سلام
مسعود جان فکر نمیکنم بتونی در بیاریش
دارم روش کار میکنم
اینا خیلی سفتن :laughing:
خوب اینم یه سری سوک 5 برای ویسی کش های عزیز
793 عدد
پورت 1080
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
مسعود جان فکر نمیکنم بتونی در بیاریش
دارم روش کار میکنم
اینا خیلی سفتن :laughing:
خوب اینم یه سری سوک 5 برای ویسی کش های عزیز
793 عدد
پورت 1080
Keylogger چيست؟ :laughing:
Keylogger يک برنامه جاسوسی است به اين صورت كه به محض اجرا روي سيستم قربانی هر كليدی كه زده شود توسط برنامه ذخيره شده و هنگامی كه حجم كليدهای ضبط شده به مقدار تعيين شده رسيد برنامه آن را برای شما ميفرستد.
چرا Keylogger ؟
پسورد سندرها اصولا فقط پسورد های خاصی رو می فرستند مثلا پسورد ياهو, ديالاپ ها ,و...
اما کی لاگرتمامی این هارو براتون ميفرسته يعنی يک کی لاگرقادر به فرستادن پسورد های ياهو, ديالاپ ها و يا پسورد های که در وب ها زده ميشه مانند Orkut,blogfa,yahooو... هست.همچنين ميتونيد تمامی پيام هايی رو که طرف در انواع مسنجر ها ميفرسته داشته باشيد و بخونيد!
امکانات برنامه:
مخفی موندن از دست Firewallها.
چند حالت کاملا جديد در Start up که موجب ميشه توسط انتی ويرس شناسيی نشه.
مخفی بودن فایل اجرایی پس از نصب.
مخفی شدن در MsConfig و RegEdit که باعث میشه شناسایی برنامه خیلی مشکل بشه. این برنامه از روشی کاملا جدید برای Start up استفاده میکنه.
(Secret Method).
قابليت اجرا شدن قبل از هر برنامه ای (انتی ويروس هاو...)حتی در حالت Safe Mode.
باز کردن قفل های Task Mgr+Regedit Editor+IE Download که در کافينت ها ازش استفاده ميشه.
حالت جديد برای فرستادن کليد های فشرده شده(FTP).
[?Add Size]به وسيله این قسمت وقتی که شما سرور رو ساختيد ميتونيد حجم سرور رو تغييربدين.(زمانی که ازFile Binder استفاده نکرده باشيد).به درد این ميخوره که اگه شما ایکن سرور رو مثلا ياهو گذاشتيد حجم اون روهم ميتونيد به مسنجرواقعی برسونيد تا کسی شک نکنه!
از کار انداختن Clipboard textوOn-Screen Keyboard-(کی لاگر های ديگه این امتياز رو ندارن که موجب ميشه کاربرپسورد خودش رو در يک فايل text کپی کرده و در صورت لزوم از ان استفاده بکنه ويا از کيبورد مجازی استفاده کنه که در هر دو صورت کليدی ضبط نميشه).
از کار انداختن System Restor,Task Mgr,Regedit ditor,MsConfig
حالت Events که باعث ميشه به هنگام نصب سرور و برای گمراه کردن قربانی فايلی مثل NotepadياCmd و... رو اجرکنيد.
امکان Bind کردن فايل سرور به فايل ديگر(باهرپسوندی:صوتی,اجراي ,تصوير...).
ارسال كليدهای ضبط شده به صورت مرتب همراه با عنوان پنجره ای كه كليد ها در اون زده شده که باعث ميشه شما خيلی راحت تر به اطلاعات مورد نظرتون برسيد.
امكان ضبط كليد در حالتی هم كه كاربر به اينترنت متصل نباشد.
و آخر این که امکان گذاشتن هر نوع ایکن با هر حجمی.
(محدود به چند ایکن نيست. اینطوری ديگه کسی نميتونه سرور روتشخيص بده).
با همه امکانات حجم سرور در حالت اديت معمولی حدود25۰-32 کيلوبايت است!
[IMP-Multi Yahoo! 2.7 [Yahoo! 8.x Beta
نسخه جديد از این برنامه که فقط مخصوص ياهو ۸ هست که جديدا وارد بازر شده است.
اگر Bug داشت با من تماس بگيريد!
آقا کمک کنید...........
ما یه برنامه از سایت خراما_ماله بهزاد هکر) گرفتیمو تا چندتا یاهو با هم باز کنه.......اما الان تا میخوام باز کنم اون پیغام Dont send رو که دیدی,اونو میده,حتی ویندوزمو عوض کردم ولی فایده نداره,کمک کنید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
یه برنامه توی تاپیک هست که ناشناس گذاشته که وقتی اجرا بشه مسنجر دیگه باز نمیشه .همینطور ضد اون رو هم گذاشته بگرد و اونو اجرا کن ضمن اینکه بهتر کل سیستم رو از نظر اسپای و برنامه های مخرب یک اسکن کامل بکنی بعضی از این ها با عوض کردن ویندوز بازم اجرا میشن و همنطور بهتر که رجیستری رو هم تمیز کنی و یک فول اسکن برای ویروس هم انجام بدی
کار از محکم کاری عیب نمیکنه
موفق باشید
در اينكه بايد اينقدر سفت باشن هيچ شكي نيست.چون اولا مدل https و حتي اينترانت تبيان نميتونه جلوي اونو بگيره و از درگاهش رد ميشه.ولي ببينم اميد جان چيكار ميكني.ميتوني از پاش در بياري. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
سلام مسعود واميد جون
ميشه بگيد چه جوري اينترانت را دور ميزنيد (اگه فضولي نباشه) بعدش ميشه با هاش تو سايت هاي مختلف گشت و گذر كرد يا نه؟
پس لينک download ش کجاستنقل قول:
نوشته شده توسط *NashenaS*
نقل قول:
نوشته شده توسط layenz
ها اين كه گفتي چه ربطي به يــــــــــــاهــــــــــ ــــــــو داره :blink:
نه عزیز این کارا رو نمیشه کردنقل قول:
نوشته شده توسط layenz
;)
اگر به نتیجه رسید از مطرح کنندش میپرسم چشم