عجب لگی بود دمش گرم گند زد به بازی :41:
Printable View
عجب لگی بود دمش گرم گند زد به بازی :41:
عجب لگی بود!!؟؟ عجب لگی هست و خواهد بود راستی پستت اسپم بودا الانه که یه شخصی که اسم نمیبرم (سجاد و نمی گما) بیاد بگه پستت اسپم بوده راستی امروز رفتم صفحه های اول رو خوندم وای زمانی که همشون نوب بودن واای تهه خندسنقل قول:
سلام حسین جوننقل قول:
بابا جون کینه ای نبودی که
ول کن بابا یه حرفی زد رفت پی کارش
این سجاد پسر خوبیه
سجاد جون تو هم که میبینی بچه ها ناراحت میشن ریپورت رو بده بره نیا اینجا بگو مدیرا خواستن میان میگن اینجوری بحث به حاشیه کشیده میشه ناراحتی به وجود میاد دلخوری هم
والا رفاقتتونو خراب نکنید الکی
اگه رفاقت میخواد نجوری خراب شه همون بهتر که بشه :31:
از یه چیزی خبر دارم که میگمنقل قول:
بابا بچه ها خیلی بی معرفتین: دی
اومدم تو سرور میگم این لورده فلان فلان شده کجاس؟
برگشته میگه تو خودت کی هستی: دی
...........
جون تو من جای شما بودم میگفتم : هووووووووو *** **** فلان فلان شده با لورد درست صحبت کن:دی
یکم هوای همو داشته باشیم:دی
تو بودی میومدی میگفتی این فلان فلان شده کجاس اون کجاس؟:18:
میخواستم فیلم بگیرم بفرستمش هوا:):8:
راستی میگما!:19:
این مپ های سطح نوبی ما چی شد؟(کانون تی های نوب):10:
بابا مگه من چیزی گفتم که کسی بخواد ناراحت شه من اصلا کاری نکردم که نگفتم به کسی چرا به من اختار میدید که . گفتم؟نقل قول:
سلام حسین جون
بابا جون کینه ای نبودی که
ول کن بابا یه حرفی زد رفت پی کارش
این سجاد پسر خوبیه
سجاد جون تو هم که میبینی بچه ها ناراحت میشن ریپورت رو بده بره نیا اینجا بگو مدیرا خواستن میان میگن اینجوری بحث به حاشیه کشیده میشه ناراحتی به وجود میاد دلخوری هم
والا رفاقتتونو خراب نکنید الکی
هوووووووو بیشعور تو بودی امروز به لرد فحش می دادی بیام بزنم لهت کنم ...... نمی گی الان لور پشت سر ما چی میگه ؟نقل قول:
بابا بچه ها خیلی بی معرفتین: دی
اومدم تو سرور میگم این لورده فلان فلان شده کجاس؟
برگشته میگه تو خودت کی هستی: دی
...........
جون تو من جای شما بودم میگفتم : هووووووووو *** **** فلان فلان شده با لورد درست صحبت کن
یکم هوای همو داشته باشیم
(حالا خوبه امروز نبودما اونجا مهم نفس عمله )
مگه آپلو ه می خوای بفرستی هوا بعد مپ از این سطح نوبانه تر؟ فقط یه زره طولانی در حد 1 ساعت حد اقل تا 6 الی 8 ساعت خوبه دیگه بعد من کان دوست دارم بیام عضو کان نون شما بشم ؟نقل قول:
تو بودی میومدی میگفتی این فلان فلان شده کجاس اون کجاس؟
میخواستم فیلم بگیرم بفرستمش هوا
راستی میگما!
این مپ های سطح نوبی ما چی شد؟(کانون تی های نوب)
هر مپی میخواید بدید دور بد بزارم رو سرورنقل قول:
اگرم از این مپها خسته شدین بگین بقیه شو بزارم
مپ منو همون ورژن DEMO که تو اون سرور هست رو بزار روی سرور Persian DDRace و اگه خواستی اون یکیو ببند شاید لاگ کمتر شد تو سرورا (این ورژن دمو باگ داره اما اصلا سرور رو خراب نمی کنند و فقط Tee ها شاید گیر کنند:31:).نقل قول:
DEMO MAP P30WORLD DDRACE 4 رو بزار:31: و مپ Koule X یا Koule 10.