[QUOTE=M.AMIN-USA;6613352]نقل قول:
من یه فایل 4.36 مگی با پسوند .flv گذاشتم که اجرا نکرد !
مگه flv هم ورژن بندی داره ؟
Printable View
[QUOTE=M.AMIN-USA;6613352]نقل قول:
من یه فایل 4.36 مگی با پسوند .flv گذاشتم که اجرا نکرد !
مگه flv هم ورژن بندی داره ؟
[QUOTE=infernal_a;6613882]ورژن بندی که نمیشه گفت.FLV فرمت هست و زیاد مهم نیست.باید ببینی Codec فایل چیه.اگه flv با کدکی که دستگاه ساپورت میکنه ذخیره بشه پخش میکنه.میتونین از برنامه mediainfo برای تشخیص کدک استفاده کنین.نقل قول:
ok ممنون با media info چکش میکنم .
یه سئوال اینکه وقتی دستگاه خاموشه برق بره و دوباره برقا بیاد اینجور که من دیدم دستگاه روشن میشه و روشن میمونه !!! پس یعنی هر وقت که کارمون با دستگاه تموم میشه از بابت اینکه خونه نباشیم که برقا قطع نشه و دستکاه دوباره روشن نشه ، باید آداپتورشو از برق بکشیم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
این مشکل در نسخه هایی از WD TV Live مشاهده میشود که از نظر سخت افزاری قدیمی تر هستند و برای اکثر نسخه های موجود در ایران این مسئله وجود دارد و اگر به مدت طولانی در منزل نیستید و یا از دستگاه استفاده نمی کنید بهتر است برق ورودی را کلا قطع کنید.
جهت اطلاع :
ضمنا قیمت این دستگاه به دلایل نامعلوم ( فقط در ایران؟) از 120 به مرز 200 رسیده است!!!!!!
نقل قول:
سلام.ممنون دوست عزیز .
این دستگاهی هم که من خریدم برخلاف عکسایی که ازش دیدم ، بالای سمت راست دستگاه هیچ چیزی مبنی بر HDMI,USB,HD,.... ننوشته . ممکنه Fake دستگاه هم اوومده باشه ؟!!!
این دستگاه رو از پاساژ ایرانیان خریدم 130 .
سلامنقل قول:
خیر مدل تقلبی دستگاه در بازار موجود نیست چون خود دستگاه تحت لیسانس توسط چین ساخته میشود.
بله قیمت تا یک هفته پیش حدود 130 تومان بوده اما از اوایل این هفته قیمت به طور نوسانی بالا و پایین میشود.!!!
قیمت ها به علت سیل ای که در تایلند اومد و باعث تعطیلی و یا خرابی خیلی از کارخانه های تولید کننده تجهیزات کامپیوتری شد . بالا رفته . به طوری که قیمت هارد دیسک های WD تقریبا دو برابر شده .
دوستان من امروز بعد از دیدن یک فیلم . وقتی خواستم فیلم بعدی رو نگاه کنم دستگاه فیلم ها رو بدون صدا پخش می کرد .
با کابل های مختلف هم چک کردم . حتی کابل component , Composite رو هم تست کردم اما هیچ تغییری ایجاد نشد .
دستگاه رو Factory Reset کردم . اما باز هم مشکل همچنان وجود داشت .
ورژن رو هم دوباره ریختم ولی هنوز تمام فیلم ها رو با هر فرمتی و حجمی بدون صدا پخش میکنه .
دوستان راه حلی به نظرشون نمیرسه .
سلام دوست عزيزنقل قول:
مي بينم كه جواب سئوالات را با پيگيري پيدا كردي من چند روزي تهران نبودم
موفق باشي
doste aziz shoma az too setting sedaro ro stereo bezarنقل قول: