میشه این نتیجه گیری ها رو در آخر پیامت قرار ندی؟ من به شخصه واقعا اذیت میشم از خوندن چنین چیزهایی! نمی دونم چرا اکثر کسایی که به دلایلی علاقمند به فیفا هستن این حس خود برتربینی رو دارن، و همیشه یه طوری حرف می زنن انگار طرفدارای PES یه عده آدم کم سواد و سطحی و بچه ن که فقط بلدن دسته دست بگیرن و بازی کنن و از چیزای دیگه سر در نمیارن... این واقعا آزار دهنده و توهین آمیزه!
با کمال احترام به نظرات شما باید بگم اونچه شما گفتید نظر شخصی شماس (و قابل احترامه) و نه یک حقیقت مطلق و درش هم تماما دیدگاه های شخصی مطرح شده نه مستندات و مستدلات علمی و قابل اتکا. البته تا اینجا کار هیچ مشکلی نداره و هرکس بازخوردش رو از بازی میگه، که از 100 تا 100- ممکنه متغیر باشه، ولی این جمع بندی های آخر ارسال هاتون واقعا آزار دهنده س! (صرف نظر از نکاتی که من به یاد دارم شما یکی دو هفته پیش به عنوان مزایای خیره کننده بازی یاد کردی و امروز به عنوان ضعف بیان می کنی! که به جهت احترام به حریم شخصی من وارد اون بحث نمیشم.)
خواسته یا ناخواسته طرفداران PES تو ایران بیشترن، یه مقایسه سرانگشتی بین فعالیت تاپیک های دو تا بازی این رو نشون میده. و به همین دلیلم هست که طرفداران PES شدن انجمنی برای بحث باز و انتقاد صریح (و گاهی غیر منصفانه از بازی) اما انگار دوست داران فیفا (استناد به جمله آخری که نقل کردم) یه جمعیت کوچیک تر و متعصب تر تشکیل دادن که دوست دارن پایین تر بودن کمیتشون رو با کیفیتی که گاهی وجود خارجی نداره، جبران کنن.
من به شخصه عقیده دارم PES همیشه از نظر مسائل گرافیکی، به خصوص بازیکن ها، چهره ها و لباس ها و اندامشون، به مراتب از فیفا سر بوده و امسال گیم پلیش رو (که چند سال اخیر نقطه مانور دوست داران فیفا بوده) به این بازی رسونده و به نظر من حتی از این نظر جلو زده، اما هرگز نمیام جملات مشابهی رو در مورد طرفداران فیفا به کار ببرم، حتی اینجا که تاپیک دوست داران PES هست نه فیفا!
گاهی بعضی ارسال ها انقدر غیر منصفانه و غیر منطقی و مغرضانه میشه که به خودم میگم اصلا برای چی میام و اینجا رو می خونم که اذیت بشم، دلم هم نمی خواست این حرفا رو بزنم، ولی گاهی بحث یک طرفه در کوبیدن غیر معقول PES واقعا فضای این تاپیک رو غیر قابل تحمل می کنه!