نقل قول:
عاليه ! من كه راضيم :8:
الماس ميده 2120:18:
Printable View
نقل قول:
عاليه ! من كه راضيم :8:
الماس ميده 2120:18:
آقا من یه سوال دارم.
من انتخابم رو کردم و میخوام 516 بگیرم ولی امروز که رفتم بازار (ولیعصر+پایتخت)هزار نوع قیمت و گارانتی دیدم حالا میخوام بدون در نظر گرفتن مسئله عدم تبلیغ یه راهنمایی کنید از کدوم شرکت و با چه گارانتی بخرم؟الماس بگیرم پارسی سیستم , امرتات ( امرتات پایتخت رو ترکونده بود ),رای اپل؟؟؟؟؟؟؟ چی؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من چند صفحه قبل یه نتیجه گیری روی قیمت چند تا از تامین کنندگان لب تاپ اپل گذاشتم.
خلاصه اش اینه که:
به نظر بنده الماس و اپل ایران قیمت های مناسبی دارن.
نقل قول:
اپل نیاز به گارانتی و ضمانت نداره ، پول اضافه برای گارانتی ندید :13:یعنی داشتن ضمانت فایده ای نداره چون اپل تو ایران نمایندگی رسمی نداره :27:
از فروشگاه معتبر مانند الماس ، نقش ، اپل ایران ، رادان مک با خیال راحت بخرید ، امرتات هم تازه زده تو کار اپل و قیمتهاش یه زره بالاست :46:
واقا قویترین چیپست گرافیک تو اپل gt330 ؟نقل قول:
پس یعنی اپل برای گیم مناسب نیست؟
یا gt330 اپل یه چیزه دیگس؟
بله بدرد بازی های سنگین نمیخوره :13:نقل قول:
ممنوننقل قول:
ولی از اپل بعیده
چرا یه لپتاپ برای گیم نمیزنه
iphone بازیاش خیلی باحاله نسبت به گوشی بودنش
راستی این imac ها گرافیک قوی دارن ؟
قیمتشم زیر 2 تومن باشه
نه مهرداد جان ! آی مک هم برای بازی خوب نیست :41: به فکر یک پی سی خفن باش :31:نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان
به نظرم مدل MC375LL/A خوب اومد ، البته از ظاهر مک بوک وایت هم فوق العاده خوشم اومده ، در اصل اونو دیدم که تصمیم جدی به خرید مک بوک گرفتم
فقط دوستان فروشگاه های خاصی رو برای خرید مرتب معرفی کردن مثل نقش و الماس
برای خرید واسه مایی که شهرستان زندگی میکنیم چه پیشنهادی دارید؟ اعتماد به نمایندگی ها؟ یا خرید از فروشگاه های معتبر اپل؟
به نظرتون بین MC375LL/A و Mb991LL/A کدوم بهتره ؟
تو تهران اگر گفته شده ، الماس ، چون قیمت هاش مینیمم ه و نقش ، چون اپل رو گارانتی میکنه و نسبت به بقیه اعتبارش بیشتره!!نقل قول:
و اگر نه ، نه اپل نیازی به گارانتی داره! و نه بین فروشنده ها فرقی میکنه! چون همشون به یه چیز فکر می کنند !
- اونم جیب مبارک شماست!:18:
تو زندگی سعی کنید ، به همه اعتماد کنید ، مگر اینکه خلافش ثابت شه!من جای شما بودم ، اعتماد میکردم!نقل قول:
برای خرید واسه مایی که شهرستان زندگی میکنیم چه پیشنهادی دارید؟ اعتماد به نمایندگی ها؟ یا خرید از فروشگاه های معتبر اپل؟
نقل قول:
به نظرتون بین [/B] [B]MC375LL/A و Mb991LL/A کدوم بهتره ؟
MC375LL/A
فکر میکنم ، به اندازه ی کافی بین این دو مدل بحث شده!:11: اما بازم اگر سؤالی بود بفرمایید!
موفق باشید ،
امید