این نظر شماست که میگین داستانش افتضاحه ؛ به نظر من داستانش واقعا عالی بود ؛ چون آدم رو گیج و هیجان زده میکرد و از حالت تکراری سایر بازی ها خارج میکرد و به نوعی سنت شکنی میکرد ؛ که به نظر خیلی ها جذاب بود ؛نقل قول:
Printable View
این نظر شماست که میگین داستانش افتضاحه ؛ به نظر من داستانش واقعا عالی بود ؛ چون آدم رو گیج و هیجان زده میکرد و از حالت تکراری سایر بازی ها خارج میکرد و به نوعی سنت شکنی میکرد ؛ که به نظر خیلی ها جذاب بود ؛نقل قول:
همین الان آپدیت4 رو نصب کردم.بازی شد مثل هلووووووووووووووووو.انگار گریسکاری شد!!!
oK man... just put down the gunنقل قول:
البته در این بازی تغییر سبک خاصی دیده نمیشه و فقط داستانش یه ذره خوب روش کار نشده... اگه کمی بیشتر کار میکردن میتونست یه موفقیت باشه نه یه چیزی که اینهمه ملت ازش ناراضی باشن...
و همچنین این شرکت جدیدی نیست و Treyarch ید طولایی در سری COD داره و دیگه عادت کردیم یکی درمیون COD چیز جالبی نباشه (اصولاً اسم Treyarch میاد ===== چیز خوبی نیست تف تو روحشون)... :دي (en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty)
البته معلوم نیست استودیو Infinity Ward چی بشه... تقریباً با این مشکلاتی که بین اینفنیتی ورد و اکتیویژن رخ داد این استودیو منهدم شده و سرنوشت COD در خطره... هر قسمت خوبی که میبینید رو IW ساخته... اصلاً Call of Duty بدون Infinity Ward بی معنیه جون داداش... :20:
کار من فقط نقد بود و نقد میکنیم واسه بهبود و گوشزد کردن مشکلات تا حل بشن... مثلاً امثال من نگیم موسیقی پس زمینه این بازی افتضاح بود، فکر میکنن که خیلی عالی بوده سری بعدی میدن بچه کوچولوهاشون تو زیر زمین خونه ـشون چهار تا آهنگ بسازن بزنن تنگ بازی... :27:
البته من نکات مثبت و خوبشم گفتم دیگه... :پی... ولی به هر حال این قسمت نکات منفیش و ضعفاش به نکات مثبتش میچربه...
منم متخصص COD و امثالهمم و با بتلفیلد زیاد کلاً حال نمیکنم که بخوام دنبالش کنم و وقت پاش تلف کنم... :5: :21:
ولي گريسش انگار يه كم سفته! واسه من خيلي بهتر شده ولي بازم گير داره.نقل قول:
Cleev عزیز نمی دونم شما چند سالتون هست ولی این رو تو خیلی سن های پایین تر دیدم ولی سن های بالاتر براشون یه شاهکار بود. (لطفا کسانی که اینو میخونن دقت کنن منظورم از سن بالا و پایین خدای نکرده جسارت به شما عزیزان نیست منظورم دو دوره مختلف در دوران رسانه هست.)
به نظر من دلیلش اینه از اونجایی که کسایی که یه چند سال بزرگتر هستند با رمان ها و فیللم ها کلا مدیای زمون جنگ سرد اشنایی بیشتر انس گرفتن تا محصولات بعد از اون.
من که با کتاب های ایزاک آسیموف و رمان های تام کلنسی زندگی کردم,فیلم های مربوط با تم جاسوسی تو جنگ سرد رو ازش لذت بردم, از آزمایش های مخفی شوروی رو سربازها شایعه/واقعیت شنیدم,سری متال گیر رو بازی کردم (نه فقط متال گیر سالید بلکه نسخه های متال گیر) و ...
کلا همه ی اینها برام یه خاطره جذاب هست.
این بازی هم آدم رو می بره به اون دوران و خیلی مسائل پشت پرده که روشون نقاب وهم و شایعه و همه چیز گرفته.
100% برای کسانی از مدیای اون دوره لذت بردن خاطره انگیزه این بازی چون خیلی مسائلی رو عنوان میکنه که برای ما یه شناخت قبلی هم توش هست.
من فکر میکنم دلیل اصلیش این باشه.
بازی اینجا گیر میکنه مشکلش چیه ؟؟
کد:http://www.imagemoon.us/image/09705IMMUntitledd.jpg
قبل از مشت خوردن از تنظیمات بازی رو از حالت FULL SCREEN در بیارید و گرافیک بازیو در حداقل قرار بدید .بعد از رد شدن از این قسمت دوباره تنظیمات رو درست کنیننقل قول:
واقعا گل گفتی و حرف دل منو زدی.و منم واقعا از مسائل پشت پرده این جور موضوع های جنگی حال میکنم.نقل قول:
حالا این cod برای نسخه های بعدی می خواد چی کار کنه دیگه هرچی سوژه ی جنگی بوده ازش بازی درست کرده به نظرتون دیگه چی می خواد درست کنه.؟؟؟
جنگ ایران و عراق و درست کنه خیلی با حال میشه فکر بکنید.:8:
درسته . بعد از اینهمه وقایع جنگ جهانی 1 و 2 و جنگهای مدرن واسه من یکی خیلی خوب بود که به اون دوران هم یه گذری زده شد .نقل قول:
من هیچ وقت خبری از جنگ سرد نداشتم .
ولی به نظرم خیلی خوب شد که تونستم یه بازی مربوط به اون دوره و با موضوع خاص NOVA6 که واقعا به نظرم اهمیت بمب اتمی هیروشیما رو داشت بازی کنم .
بله منم از این موضوعات جنگ سرد و فیلمای جاسوسی و جنایی (حتی جنگ دوم) و از این جکول بازیا خوشم میاد...نقل قول:
ولی شمائم یکم اشتباه برداشت کردید و من به اصل اینکه چرا به چنین موضوعی پرداختن اعتراض نکردم (خیلیم خوبه) ولی مشکل اینجاس اصلاً خوب این کار رو نکردن و بحث اصلیم این بود که ضعیف کار کردن...
چندین بارم گفتم که اگه فقط اگه Treyarch یکم دقت بیشتری در جزئیات و بالا بردن کیفیت کار میکرد، این قسمت انقدر دچار انتقادات نمیشد و میتونست به جای دریافت انتقادات بسیار ، به یه چیزی نسبتاً شاهکار تبدیل بشه... این جزئیات و زیبایی و تأثیرگذاری کارن که یه اثر رو ماندگار میکنن... بازیا و فیلمای بسیاری بودن که در عین با ارزشی به خاطر بی کیفیت بودن از یادها رفتن...
مشکل اساسی اصلش نیست و مشکل اجراشه که متأسفانه خوب کار نکردن و کاری متوسط (رو به پایین) بیرون دادن که راضی کننده نبود... وگرنه ما هم عاشق اینجور موضوعات و فیلما هستیم... :20: