نقل قول:
مگه قبلا مجانی نبود؟
Printable View
نقل قول:
مگه قبلا مجانی نبود؟
چرا بود.قضیه اینه:تا قبل از عید از 2 تا 6 مجانی بود.بعد توی عید به عنوان عیدی 1 ماه از 1 تا 7 مجانی کردند. و از اون موقع هر ماه یک ماه دیگه تمدید کردند.طبق آخرین اطلاعیه شرکت پیشگامان قرار بود تا آخر خرداد این جور بمونه و از اون به بعد به همون 2-6 برگرده.ولی دیشب من امتحان کردم و دیدم هیچی ازم کم نکرد!نقل قول:
آره منم 1 تا 6 دانلود کردم الان دیدم کردیت کم نکرده.
کسی از 6 تا 7 دانلود نداشته چک کنه؟
ای ول خیلی خوبه.ولی از من هی قطع و وصل میشه آخرم 600 مگ دان میکنه.میگن مال مرکز مخابراتیه.:41:نقل قول:
نقل قول:
حالا اگه منو وصل کردند من هر شب براتون تست میکنم--البته من این قدر بد شانسم که اگه اومدم پیشگامان همتون منو فش میدید که تو اومدی سرعت ما 1 کیلو بایتم دیگه نیست
حالا شد 4 روز که وصل نکردند --پس کی؟
نقل قول:
هرکاری خواستی بکنی من هستم :27: ...
ولی انصافا تا چند 1 ماه پیش واسه من خیلی بود .. دانلود شبانه ( هرشب ) با همین 128 تا 1200 مگ دانلود داشتم :11:
چرا من کامل از 1 تا 7 وصل بودم!نقل قول:
من باز هم با پشتیبانی تماس گرفتم.ولی میگفت ما شیفت شب هستیم و اطلاع دقیقی نداریم که سرعت درست میشه یا نه.فقط گفت تقصیر اوناییه که سرویس 1مگ و 2 مگ دارن.گفت اونا اعتراض کردند که چرا سرعت 128 و 2 مگ فرقی نداره.گفت اینا بخیلن که شما هم 2مگ داشته باشید.من فردا با شیفت روز هم تماس میگرم ببینم باز چه دلیلی میارن. خدا بهمون صبر بده :41:نقل قول:
آقا من میخوام برم پیشگامان شارژ کنم
حدود 6-7 ماهه که 256 دارم و اغلب راضی بودم
دانشجو هم هستم که بتونم 1 مگ بگیرم
نظرتون چیه؟
من خودم نظرم اینه که این ماه 128 بگیرم ببینم چجوریه که نخوام الکی پول بدم. اصفانیم دیگه :دی
یکی از بچه ها میگفت سرعت هاشون هیچ فرقی نمیکنه. راست گفته؟
من با 256 شبا (1-7) 700مگ میگرفتم
در ضمن مرکز گلستان هستم
یا هووووووووووووووو
منم مرکز گلستانم.
موافقم!!! 128 بگیر ببینیم چجوریه.
منم 256 دارم.