این صحبت یک فروشنده در یکی از فروم های همسایه
من تعجب کردم گفتم دوستان کارشناس و صاحب نظر تایید یا رد کنند
:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati :exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati :exclamati:exclamati
سلام. من .محسن هستم الان حدود 8 سال که فروشنده گوشی در تهران هستم می خواستم بگم (x6-00) واقعا بی نظیره و با توجه به قیمت و چند ویژگی فوق العاده که داره بهترین گوشی موجوده اولا من توضیح بدم که تفاوت انواع مدل این گوشی فقط حافظه نیست و کلا 4 مدل از این گوشی موجوده اولیش 32 گیگابایتی دومی 16 گیگابایتی معمولیه وسومی 16 گیگابایتی مدل 00 و چهارمی 8 گیگابایتی که هنوز نیومده مدل های اول و دوم و چهارم دقیقا مثل هم می باشند و تفاوتشان حافظه گوشیه و مدل 00 علاوه بر کیفیت بالای ساخت که در واقع سفارش اروپا می باشد و به مدل درایور نیز معروف است کلا حسابش از این پسرعموهاش جداست چون این مدل قابلیت نصب ویندوز موبایل 6.1 و 6.5 را دارا می باشد حالا این که چرا نمی شه روی اون سه مدل دیگه نصب کرد باید از نوکیا بپرسید چون ما که نتونستیم نصب کنیم.و در آخر اینو هم اضافه کنم که ما به عنوان فروشنده این مدلو به قیمت 380 خریداری کردیم و 400 الی 410 نیز می فروشیم با نصب ویندوز و مدل 16 گیگابایتی معمولی هم قیمتش 342 می باشد پس مراقب باشید گول نخورید هیچ ارزانی بی دلیل نیست و به نظر من مدل 00 شاه گوشی های حال حاضره.