلی ویژه هم به آقا سعید بدهکارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا سعید ببخش که تو این مدت اینقدر تاپیکتو ریختم به هم . می دونم هر کسه دیگه ای بود 100 دفعه بهش تذکر می دادی اما آقای کردیو چیزی نگفتی به من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم تو هم ازم دلخور نباشی داداشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذار به حسابه کهولت سن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یوسف هم تو این چند وقت خیلی خیلی به من لطف کردن با پست هاشون و باعث شدن یکی دیگه از دوستایه خوبمو تو p30 بشناسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محسن فکر کنم شما هم خیلی از دستم عصبانی باشید به خاطره پست هایه پر از اسمایله بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خداییش نمکش به همون اسمایلشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به آقا امین هم یه تشکر بدهکارم که با وجوده این همه شیطونی هنوز منو بن نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون کسایی هم که هر چی دلشون می خواست تو این مدت بهم گفتن دمشون گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ دقت کردید این پسته من شکله وصیت نامه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه اراجیف گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نهایت هم اضافه می کنم از هیچ کدوم از کارایی که تو این دو هفته انجام دادم پشیمون نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی حرفی داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد جان اگه این سریه آخر بود که حلالم کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه نبودم هم که هیچی بعدا دوباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا چند تا سوال ازت پرسیدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه پیر نشده باشی درست جواب می دی چون تعدادش الان اینجا جلومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تاحالا از این آیکون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برایه فحش دادن استفاده کردی؟
2- از دستم که خسته نشدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می دونم که نه چون جرئتشو نداری واسه قشنگی پرسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- ایم روزا خانومه گل کی بود؟ چی شد؟ به کجا رفت و چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تا حالا صورتتو اپیلیدی کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مومک چه طور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- سوالاتمو تو این مدت چه جوری دیدی؟ 1-خیلی عالی بود ، خوش گذشت دمت گرم - 2- خوب بود مرسی - 3- جمش کن بابا، این مضخرفات چی بود دو هفته حوصلمونو سر بردی( اگه جرئت داری اینو انتخاب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) - 4-خدا بگم چی کارت کنه آخه نونت نبود آبت نبود برگشتنت به مناسبته صندلی نشین شدنه من چه صیغه ای بود
-----------
بازم از همه ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]