نه
من نژادم توتنه
منظورم این بود که همراش چنتا از نیرو های حمله ایم رو فرستادم
Printable View
نه
من نژادم توتنه
منظورم این بود که همراش چنتا از نیرو های حمله ایم رو فرستادم
هاااااا
زنده موند
یک غارت توپ انجام دادیم
به نظرتون منابعو ارتقا بدم
یا نیرو بسازم؟
نقل قول:
نه خیالت راحت تا جای که من میدونم مشکلی پیش نمی آید:5: حالا چندتا هستن مهاجرات:20:
فعلا تازه کارم
از یکی شروع کردم
دارم بیشتر می کنم
دوست عزیز اولین کار مهمی که تو این بازی باید انجام بشه بالا بردن لول منابع تا سطح 10 است. بعد اندازه نیازتون برای غارت سرباز بسازید .نقل قول:
سعی کنید در ابتدای بازی وارد جنگ با کسی نشید و فقط منبع بالا ببرید
موفق باشید
نقل قول:
یه جوری مگی انگار می خوای یه لشکر 1000تای مهاجر بسازی:18: در سطح 10 15 20 قصر و یا 10 20 اقامتگاه میتونی 3تامهاجر بسازی بعدم باهاش یه ده دیگه بزنی
اونا رو هم دارم به ده می رسونمنقل قول:
دوست عزیز اولین کار مهمی که تو این بازی باید انجام بشه بالا بردن لول منابع تا سطح 10 است. بعد اندازه نیازتون برای غارت سرباز بسازید .
سعی کنید در ابتدای بازی وارد جنگ با کسی نشید و فقط منبع بالا ببرید
موفق باشید
خب دیگهنقل قول:
یه جوری مگی انگار می خوای یه لشکر 1000تای مهاجر بسازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سطح 10 15 20 قصر و یا 10 20 اقامتگاه میتونی 3تامهاجر بسازی بعدم باهاش یه ده دیگه بزنی
سطح ده اقامتگاهو دارم
نقل قول:
عزیز دل من یجوری مگی انگار میشه وارد جنگ نشه خب اگه نیرو نداشته باشه که در جا فارمش میکنن:27: اونم از نوع تپل
تازه 10 کردن منابع به این سادگی هم که میگی نیستا همون 8 به 9 و 9 به 10 کلی خرج بر میداره که اگه چند تا فارم تپل نداشته باشی پوست کنده میشه:21:
من از همون اولی که جمعیتم زیر 200 بود شروع به نیرو سازینقل قول:
عزیز دل من یجوری مگی انگار میشه وارد جنگ نشه خب اگه نیرو نداشته باشه که در جا فارمش میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم از نوع تپل
تازه 10 کردن منابع به این سادگی هم که میگی نیستا همون 8 به 9 و 9 به 10 کلی خرج بر میداره که اگه چند تا فارم تپل نداشته باشی پوست کنده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارم کردن و ارتقای ساختمونای جنگی پرداختم به جای منابع
ولی با یه حمله از یه دهکده ی قوی کل کارم خراب شد
الان دارم نیروهامو بازسازی می کنم
تا با فارم کردن پیشرفت کنم
نقل قول:
این رسم این بازیه البته می شه کاری کرد که بدونه نیرو تا یه جای پیشرفت ولی خب دردسر داره مایش یه زبونه چرب نرمه باید بشی رئیس قبیله مخ تمام قول های اطرافت رو بزنی طوری که نه تنها بهت حمله نکنن اگه خواستی حتی به کسی که بهت حمله مکنی تهدید یا حمله کنن
خب البته بگم اون نژاد یعنی تئوتن بدونه غارت زندگی براش بی معنیه نیرو ها مفت مدت زمان ساخت خیلی کم
میدونی هم که به 1/3 مخفی گاه ها دسترسی داری