نه تو ایران ندیدم از خارج دارم میخرمنقل قول:
Printable View
نه تو ایران ندیدم از خارج دارم میخرمنقل قول:
NaughtyCat از جمهوری خریدی؟ صداش قوی هست؟ پلیر هم دارد؟
تو جمهوری 2 تا جا داشتن: یکی تو پاساژ شرکا بود (اسمش یادم نیست) یکی دیگه هم همین آکوستیک تو پاساژ برزگمهر.نقل قول:
صداش واسه یه محیط کوچیک آره خوبه، یعنی زیاد هم هست! پلیر هم نه نداره.
با سلام دوست عزیزنقل قول:
شما با بلندگوهاش مشکلی نداری اولا که کوچیکه و به اون صورت تفکیک جالبی نمیتونه داشته باشه ثانیا بدون پایه هستن. اما ریسیورش اگه dts-hd master داره بنظرم خوبه.
فقط یه چیزی که یه کم اذیت میکنه اینه که واسه هر ورودی باید کابل جدا رد کرد، یعنی واسه ورودی های HDMI یه خروجی HDMI. واسه Component ها هم یه کامپوننت واسه Composite ها هم یه Composite. اونجوری نیست که همه رو از HDMI رد کنه. ولی خب با توجه به قیمتش نمیشه زیاد ازش انتظار داشت. در کل از کیفیت صداش هم خیلی راضیم، به شدت توصیه میشه! :31:
در مورد وروريها و خروجيها فكر نكنم كه اينجوري باشه، شما ميتونيد توي يك سينما و يا آمپ، با كامپوزيت يا كامپوننت وارد شده و با Hdmi خارج شويد. فقط يادتون باشه توي منوي سيستم، بايد هر ورودي رو تعريف كنيد. فكر ميكنم دستگاه شما هم اين قابليت رو حتما داره.
با درود خدمت اساتید
سینمای خانوادگی تا حدود 350 تا حداکثر 400 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
در مورد مدل های جدید سامسونگ مثل :
HT-C445
HT-C5550
HT-C655
نظرتون چیه ؟
این پرتاب صدا چیه که فقط یک بلندگو داره ؟
کسی این نوع صدا که پرتاب صدا است را شنیده و یا استفاده میکنه ؟ نسبت به 1/5 چه مزیتی داره ؟
سلام
آقا سینمای خانگی فیلیپس 3578 امکانات وکیفیت صداش مناسب نیست که معمولا پیشنهاد نمیشه؟
چون وایرلس بودن باندهای عقب تقریبا برای من مهمه.
راستی یه مدل جدید سینمای خانگی فیلیپس فکر کنم 5578یا همچین چیزی چند روز پیش در هایپراستار دیدم که میگفت قابلیتهاش مثل 3578 هست به جز اینکه وایرلس نیست واینکه این جدید صدای سه بعدی پخش میکنه.
شماراجع به این سینمای خانگی اطلاعاتی دارید؟
عزیزم این پاساژ بزرگمهر کجاست؟نقل قول:
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
من تو این هایپر خواستم صدای یه دستگاه تست کنم یارو گفت آهنگت غیر مجازه!!! حالم گرفته شد.نقل قول:
خیلی شلوغ پلوغه، جای خوبی برا تست و خرید نیست.
سلامنقل قول:
آره نسبتا کوچیکه بلندگوها ولی میشه برای هر کدم صدا رو زیاد و کم کرد. از نظر تفکیک صدا هم میتونم بگم بد نیست، اگه درست تنظیم شده باشه. بعد این کلا برای جاهای کوچیکه, اسپیکرهاش بزرگتر بود اصلا دنبالش نمیرفتم! :20:
نه متاسفانه این نمیشه اینجوری!نقل قول:
کنار پاساژ علاء الدین.نقل قول:
دوستان،
صدای اینو تست کردید تا حالا؟
Panasonic SC-ZT1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت: 12,000,000