ابتکار جالب مایکروسافت علیه اپل و سامسونگ را شنیده اید؟
مایکروسافت برای فروش موبایل های نوکیا که اینک تحت مالکیت خود درآورده ابتکار جالبی را مطرح کرده است.
مایکروسافت به دارندگان آیفون4 و 4S و نیز گلکسی S2 پیشنهاد معاوضه گوشی هایشان با لومیا 1020 و لومیا 1520 را داده است.
پیشنهاد معاوضه با عکسی از لوگوی اپل و سامسونگ در سطل زباله سایت فروشگاهی مایکروسافت دیده می شود که در آن آمده است کاربران دارای گوشی های اپل و سامسونگ می توانند گوشی های خود را با لومیا 1020 و 1520 تعویض کنند.
این پینشهاد تا دوم مارس 2014 اعتبار داشته و کاربران می توانند گوشی های خود را در فروشگاههای مایکروسافت تعویض کنند.
این کار با هدف رونق گرفتن فروش گوشی های ویندوزی نوکیا صورت گرفته و گوشی های قابل تعویض باید سالم باشند و بعد از تست روشن شدن و کار کردن، تعویض صورت می گیرد.
گوشی های تعویضی نباید خراب باشند، قطعات آنها نباید کم شده باشند، نمایشگر نباید شکسته شده باشد، نباید آب به آنها خورده باشد، نباید پسورد روی آنها باشد،همراه با شارژر اصلی و سایر لوازم جانبی باشند. کاربرانی که قابلیت دریافت را پیدا می کنند واجد دریافت لومیا 1020 و یا 1520 از سوی اپراتور AT&T خواهند بود.
این معاوضه قابل تبدیل به پول نخواهد بود و نمی توان معاوضه را به فرد سوم منتقل کرد و مایکروسافت هر زمان که تشخیص دهد می تواند معامله را به هم بزند (از لحاظ قانونی)این پینشهاد در امریکا و کانادا معتبر بوده و برای یافتن فروشگاه نزدیک تان از این لینک استفاده کنید.
این استراتژی فروش هوشمندانه، ابتکاری نوین برای بخش فروشگاهی و فروش محصولات در سطح خرده فروشی است که هم فروش ها را بالا می برد و هم محصولات نوکیا روی دست مایکروسافت نمی ماند.(در رقابت سر سختانه با رقبایی مانند اپل وسامسونگ) فقط تنها مشکل اینجاست که تعداد فروشگاههای مایکروسافت خیلی زیاد نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khabaronline
10 نکته جالب درباره رئیس جدید مایکروسافت
با گذشت چندین ماه از اعلام بازنشستگی استیو بالمر، کمیته ویژه یافتن مدیرعامل آینده مایکروسافت بالاخره و بعد از بررسی گزینههای مختلف، یکی از کارمندان داخلی را برای تصدی این سمت انتخاب و معرفی کرد. «ساتیا نادلا» مدیر بخش سرویسهای ابری مایکروسافت، بهعنوان مدیرعامل بعدی غول نرمافزاری جهان انتخاب شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد، این کارمند مایکروسافت که سابقه حضور ۲۲ ساله در این شرکت بزرگ را دارد، قبلا در بخش سرویسهای ابری و تجاری فعالیت میکرد. نادلا در واقع انتخاب مطمئنی برای بالاترین جایگاه مدیریتی این شرکت به حساب میآمد، چون سالها بهعنوان کارمندی بدون حاشیه، با رفتار متعادل و بیعلاقه به جنجالهای مدیریتی رایج در شرکتهای بزرگ در مایکروسافت شناخته میشد.
حالا مجله آنلاین Business Insider به تازگی به بررسی ابعاد ناشناخته یا کمتر شناخته شده مدیر عامل جدید مایکروسافت پرداخته و آن را منتشر کرده است:
۱- او یکی از بزرگترین طرفداران بازی کریکت است و میگوید که این بازی برای شیوه مدیریتی او در تجارتهای بزرگ الهامبخش است. نادلا در مصاحبهای که در تابستان سال گذشته در شهر حیدرآباد هندوستان انجام داد، گفت که به این ورزش علاقه خاصی دارد و کریکت تاثیر زیادی روی زندگی شخصی و کاریاش میگذارد. او گفت: «فکر میکنم بازی کریکت برای مدرسه عمومی حیدرآباد به من چیزهای خوبی درباره کارهای تیمی و رهبری یاد داد که این آموختهها کمک زیادی به من در سراسر زندگیام کردند. زمانی که کوچکتر بودم همیشه شیوه رهبری تیم توسط کاپیتانها توجهم را جلب میکرد و برای من جالب بود.»
۲- بر اساس گزارشی که در روزنامه Times of India چاپ شد، نادلا همسرش «آنوپوما» را برای اولین بار وقتی هر دو در دبیرستان عمومی حیدرآباد دانشآموز بودند، ملاقات کرد. این اتفاق مربوط به سالهای اول دهه ۸۰ است. حالا آنها ۲۲ سال است که ازدواج کردهاند و سه فرزند دارند.
۳- او طرفدار تیم فوتبال آمریکایی Seahawk است. درست بعد از پایان لیگ رسمی فوتبال آمریکایی، نادلا در حساب کاربری توییترش به تیم Seahawk و مالک آن یعنی پل آلن که یکی از موسسان شرکت مایکروسافت هم هست، تبریک گفت. او چند لحظه بعد هم عکسی از خودش با لباس رسمی این تیم را به اشتراک گذاشت.
۴- او در اوقات فراغتش در کلاسهای آنلاین شرکت میکند. او در اولین ایمیلی که به عنوان مدیرعامل مایکروسافت به کارمندان این شرکت فرستاد، خودش را به عنوان کسی معرفی کرد که در تمام طول عمرش مشغول یادگیری بوده است. او گفت که همیشه سعی کرده تا کتابهای بیشتری بخرد و در دورههای آموزشی آنلاین مختلف شرکت کند. او میگوید: «من حتی برای وقت ۱۵ دقیقهای که هر روز صبح در میان کارهایم دارم، برنامهریزی میکنم. من سعی میکنم در کلاسهای آنلاین علوم روانشناختی هم شرکت کنم.»
۵- او واقعا عاشق شعر است. در پروفایل اصلی ساتیا نادلا در مایکروسافت، شعر به عنوان یکی از بزرگترین علایق او ذکر شده است. او علاقهاش به شعر را با علاقهاش به کدنویسی مقایسه میکند و در یکی از مصاحبههایش گفته است: «گاهی شما سعی میکنید برای توضیح یک موضوع از جملات بسیار زیادی استفاده کنید، در حالی که میتوان آن را با دو خط شعر به راحتی توصیف کرد. به همین دلیل هم شعر را با کدنویسی مقایسه میکنم. من عاشق شعر هستم. داستانها و حکایتهای زیادی در اشعار وجود دارد و خواندن شعر برای من مثل خواندن رمان است.»
۶- مدیرعامل جدید مایکروسافت علاقه زیادی به شیرینی دارد. این موضوعی است که اولین بار روزنامه Times of India آن را منتشر کرد. او در مصاحبهای به خاطرات دوران دبیرستانش اشاره میکند و میگوید: «همیشه زنگ تفریح شیرینی و کلوچه میخوردم. به خاطر همین علاقه زیاد به شیرینی است که تناسب اندامم را مدیون علاقهام به ورزش و پیادهروی هستم.»
۷- نادلا به طرز قابل توجهی ساکت و در شبکههای اجتماعی بیحاشیه است. این در حالی است که او در توییتر بیش از ۱۱۱ هزار دنبالکننده دارد و از زمان عضویتش در این شبکه اجتماعی یعنی ماه فوریه ۲۰۰۹، تنها ۲۷ پست توییت کرده است. با این حال اما بررسی همان تعداد پستهای کمی که به اشتراک گذاشته، نشان میدهد که نادلا شخص بسیار مشتاق و با انگیزهای در کارش است.
۸- او تحصیلات خوبی دارد. نادلا بعد از آنکه مدرک مهندسی الکترونیکش را از دانشگاه India's Mangalore گرفت، تحصیلاتش را در رشته علوم کامپیوتری در دانشگاه Wisconsin-Milwaukee ادامه داد. بر اساس گزارشی که در تلویزیون دهلی نو پخش شد، او وقتی که در سال ۱۹۹۲ به استخدام شرکت مایکروسافت درآمد، به دنبال ادامه تحصیلاتش در دانشگاه شیکاگو بود. درست در شرایطی که او میتوانست بین دو راه یکی را انتخاب کند، ترجیح داد که هر دو راه را با هم انتخاب کند.
۹- او آموختههایش را ترویج میدهد. براساس گزارش Times of India، نادلا شخص الهامبخشی برای دانشآموزان هندی خواهد بود. او سعی میکند تمام آموختههایش را ترویج داده و به روند آموزش کودکان کمک کند. در همین راستا دبیرستان عمومی حیدرآباد، اولین مدرسهای که او از آنجا فارغالتحصیل شد بهعنوان اولین مدرسه برای اجرای طرح I-Spark مایکروسافت انتخاب شد که در آن دانشآموزان هندی از ابزارهای سختافزاری و نرمافزاری مایکروسافت برای آموزش بهتر استفاده میکنند. بر اساس این گزارش «نادلا سعی میکند تمام آموختههایش را به این دانشآموزان آموزش بدهد. او برای آنها یک الگوی بزرگ است.» نادلا همچنین بارها درباره ارتقای سطح آموزش IT در مدارس هندوستان مذاکره و صحبت کرده است.
۱۰- او حالا یکی از قدرتمندترین تاجران و مدیران هندی در جهان است. بر اساس گزارش رویترز، انتخاب نادلا بهعنوان مدیرعامل جدید شرکت مایکروسافت او را به یکی از قدرتمندترین مدیران هندی در جهان تبدیل کرده است. به این ترتیب او حالا در کنار «ایندرا نویی» مدیرعامل شرکت پپسی و در میان قدرتمندترین مدیران هندی جهان که بزرگترین شرکتها را اداره میکنند، قرار میگیرد.
فایلهای Office مایکروسافت را بهراحتی امضا کنید
ایتنا- کاربران میتوانند فایلهای Office را با ابزارهای رایانهای مایکروسافت امضا کنند.
کاربرانی که از مجموعه نرمافزاری Office 365 مایکروسافت استفاده میتوانند با ثبت مشخصات، بدون خارج شدن از ابزارهای مایکروسافت انتهای آن را به صورت الکترونیکی امضا کنند.
به گزارش ایتنا از فارس به نقل از نیو استراک ایندیا، مایکروسافت از آغاز همکاریهای جدیدی با شرکت DocuSign خبر داده است که به کاربران امکان میدهد فایلهای تولید شده با مجموعه نرمافزاری Office را به راحتی با ابزارهای رایانهای مایکروسافت امضا کنند.
کاربرانی که از مجموعه نرمافزاری Office 365 مایکروسافت استفاده میتوانند با ثبت مشخصات، بدون خارج شدن از ابزارهای مایکروسافت انتهای آن را به صورت الکترونیکی امضا کنند.
این طور که خبرگزاری CNET گزارش داده است، این دو شرکت همکاریهای گسترده و طولانیمدتی را با یکدیگر آغاز کردهاند تا بر این اساس ابزارهای eSignature شرکت DocuSign در مجموعه نرمافزاری Office 365 مورد استفاده قرار گیرد.
پیشبینی شده است که ابزارهای مربوط به امضای الکترونیکی برای نرمافزارهای Outlook، Word، SharePoint Online و SharePoint Server ۲۰۱۳ از ماه مارس وارد فروشگاه اینترنتی Office Store شوند.
"جان کیس"(John Case) مدیر بازاریابی مرکز Office در شرکت مایکروسافت گفت که همکاری با شرکت DocuSign به کاربران آنها کمک میکند تا بتوانند نقل و انتقالات خود را به صورت دیجیتالی انجام دهند و داخل مجموعه نرمافزاری Office ۳۶۵ امضای الکترونیکی خود را به راحتی مدیریت کنند.
خلاقیت در دستور کار مایکروسافت
مدیر عامل جدید مایکروسافت در تازهترین اظهار نظر خود اعلام کرد که این شرکت باید به خلاقیت روی بیاورد.
به گزارش سرویس فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ساتیا نادلا که به تازگی به سمت مدیر عاملی مایکروسافت رسیده است عنوان کرد: اگر میخواهیم دوباره در صنعت تکنولوژیک به پیش برویم باید همانند یک شرکت استارتآپ فکر کنیم.
وی تصریح کرد: ما طی سالهای گذشته به گونهای کار کردهایم که گویی فرمول موفقیت را پیدا کرد و تنها در حال بهینهسازی آن هستیم.
او افزود: ما موفقیتهای زیادی کسب کردهایم اما آینده ما بر اساس موفقیتهای گذشته ساخته نمیشود. آینده ما به نوآوریهایمان بستگی دارد و باید در این مسیر حرکت کنیم.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، نادلا که اوایل ماه جاری میلادی به عنوان جانشین استیو بالمر معرفی شده است، تاکید کرد: مایکروسافت باید با سرعت بیشتری در بخش نوآوری پیش برود.
وی درخصوص همکاری خود با بیل گیتس نیز اظهار کرد: شاید بسیاری از مردم فکر کنند که همکاری من با بیل گیتس اتفاق جدیدی است اما ما 9 سال است که در کنار هم کار میکنیم.
استیو بالمر: مایکروسافت را فوقالعاده مدیریت کردم
استیو بالمر: مایکروسافت را فوقالعاده مدیریت کردم
ایتنا- شاید شما هم یادتون بیاد! روزهای نه چندان دور، مایکروسافت، پادشاه بلامنازع دنیای فناوری بود آنهم با سیستم عامل ویندوزش. اما حالال...
عصر جدیدی از تکنولوژیهای موبایل و همراه برای غول نرمافزاری جهان آغاز شده است و «استیو بالمر» درست در همین سالها روزهای پرمشغلهای را در مایکروسافت میگذراند.
مایکروسافت سالهای سال با سیستمعامل محبوب ویندوزش پادشاه دنیای تکنولوژی در کامپیوترهای شخصی بود، اما با آغاز عصر Past PC یا دستگاههای دیجیتال شخصی قابل حمل، موبایلهای هوشمند یا تبلتها و تغییر نیاز سعی دارد با روند جدید بازار همراه شود.
حالا مایکروسافت در انتظار یک تغییر و تحول بزرگ است که رشد و رونق گذشته را برای این شرکت به همراه بیاورد. غول نرمافزاری دنیای تکنولوژی امیدوار است با تکیه بر سیستمعامل جنجالی جدیدش و البته اولین دستگاه در حوزه دستگاههای کامپیوتری شخصی یعنی تبلت سرفیس بتواند بخشی از بازار را که تا حالا در آن حضور نداشت، با خودش همراه کند.
براساس آخرین آمار موسسه تحقیقاتی Gartner، سهم مایکروسافت از بازار جهانی موبایلهای هوشمند تا کمتر از 3 درصد بوده است و مسئولان این شرکت تلاش میکنند تا سهم بیشتری از این بازار پر رونق را در اختیار بگیرند و به سطح رقبای بزرگی مانند اپل برسند.
در همین راستا مدیرعامل ۵۶ ساله مایکروسافت هفته گذشته و بعد از مراسم معرفی و رونمایی از سیستمعامل جدید ویندوز ۸، تبلت سرفیس، ویندوز RT و ویندوزفون ۸ این شرکت، مصاحبهای درباره پیشبینی میزان محبوبیت ویندوز ۸ در بازار، حضور مایکروسافت در بازار دستگاههای هوشمند و برنامههای آینده این شرکت با وبسایت وال استریت ژورنال انجام داده است که آن را در اینجا میخوانیم:
- شما در حال حاضر قدم کوچکی در بازار موبایلهای هوشمند که در تسخیر اپل و آندروید است، گذاشتهاید. چه چیزی میتواند سهم شما را در این بازار تکان بدهد؟
نکته اول داشتن یک محصول عالی است. شما چیزهایی در ویندوزفونها پیدا میکنید که روی آیفون یا موبایلهای آندرویدی نیست.
البته این کافی نیست، ولی فوقالعاده است. مورد دوم این است که مردم واقعا باید بتوانند آن محصولات را ببینند، در دست بگیرند و از نزدیک حسشان کنند.
در آمریکا شما میتوانید به یک فروشگاه AT&T یا Verizon بروید که ویندوز فونها در آنجا به خوبی معرفی میشوند و فروشندهها این محصولات را به خوبی میشناسند.
سوم اینکه ما باید داستان را با صدای خودمان تعریف کنیم. مدتی است که تبلیغات ویندوز فون نداشتهایم، اما میبینید که از این به بعد میرویم بیرون و تبلیغ میکنیم.
- آیا مایکروسافت علاقهای به ساخت موبایل هوشمند خودش دارد؛ شبیه روشی که برای ساخت اولین دستگاه کامپیوتری خودش یعنی تبلت سرفیس داشت؟
ما خیلی خوشحال هستیم که در فصل تعطیلات امسال با شرکایی مانند نوکیا، سامسونگ و اچ.تی.سی حضور قدرتمندی در بازار خواهیم داشت. چه برنامهای برای انجام یک کار متفاوت داشته باشيم و چه برنامهای نداشته باشیم، من هیچ نظری در این مورد نمیدهم.
- مایکروسافت این روزها بیشتر از گذشته درباره اینکه چطور محصولاتش مانند کامپیوترهای شخصی مبتنی بر ویندوز، موبایلهای ویندوزی، ایکس باکس به خوبی با هم کار میکنند صحبت میکند. چرا این موضوع اهمیت دارد؟
مشخص است که این یک موضوع با ارزش است. اگر یکی از صدها میلیون شخصی هستید که یک کامپیوتر شخصی مبتنی بر ویندوز میخرند، با یکپارچه شدن حساب کاربری، ذخیره فایلها و فهرست آهنگها و بازیها به روشی که ما در نظر داریم، همه چیز برای شما بسیار آسانتر خواهد شد.
ما در حال حاضر صادرات قابل توجهی از کامپیوترهای شخصی مبتنی بر ویندوز را داریم و این نقطه قوت مهمی است.
- در این مدت کوتاه استقبال عمومی از ویندوز ۸ و تبلت سرفیس چطور بوده است؟
از نظر عددی چیز جالب توجهی وجود ندارد که گزارش کردن آن لازم باشد، اما اگر بخواهید به خردهفروشیهای ما تلفن بزنید، آنها به شما خواهند گفت «ما یک شروع خیلی خیلی خوب داشتهایم.» در خیلی جاها موجودی دستگاههای دیجیتال لمسی تمام شده است.
هفته پیش در سانفرانسیسکو با دوستانم شام میخوردیم که یک لپتاپ خیلی باریک لمسی بیرون آوردم و دیگران گفتند «وای ما هرگز فکر نمیکردیم قابلیت لمسی بتواند در یک لپتاپ هم ارزشمند و مهم باشد.»
- آیا شما مدل کسبوکار اپل را ترجیح میدهید که سختافزار و نرمافزار را در کنترل خودش دارد؟
ما مدل خودمان را که در حال حاضر اجرا میکنیم، دوست داریم و در عین حال سعی داریم آن را رشد بدهیم. اپل در هر بخشی که رقابت میکند، شرکتی با حجم کم فروش است، البته به جز تبلتها. در بازار کامپیوترهاي شخصی، وقتی ویندوز ۹۰ درصد بازار فروش را در اختیار دارد اهمیت تنوع را نشان میدهد. در آینده در بازار تبلتها هم خواهیم دید که این اهمیت چطور تعریف میشود.
- بنیانگذار شرکت مایکروسافت یعنی بیل گیتس، یک ماموریت مشهور برای این شرکت داشت و آن «قرار گرفتن یک کامپیوتر روی هر میز در هر خانه» بود. ماموریتی که شما امروز برای مایکروسافت و آینده دارید چیست؟
ما در داخل شرکت درباره این بحث میکنیم که امکان استفاده افراد و کسبوکارها در سرتاسر دنیا از تمام ظرفیتشان را برای آنها فراهم بکنیم. صرفنظر از اینکه میخواهد جذاب باشد یا نه، هدف ما قرار دادن شما و کاربران در موقعیتی است که دنیای خودتان را کنترل کنید و همچنین این امکان را داشته باشید که کارهایی را که قبلا نمیتوانستید انجام بدهید، حالا به انجام برسانید.
- روند تغییر مایکروسافت برای رسیدن به این هدف و انجام این ماموریت چگونه خواهد بود؟
شما واقعا میبینید که مایکروسافت با ویندوز ۸ و ویندوزفون کاملا یکپارچه شده است. این خیلی قابل توجه است. شما یک سرفیس میخرید، تمام این محصول چه سخت افزار و نرم افزار ساخت مایکروسافت است.
آفیس و اسکایپ، همه اینها در این محصول هست. ما روی دستگاههایی با سرویسهای یکپارچه متمرکز شدهایم و فعلا در ابتدای راه، سه تا از آنها را داریم: موبایل ویندوزی، ایکس باکس و ویندوز ۸. اینها رگهایی هستند که ما ارزشهای خودمان را از طریق آنها جاری میکنیم.
- قبلا گفته بودید که میخواهید تا زمان فارغالتحصیلی کوچکترین فرزندتان از دبیرستان، مدیر عامل باقی بمانید. آیا این هنوز برنامه اصلی شماست؟
من این را خیلی سال پیش گفتم. از اینکه میتوانم مایکروسافت را در این دوران فوقالعاده مدیریت کنم، خوشحالم. کارم را دوست دارم، از انجامش خوشحالم و از آن انرژی میگیرم. تا وقتی که امکانش باشد، خواهم ماند؛ یعنی تا وقتی که هم هیئتمدیره من را بخواهد و هم خودم حس کنم که میتوانم چیزی به ارزشهای شرکت اضافه کنم یا تا وقتی که شخص بهتری بیاید و مسئولیت را بپذیرد.
مایکروسافت به کاربران بینگ پاداش میدهد
ایتنا- شرکت مایکروسافت به کاربرانی که از جستجوگر بینگ این شرکت استفاده میکنند ۱۰۰ گیگابایت فضای پردازش ابری رایگان جایزه میدهد.
به گزارش ایتنا از همکاران سیستم و به نقل از وبسایت pcworld، شرکت مایکروسافت برنامه تشویقی ویژهای را تدارک دیده است که در آن به کابران موتور جستجوگر بینگ خود فضای پردازش ابری رایگان هدیه میدهد.
این برنامه بدین شکل است که هرگاه کاربران از بینگ استفاده میکنند، مایکروسافت امتیازاتی را برای آنها ثبت میکند و در ازای هر ۱۰۰ امتیازی که در طول یک سال کسب شده باشد ۱۰۰ گیگابایت فضای پردازش ابری رایگان به آنها میدهد.
مایکروسافت این فضای رایگان را از پایگاه پردازش ابری وان درایو (OneDrive) خود که قبلاً اسکای درایو نامیده میشد، به کاربران میدهد.
مایکروسافت پیش از این اعلام کرده بودند که فضاهای رایگان استفاده نشده پس از یک سال از بین خواهد رفت.
شرکت مایکروسافت در حال حاضر به کاربران پایگاه وان درایو خود ۷ گیگابایت فضای مجانی میدهد.
این شرکت همچنین در طرح جدیدی اعلام کرده است اگر کاربران این پایگاه قابلیت «ذخیره فایلهای پشتیبان از دوربین» گوشیهای ویندوز فون، اندروید یا آی او اس خود را در این پایگاه فعال کنند، خواهند توانست ۳ گیگابایت دیگر نیز به عنوان پاداش دریافت کنند.
کاربران همچنین میتوانند به ازای ترغیب هر یک از دوستان خود به استفاده از این پایگاه ۵۰۰ مگابایت دیگر فضای مجانی دریافت کنند. کاربران از این طریق نیز حداکثر میتوانند ۵ گیگابایت فضای مجانی دریافت کنند.
معرفی DirectX 12 مایکروسافت در تاریخ 29 اسفند ماه
شرکت مایکروسافت API مالتی مدیا نسل بعد خود را با نام DirectX 12 در همایش توسعه دهندگان بازیهای ویدئویی (GDC) در روز پنجشنبه 29 اسفند ماه 92 معرفی خواهد کرد. توسعه نسل جدید این API با همکاری بزرگان سخت افزاری دنیا نظیر انویدیا ، اینتل ، AMD و Qualcomm صورت یافته است.با گذشت تقریباً شش سال از معرفی DirectX 11 حال شاهد معرفی نسل جدید این API با نام DirectX 12 هستیم. گفته میشود این اقدام به نوعی پاسخی برای عرضه API اختصاصی AMD با نام Mantle میباشد (که حدود یک ماه پیش عرضه شد و در رابطه با آن در شهر سخت افزار نوشتیم و آنرا مورد بررسی قرار دادیم).هنوز مشخص نیست که آیا شرکت مایکروسافت قصد دارد در این تاریخ ابزارها و منابع توسعه دهندگان (Developer Tools) را منتشر کند یا خیر. اگر چنین اتفاقی روی دهد، شرکتهای تولید کننده چیپهای گرافیکی (انویدیا و AMD) باید برای سازگاری با این نسخه از DirectX در محصولات جدید خود برنامه ریزی کنند. در حال حاضر هیچ یک از GPU های موجود شامل چیپهای CoreNext 2.0 عرضه شده شرکت AMD و نیز چیپهای Maxwell عرضه شده شرکت Nvidia از DirectX 12 پشتیبانی به عمل نمیآورند.
شهر سخت افزار
"بیل گیتس" دوباره ثروتمندترین فرد جهان شد
ایتنا - "بیل گیتس" بنیانگذار شرکت مایکروسافت با سرمایه خالص 76 میلیارد دلار موفق شد دوباره به عنوان ثروتمندترین فرد جهان برگزیده شود.
"بیل گیتس"(Bill Gates) بنیانگذار شرکت مایکروسافت توانست جای "کارلوس اسلیم"(Carlos Slim) مکزیکی را بگیرد و بار دیگر نام خود را به عنوان ثروتمندترین فرد جهان مطرح کند.
به گزارش رایورز، گیتس که سال گذشته با سرمایه خالص ۶۷ میلیارد دلار عنوان دومین فرد ثروتمند جهان را از آن خود کرده بود، هماکنون با سرمایهای بالغ بر ۷۶ میلیارد دلار بار دیگر به عنوان ثروتمندترین فرد جهان برگزیده شده است.
در این بین "کارلوس اسلیم" بنیانگذار شرکت America Movil با کاهش اندک داراییهایی خود مواجه شد تا مجموع سرمایههای آن ۷۲ میلیارد دلار محاسبه شود.
کاهش داراییهای اسلیم به دنبال پایین آمدن ارزش سهام شرکت مخابراتی او و وضع قوانین جدید مخابراتی و ارتباطی جدید در کشور مکزیک رخ داد.
این لیست را مرکز Forbes منتشر کرده است و در آن نام ۱۶۴۵ میلیاردر بزرگ در جهان را اعلام کرده و مجموع سرمایههای هر یک از آنها را توضیح داده است.
لازم به ذکر است که هر یک از ۲۰ نفر نخست این لیست حداقل ۳۱ میلیارد دلار سرمایه داشته است که این حداقل سرمایه برای هر یک از ۲۰ نفر نخست لیست سال ۲۰۱۳ میلادی ۲۱ میلیارد دلار اعلام شده بود.
مهمترین دلیل در افزایش سرمایه این افراد پولدار بیشتر شدن ارزش سهام در تالارهای بورس اعلام شده است تا شرکتهای ثروتمند سود بیشتری را به سهامداران خود بدهند.
مرکز Forbes همچنین اعلام کرد که امسال "مارک زوکربرگ"(Mark Zuckerberg) مدیرعامل جوان شرکت فیسبوک بیش از دیگران توانسته است سرمایه خود را افزایش دهد.
او در سال ۲۰۱۴ میلادی موفق شد با افزایش دو برابری مجموع سرمایههای خود را به ۲۸.۵ میلیارد دلار برساند که این اتفاق به دنبال افزایش ارزش سهام شرکت فیسبوک رخ داد.
لازم به ذکر است که "جان کوئوم"( Jan Koum) و "برایان اکتون"(Brian Acton) بنیانگذاران شرکت WhatsApp هم موفق شدند رتبههای ۲۰۲ و ۵۵۱ این لیست را از آن خود کنند. این اتفاق درپی واگذاری شرکت WhatsApp به فیسبوک با رقم ۱۹ میلیارد دلار رخ داد.
لازم به ذکر است که مدیران و صاحبان شرکتهای فناوری بیشترین سهم از لیست پولدارترین افراد در سال ۲۰۱۴ میلادی را از آن خود کردند.
5 افسانه بزرگ در مورد «بیل گیتس»
ایتنا- همیشه شایعاتی در مورد افراد مشهور وجود دارد، حالا تور کنید این مرد معروف، بیل گیتس با ثروت افسانهای باشد!
شرکت مایکروسافت چندی پیش یکی از بزرگترین تصمیمات تاریخ فعالیتهایش را اتخاذ کرد تا سومین مدیرعامل خود را برگزیند و دور تازه ای از فعالیتهایش را آغاز کند.
در این تصمیم «ساتیا نادلا» جایگزین «استیو بالمر» شد و همچنین «بیل گیتس» به عنوان بنیانگذار و مدیرعامل اسبق مایکروسافت نیز از سمت رئیس هیأت مدیره این شرکت با قدمت۳۹ ساله کنار گذاشته شد تا «جان تامسون» جایگزین او شود.
اگر چه این اتفاق باعث شد نقش «بیل گیتس» در دنیای فناوری کم رنگ تر شود، اما بسیاری از کارشناسان بر این باورند که این مرد ۵۸ ساله هنوز هم محبوبترین فرد در صنعت جهانی فناوری ارتباطات و اطلاعات محسوب میشود.
گیتس که این روزها عنوان «بنیانگذار تحول در دنیای فناوری» را در اختیار دارد، به واسطه ثروت افسانهای خود همواره مورد توجه قرار گرفته است. شهرت این مرد به واسطه موقعیت خود در دنیای فناوری و ثروت رو بهرشد آن باعث شده است افسانه های مختلفی در مورد وی مطرح شود.
در این میان کارشناسان ۵ افسانه بزرگ و باورنکردنی در مورد «بیل گیتس» را توضیح داده اند.
۱- ارزش هر ثانیه از زندگی «بیل گیتس» بیشتر از ۱۰۰۰ دلار
بر اساس آخرین بررسیها اعلام شد که مجموع سرمایه گیتس تا نوامبر سال ۲۰۱۳ میلادی ۷۶ میلیارد دلار بوده است.
به همین خاطر بزرگترین داستانها و افسانه ها به این بخش از زندگی او مربوط میشود.
در بخشی از این داستانها گفته میشود که اگر «بیل گیتس» در خیابان مشغول راه رفتن باشد به صورت تصادفی ۱۰۰۰ دلار از دست او به زمین بیفتد، این اتفاق برای او اهمیتی ندارد چرا که هر ثانیه از زندگی وی بیشتر از این رقم ارزش دارد.
۲- پرداخت پول از جانب «بیل گیتس» به ازای ارسال ایمیل
بر اساس برخی شایعات گفته میشود که اگر یک پست الکترونیکی ویژه به صورت زنجیره ای ارسال شود، فرستندگان میتوانند از طرف «بیل گیتس» پول دریافت کنند.
در این ایمیل زنجیره ای گفته شده است که مایکروسافت و AOL در حال ادغام شدن با یکدیگر هستند که این همکاری وسیع تأثیرات قابل ملاحظه ای بر کاربران جهانی می گذارد.
بر این اساس یک پست الکترونیکی آزمایشی برای بررسی تأثیرات حاصل از ادغام این دو شرکت ارسال شده است که اگر کاربران آن را به یکدیگر بفرستند، پول دریافت می کنند.این طور که گفته شده است، مایکروسافت به ازای هر ایمیلی که بفرستید صدها دلار پول می پردازد و بسیاری از منابع تأیید کرده اند که این اتفاق صحت دارد. بر این اساس اگر ایمیل یاد شده را به تعداد زیادی از دوستان خود بفرستید، یک شبه میلیاردر میشوید.
اما در حقیقت ماجرای این ایمیل و دریافت پول به ازای ارسال آن از اساس شایعه بوده و صحت نداشته است. اما با این حال هنوز هم تعداد زیادی از کاربران جهانی هستند که امید دارند با ارسال این پست الکترونیکی پولدار شوند.
۳- پیش بینی حافظه رایانه های مورد نیاز
هنوز هم بسیاری از کارشناسان و کاربران وجود دارند که به استناد صحبت «بیل گیتس» در اوایل دهه ۱۹۸۰ اظهار میکنند که برای هر کاربر حافظه ۶۴۰ کیلوبایتی کافی است و کاربر به حافظه بیش از این میزان نیازی ندارد.
اما باید توجه داشت که گیتس هرگز چنین چیزی نگفته است چون وی که بزرگترین و صاحب نامترین فرد در دنیای فناوری محسوب میشود، با چنین صحبتی میتواند کل اعتبار خود را از دست بدهد.
این روزها شایعه یاد شده در بیشتر مراکز خبری دیده میشود و همین مسأله باعث شده است تا در نهایت گیتس به طور صریح در این زمینه صحبت کند. او چندی پیش در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «من در اوایل فعالیت خود در دنیای فناوری کارهای نادرست زیادی کردم و نظرات اشتباهی دادم، اما در طول این سالهای طولانی هرگز در مورد حجم مورد نیاز حافظه برای کاربران نظری ندادم». این روزها به واسطه دسترسی همگان به اینترنت، به راحتی میتوان این ادعا را ثابت کرد. با این تفاسیر، پس از اظهار گیتس کارشناسان در سایتهای اطلاعاتی مشغول جست وجو شدند تا مشخص شود که بنیانگذار شرکت مایکروسافت چنین نظری را داده است یا خیر.
نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که «بیل گیتس» در صحبتها و سخنرانیهای خود هرگز در این زمینه اظهار نظر نکرده است و از همان ابتدا بارها تأکید کرده که سیستمهای رایانه ای با سرعت فراوان در حال پیشرفت هستند و هر روز مدلهای جدید رایانه با توان و قدرت بالاتر وارد بازار میشود.
۴- سرقت فناوری گرافیکی اپل
شرکت اپل در سال ۱۹۸۸ یک پرونده قضایی علیه مایکروسافت ترتیب داد و در آن ادعا کرد که سیستم عامل ویندوز بخشی از رابط کاربری گرافیکی(GUI) که در سیستم عامل Macintosh مورد استفاده قرار میگیرد را به طور غیرقانونی در اختیار گرفته است.
طی دادگاهی که بر همین اساس تشکیل شد، شرکت اپل نام بیش از ۲۰۰ رابط گرافیگی را ارائه کرد که در سیستم عامل ویندوز مایکروسافت مورد استفاده قرار گرفته بود. از جمله این بخشها فناوری تغییر اندازه پنجره ها، فناوری روی هم قرار گرفتن پنجره های مختلف، نوار ابزارهای عنوان بندی شده و... بود که بر اساس قانون کپی رایت گفته میشود تمام این بخشها شکل و شمایل ویندوز را شبیه Mac کرده است.
بزرگی هر دو شرکتی که در دادگاه مقابل همدیگر قرار گرفتند باعث شد تا بررسی این پرونده به صورت بسیار دقیق انجام شود و سرانجام پس از۵ سال دادگاه رأی نهایی خود را اعلام کرد و مشخص شد که مایکروسافت هیچ تخلفی در این زمینه انجام نداده است.
اپل در پرونده قضایی خود ادعا کرده بود که گیتس در سیستم عامل ویندوز ۱.۰ از این قابلیتها بهره برده است. اما گروه توسعه دهنده مایکروسافت در آن زمان رابط کاربری گرافیکی را تنها در زیرمجموعه های سیستم عامل ویندوز به کار میگرفتند و تمامی فناوریهای ارائه شده از سوی آنها، ابداع خودشان بود.
با بالا گرفتن ادعاهای اپل و به جریان افتادن مجدد این پرونده قضایی، بعدها هرگز از رابط کاربری گرافیکی در نسخه های جدید سیستم عامل ویندوز استفاده نشد.
وکلای اپل پس از این جریان ادعا کردند که پرونده قضایی یاد شده باعث شد تا مایکروسافت استفاده از این فناوری را کنار بگذارد و در مقابل، شرکت مایکروسافت همیشه این مسأله را تکذیب کرد.
این دعوای حقوقی بین دو شرکت ادامه یافت و سرانجام گیتس در یک مصاحبه با هفته نامه InfoWorld اعلام کرد: «ما به طور کاملاً صریح اعلام میکنیم تکنیکهای مربوط به رابط کاربری گرافیکی و ایده های مربوط به آن در حیطه قوانین کپی رایت قرار نمیگیرند و نمیتوان آنها را انحصاری کرد».
در سال ۱۹۹۳ قاضی «واوگنواکر» در نهمین دادگاه زنجیره ای تجدید نظر ، طرف مایکروسافت را گرفت و تمام ادعاهای اپل را رد کرد. با این وجود، برخلاف نظریه های قانونی و اسناد معتبر، همچنان شایعاتی وجود دارد که گفته میشود گیتس این فناوری را از شرکت اپل سرقت کرده است.
۵- «بیل گیتس» و قوانینی که لازم نیست کودکان یاد بگیرند
گیتس در طول سالهای گذشته جلسه های فراوانی برگزار کرد و به دفعات در اماکن عمومی ظاهر شد تا درباره نحوه فعالیتهای خود صحبت کند و در بسیاری از موارد برای دانش آموزان و دانشجویان سخنرانی کرد.
اما در یک افسانه همه گیر گفته میشود که «بیل گیتس» چند سال قبل در یک دبیرستان حاضر شد و در یک صحبت دوستانه، به فهرستی از قوانین و وظایف اشاره کرد که کودکان نباید آنها را در مدرسه یاد بگیرند. این فهرست که در اینترنت منتشر شده است، نشان میدهد که گیتس در صحبتهای خود گفته است: «زندگی عادلانه نیست، باید به آن عادت کرد».
او همچنین در بخش دیگر اظهار داشته است: «برگرداندن همبرگر در حال سرخ شدن کاری نیست که در شأن شما باشد. اجداد شما برای این کار عبارت دیگری را استفاده میکردند و معتقد بودند که برگرداندن همبرگر یک فرصت تازه محسوب میشود.» بدیهی است که گیتس در طول صحبتها و سخنرانیهای بیشمار خود برخی رهنمودها و راهکارها را هم در اختیار کودکان و نوجوانان گذاشته باشد.
با این وجود، او چندی پیش اظهار داشت که «هرگز چنین لیستی ارائه نکرده و در مقابل دانش آموزان آن را بازگو نکرده است تا مطلع شوند که از چه قوانینی باید سرپیچی کنند».
بررسیها نشان داد که «چارلز سایکس یک معلم امریکایی که کتابهایی از جمله «پائین نگه داشتن حافظه کودکان» و «۵۰ قانونی که کودکان نباید در مدرسه یاد بگیرند»، این فهرست را برای دانش آموزان ارائه کرده است.
اگر این فهرست را به دقت مطالعه کنیم، به درستی درخواهیم یافت که این صحبتها هرگز از جانب گیتس اعلام نشده است و به همین خاطر باید گفت که این افسانه هم صحت ندارد.
متن اولین ایمیل ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت به کارمندان این کمپانی
ساتیا نادلا که اکنون به یکی از مشهورترین افراد جهان تبدیل شده، پس از انتخاب به عنوان مدیرعامل مایکروسافت، به تمام اعضای این کمپانی ایمیل داده و خود را معرفی کرده و...
مایکروسافت، ساتیا نادلا، رئیس سابق بخش تجاری و خدمات ابری کمپانی، را به عنوان مدیرعامل جدید خود معرفی و اولین ایمیل نادلا به تمام کارمندان این کمپانی را هم منتشر کرده است. متن این ایمیل را میتوانید در زیر بخوانید:
امروز روز تواضع من است. مرا به یاد اولین روزم در مایکروسافت انداخته است، 22 سال پیش. مثل شما، من هم میتوانستم انتخاب کنم کجا مشغول کار شوم. به اینجا آمدم چون اعتقاد داشتم مایکروسافت بهترین کمپانی دنیا است. من همان موقع هم میدیدم که چگونه با محصولات خود به مردم قدرت میدهیم تا کارهای جادویی کنند، و از این راه دنیا را به مکانی بهتر تبدیل میکنیم. میدانستم اگر میخواهم واقعاً کاری کنم، کمپانی بهتری نیست که به آن بپیوندم. دقیقاً همین انگیزه است که امروز هم مرا به جلو میبرد.
برای من افتخاری بینظیر است که این کمپانی عالیمان را رهبری و به آن خدمت کنم. استیو [بالمر] و بیل [گیتس] توانستهاند از یک فکر، یکی از بهترین کمپانیهایی را بسازند که در سراسر دنیا مورد ستایش است. من در نقشهای مختلفم در مایکروسافت خوشبختانه فرصت همکاری نزدیک با بیل و استیو را داشتهام و اکنون که مدیرعامل شدهام، از بیل خواستهام تا وقت بیشتری را به کمپانی اختصاص دهد، در بخش فناوری و محصولات. همچنین خرسندم از اینکه با جان تامسون به عنوان رئیس جدید هیئت مدیره کار خواهم کرد.
اگرچه شاهد موفقیتهای بزرگی بودهایم، اما تشنه بیشتر از این هستیم. صنعت ما برای سنت احترامی قائل نیست، فقط به نوآوری احترام میگذارد. الآن دوران مهمی برای صنعت و برای مایکروسافت است. مطمئن باشید ما به سوی بهتر پیش میرویم؛ همانطور که فناوری پیشرفت میکند و ما با آن و جلوتر از آن پیشرفت میکنیم. کار ما این است که مایکروسافت را در دنیایی شکوفا کنیم که اولویتش دستگاههای همراه و خدمات ابری است.
در حالی که مرحله جدیدی از سفر خود را در کنار هم آغاز میکنیم، میخواستم درباره گذشته خودم و منابع الهام و انگیزهام برای شما بگویم.
من که هستم؟
من 46 ساله هستم. 22 سال است که ازدواج کردهام و سه فرزند دارم. و مثل هر کس دیگری، بخش بزرگی از آنچه انجام میدهم و طرز فکرم توسط خانوادهام و تجربیاتم در زندگی شکل گرفته است. بسیاری از کسانی که من را میشناسند میگویند کنجکاوی و تشنگی من برای دانستن هم از ویژگیهای مهمم هستند. من آنقدر کتاب میخرم که وقت خواندن همهشان را ندارم. آنقدر کلاسهای اینترنتی ثبتنام میکنم که وقت تمام کردنشان را ندارم. من کاملاً معتقدم که اگر در حال یادگیری چیزهای جدید نباشید، دیگر نمیتوانید کارهای خوب و مفید بکنید. بنابراین، خانواده، کنجکاوی و تشنگی من برای دانش ویژگیهای مهم من هستند.
چرا اینجا هستم؟
به همان دلیلی اینجا هستم که فکر میکنم اکثر افراد دیگر به خاطر آن به مایکروسافت میآیند: که دنیا را به کمک فناوریای تغییر دهم که به مردم قدرت انجام کارهای خارقالعاده را میبخشد. میدانم احتمالاً اغراقآمیز به نظر میآید؛ اما صحت دارد. این کار را کردهایم، امروز هم داریم میکنیم، و ما تیمی هستیم که باز هم این کار را خواهد کرد.
به عقیده من در ده سال آینده، رایانش از این هم همهگیرتر خواهد شد و هوش دیجیتال باز هم دستیافتنیتر. تحول همزمان نرمافزار و سختافزار وارد بسیاری از کارهایی میشود که در شغل، زندگی و دنیایمان انجام میدهیم، و آنها را دیجیتالی خواهد کرد. این اتفاق با شبکهای از دستگاههای متصل به هم، توان فوقالعاده رایانش با خدمات ابری، حجم عظیم دادهها و هوش دیجیتالی محقق میشود که اثر آموزش ماشینی است.
دنیا قدرت خود را از نرمافزار میگیرد.
بهتر ما را به دوستان و خانوادههایمان وصل میشود و کمک میکند تا دنیای خود را به روشهایی ببینیم، بیان کنیم، و به اشتراک بگذاریم که تا کنون هرگز ممکن نبوده است. به کمپانیها امکان میدهد تا رابطه معنادارتری با مشتریان خود برقرار کنند.
من اینجا هستم چون ما توانایی بیهمتایی برای تأثیرگذاری داریم.
چرا ما اینجا هستیم؟
اوایل مأموریت ما آوردن رایانهها به همه میزها و خانهها بود، هدفی که در کشورهای پیشرفته تقریباً آن را محقق کردهایم. امروز تمرکز ما روی طیف گستردهتری از دستگاههاست. اگرچه معامله با نوکیا هنوز کامل نشده، اما از ورود بخش دستگاهها و خدمات این کمپانی به خانواده خود و تواناییهایی استقبال میکنیم که این بخش به ما میدهد.
در آینده باید بر خدماتی تمرکز کنیم که تنها مایکروسافت میتواند به دنیا عرضه کند. فرصتهای پیش رو ما را مجبور میکند درباره آنچه در گذشته در زمینه دستگاههای همراه و خدمات ابری انجام دادهایم بازاندیشی کنیم و کارهای جدیدی انجام دهیم.
ما تنها کسانی هستیم که میتوانیم قدرت نرمافزار را در اختیار بگیریم و آن را از طریق دستگاهها و خدماتی به کار بگیریم که واقعاً به هر فرد و سازمانی قدرت ببخشند. ما تنها کمپانیای هستیم که تاریخ و تمرکز مداوم خود را صرف ساخت پلتفرمها و فضاهایی کردهایم که به مردم فرصتهای گستردهای دادهاند.
کی لو [نایبرئیس مایکروسافت] در یکی از نشستهای اخیر به خوبی این مطلب را بیان کرد و گفت مایکروسافت به شکلی منحصر به مردم قدرت میدهد تا «کارهای بیشتری» انجام دهند. نه به این معنی که ما باید کارهای بیشتری انجام دهیم، بلکه کار ما باعث میشود تا مردم دنیا قدرت آن را پیدا کنند که بیشتر کارهایی را انجام دهند که برایشان مهم است؛ کار انجام دهند، لذت ببرند، ارتباط برقرار کنند، و به موفقیتهای بزرگ برسند. این اصل هویت ماست. و رسیدن به این ارزش مهم در هر آنچه انجام میدهیم، از خدمات ابری گرفته تا دستگاههای همراه، دلیل اینجا بودن ماست.
در آینده چه کار میکنیم؟
اسکار وایلد [نمایشنامهنویس مشهور] البته در قالب کلماتی دیگر میگوید: «باید به غیرممکن ایمان بیاوریم و نامتحتمل را از بین ببریم.»
این راه با شفافیت هدف و حس وظیفهشناسی آغاز میشود و ما را تا تصور غیر ممکن و تحقق به آن جلو میبرد. باید به نوآوری اولویت دهیم، چون مهمترین بخش ارزش اصلی ما یعنی قدرت بخشیدن به کاربران و سازمانها برای انجام «کارهای بیشتر» است. ما در قالب استراتژی «یک مایکروسافت» دستهای از فعالیتهای باارزش را انتخاب کردهایم. و با معرفی هر خدمت و دستگاهی در آینده باید نوآوری جدیدی داشته باشیم تا برای مراحل بعدی آماده باشیم.
به علاوه، هر کدام از ما باید نهایت تلاش خود را بکنیم، این تغییر فرهنگ را مدیریت و به آن کمک کنیم. گاهی دست کم می گیریم که هر کدام از ما چه کاری میتوانیم انجام دهیم، و انتظار بیش از حد از دیگران داریم تا ما را به جلو ببرند. باید خود را تغییر دهیم.
و بالأخره، من واقعاً معتقدم هر کدام از ما باید معنای کار خود را درک کنیم. بهترین شغل زمانی شکل میگیرد که بدانیم صرفاً شغل نیست، بلکه چیزی است که زندگی مردم دیگر را بهبود میبخشد. این فرصتی است که همه ما اعضای این کمپانی را به جلو میبرد.
بسیاری کمپانیها آرمان تغییر دنیا را دارند. اما تنها تعداد کمی همه عوامل لازم را دارند: استعداد، منابع و استقامت. مایکروسافت ثابت کرده که هر سه عامل را تمام و کمال دارد. و من به عنوان مدیرعامل جدید ممکن نیس زیرساخت بهتری به دست بیاورم.
بیایید با هم این زیرساخت را کامل کنیم.
ساتیا
نامه نادلا کاملاً امیدوارانه (و البته مفصل!) است. حال باید دید آیا این مدیرعامل جدید با تأکیدی که بر بخش دستگاههای همراه دارد، میتواند نوکیایی را احیا کند که به علت عقب ماندن از بازار گوشیهای همراه، اگر نگوییم مرده، دستکم به کما رفته است. به نظر میرسد ساتیا نادلا کار بسیار دشواری پیش رو داشته باشد و شاید به همین دلیل از بیل گیتس تقاضای کمک کرده است.