میشه یه کم توضیح بدی چجوری حل شده :18: پس In-1 کو ؟؟؟نقل قول:
Printable View
میشه یه کم توضیح بدی چجوری حل شده :18: پس In-1 کو ؟؟؟نقل قول:
منظورم اينه كه n توان كل ln هستش و نمي تونه به عنوان ضريب بره پشت؟؟(توي همون خط اول):20:نقل قول:
چون اين جا مقداري كه مي خوايم ازش انتگرال بگيريم به توان n رسته بهترين راه به دست آوردن فرمول كاهشي اون هستش In-1 همون انتگراله هست كه به جاي n-1،n قرار گرفته و كافيه جاي n عدد بذاريم و از راه فرمول داده شده انتگرال رو حساب كنيم:20:نقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
پس من اشتباه حل کردم نه ؟؟؟؟:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یکم در مورد این حل انتگرال به روش اندیس کاهش رو بگی ::: فرمول کلی با یه مثال ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی
اين توي اكثر كتاب ديفرانسيل ها هست مطلب زير رو از روي يكي از همين كتابها براتون نوشتمنقل قول:
فرمول هاي كاهشي
مساله ي يافتن انتگرال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در نظر بگيريد . البته مي توان اين انتگرال را با 10 بار جز به جز به سرانجام رساند ولي روش زير ترجيح دارد.
فرض كنيد براي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي خواهيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پيدا كنيم. اگر به روش جزبهجز انتگرال بگيريم،فرمول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برحسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دست مي آوريم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دهيدفرمولبه نام فرمول كاهشي ناميده مي شود ، يرا مقدار انتگرال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برحسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي دهد.
:27:مرسینقل قول:
:13:همون جز به جز دیگه !!!
منم برات چندتا انتگرال طرح کردم ببین میتونی حلشون کنی منتظر جواب هات هستم :::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://gigaimage.com/images/hejs0fs38457njcxs5f1.jpg
آره ديگه:31:نقل قول:
حتما روشون فكر مي كنم:11:نقل قول:
بچه ها من به دنبال یک الگوریتم برای محاسبه مقادیر ویژه و بردارهای ویژه حقیقی یا مختلط یک ماتریس هستم . آیا کسی هست مرا یاری کند.
می خواهم برنامه ای بر این اساس بنویسم. اگر الگوریتمی به من معرفی کنید ممنون میشم