هزينه سرويس مخابرات هر 2 ماه يكبار روي قبض تلفن مياد كه بايد پرداخت كنيد.نقل قول:
كه هر پهناي باندي قيمت خودش رو داره.
Printable View
هزينه سرويس مخابرات هر 2 ماه يكبار روي قبض تلفن مياد كه بايد پرداخت كنيد.نقل قول:
كه هر پهناي باندي قيمت خودش رو داره.
بله اون مدارکی که گفتم نیاز هست ، شاید منطقه شما کمی با قضیه بهتر کنار بیاد باید مراجعه کنید و حضوری سوال کنید تا مطمئن بشید.نقل قول:
پس یعنی میشه بالای 128 گرفت؟ من دو ماه پیش زنگ زدم طرف گفت فقط و فقط 128 میدیم!
خواسته رد کنه یا مخابرات ما (استقلال) بی دست و پاست؟؟
الان من داتک 128 نامحدود دارم،ماهی 42تومن.
اگه مخابرت اون 512 یا 1مگ که بیست و دو سه تومنی هستش رو بتونم بگیرم برام خیلی با صرفه و کاربردی تره.
نقل قول:
من از مخابرات ارومیه اکانت 256k گرفتم .موقع ثبت نام هم 42 تومن پول دادم برای 3 ماه. حالا قراره هزینه ی دیگه ای بغیر اون 42 تومن روی فیش تلفن بیاد یا فقط مبلغ آبونمان رو باید پرداخت کنم؟
برای شما در تهران هزینه ها رو چه جوری میگیرن؟ موقع ثبت نام هزینه ای میگیرن یا نه؟
نقل قول:
تهران اصلا سرویس محدود نداره و همه ی سرویس ها نا محدوده(نمی دونم سرویس شما چیه؟؟؟)
موقع ثبت نام پولی پرداخت نمیشه
و هر 2 ماه رو فیش تلفن هزینش میاد.
قضیه گرونی 1400 درصدی اینترنت تو ایران چیه؟؟:41:
نقل قول:
آخیش ! خیالم راحت شد. مخابرات ارومیه نامحدود نداره و موقع ثبت نام پول اکانتو ازت میگیره بعد بهت یوزرنیم و پسورد میده. پس با این حساب روی قبض تلفن خونه من فقط باید هزینه آبونمان بیاد نه چیز دیگه ای. چون در تهران موقع ثبت نام پول نمیگیرن پس میاد روی قبض تلفن.
مرسی از اینکه خیالمو راحت کردی.
چی شد با کارت جانبازی 25% یا کارت دانشجویی بیشتر از 128 میدن؟
نقل قول:
نترس خبری نیست هنوز. منطقا مگه میشه یکباره قیمتها 14 برابر بشه؟
مخابرات هزینه ی نگهداری و... شرکتهای isp رو زیاد کرده چون می خواد چوب تو آستینشون کنه و کلا اونارو نابود کنه و منحصرا خودش بشه گردن کلفت محله !!!!
isp ها کمی گرون کردن مثلا اکانت 37 تومنی رو میدن 43 تومن.
حالا پشت پرده دقیقا چه خبره الله و اعلم.
قیمتها بالا میرن بزودی ولی نه اینکه 14 برابر بشن.
مخابرات تهران و ارومیه و اینا نداره!!!! همه مخابرات ها زیر مجموعه یک واحد هستن و قوانین هم ثابت و مشمول همه!نقل قول:
یعنی اینقدر مخابرات پررو و جسور شده که همچین کارهایی میکنه؟!:19:
هیچ هزینه ای رو نباید ازتون بگیرن،همه هزینه ها باید با قبض تلفن پرداخت شه. اینم شگرد جدیدی هستش، اینطوری در واقع دارن سرویس رو خصوصی میدن به افراد و هیچ جا ثبت نمیشه، لذا تمام هزینه رو برای خودشون برمیدارن.
این مخابرات ایران:2: