سلام دوستان من یه دستگاه هایوژن گرفتم که هم گیرنده دیجیتاله هم پخش کننده فیلم هست اونم همه فرمتها . و زیرنویس هم پخش میکنه روش نوشته srt و sub اس آر تی رو پخش میکنه اما من فایل های idx و sub رو میریزم اجرا نمیکنه چیکار کنم ؟
Printable View
سلام دوستان من یه دستگاه هایوژن گرفتم که هم گیرنده دیجیتاله هم پخش کننده فیلم هست اونم همه فرمتها . و زیرنویس هم پخش میکنه روش نوشته srt و sub اس آر تی رو پخش میکنه اما من فایل های idx و sub رو میریزم اجرا نمیکنه چیکار کنم ؟
سلامنقل قول:
آقا دستت درد نکنه
چند روز گشتم تا بلاخره یه مدل فلیپس 3588 رو پیدا کردم که چند تا برتری نسبت به سونی 728 و پایونیر 420 داره
قابلیت ضبط صدا روی USB
قابلیت تبدیل سی دی صوتی به MP3 بر روی USB
قابلیت کپی کردن فایل های MP3,WMA,JPEG از روی DVD به USB
قابلیت پخش DivX Ultra
دکمه Eject و تعویض USB به DVD روی کنترل
مصرف زمان خاموشی(stand by) کمتر از 0.1 وات در ساعت
در ضمن اگه بخوایم عکس ها رو با MP3 دلخواهمون ببینیم اینکار هم میشه
فکر نکنم انتخاب بدی باشه
باز هم متشکرم
سلاام دوستان من یکdvd پلیر مخوام بگیرم کیفیتش خوب باشه بنظر شما همین سونی 728 رو بگیرم یا فیلپس کدوم بهتره
کد:http://www.farsisubtitle.com/download/index.php?act=view&id=1825
زیر نویس و فایل فیلم رو همنام کن کپی کن داخل یو اس بی، فقط میکن دستگاه شما فقط STR رو پخش کند.نقل قول:
این برنامه با فرمت mkv سازگار نیستنقل قول:
یا همین 728 رو بگیر یا اگه می خوای فیلیپس بگیری یک مدل خوبش رو بگیر، متاسفانه الان مدلاش رو به یاد ندارم ولی در برگ های پیشین مباحثش موجود است.نقل قول:
اینجا میشه در مورد بلورری پلیر ها هم سوال کرد؟:20:
اگه میشه من مدل BX 580 رو انتخاب کردم که قیمتش 380 تومنه .میخواستم بدونم که زیرنویس فارسی رو هم پخش میکنه یا نه؟
ممنون
قيمت دي وي دي پليرهاي denon تقريبا از دو تا ده برابر ساير برندها هست. آيا واقعا تفاوت فاحشي دارند در عمل (از نظر كيفيت صدا يا تصوير يا پخش عكس) ؟
سلامنقل قول:
میتونی مدلش رو بگی؟