مرسي عزيز،در مورد آرايه ها اشتباه فكر ميكردم..نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Printable View
مرسي عزيز،در مورد آرايه ها اشتباه فكر ميكردم..نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
با سلام
در برنامه نویسی ++C با کدام تابع میتوان نتایج حاصل را بطور خودکار سیو نمود یعنی وقتی برنامه اجرا شد کلیه نتایج در محلی کاملا" خودکار ذخیره گردد با تشکر از لطفی که می کنید.
از نظر من فرقی نداره . کلا لقمه امده رو در اختیار کسی قرار دادن رو لطف نمیدونمنقل قول:
به صورت خودکار که نداریم شما باید برای متغییرها و داده هایی که دارید برنامه بنویسید و انها رو در ساده ترین حالت در فایل text ذخیره کنیدنقل قول:
برای کار با فایل text هم از توابع ofstream و fstream و . . . ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده می کنند
اگر برای ترم بعد نیاز داری همین الان برو سوال کن ببین چی تدریس میشه و معمولا تا چه حدی ، چون بهتر میتوان راهنمائی کردنقل قول:
اما اگر برای علاقه میخواهید مطالعه داشته باشید بهتره زبان سی پلاس پلاس رو مطالعه بفرمایئد هر چندکه مطالب بدون استاد یا راهنماء سنگین خواهد بود ( مخصوصا برای افرادی که رشته تحصیلی یا سر رشته ای از برنامه نویسی نداشته باشند )
زبان سی و سی پلاس هم خانواده هستند پایه برنامه زبان سی و زبان سی پلاس شاخه و برگ گرفته زبان سی است بطبع در حالت کلی زبان سی پلاس دارای قدرت بیشری نسبت به زبان سی است
در مورد محیط برنامه نویسی : زیاد مهم نیست که کجا برنامه نویسی میکنید مهم نحوه نوشتن و الگوریتم ( پیش خودت نگو اووووو الگوریتم دیگه چیه به راه حل هایی که باعث میشود مسئله حل بشود میگویند الگوریتم )
ميخوام وارون عدد اعشاری رو پيدا کنم
يه آلگوريتم برايش نوشتم
مشکلم اينجاست که نميتونم تعداد ارقام اعشار رو محاسبه کنم با اينکه آلگوريتم درسته اما برنامه خطا ميده!!
مثلا" برای 0.0056 عدد چهار رو بده
بعد هنگامی که يه عدد اعشار رو تقسيم بر يک ميکنم يا باقی مانده تقسيمش بر يک رو ميگيرم يا خطا ميده يا نتيجه اشتباه توليد ميکنه
تبديل نوع هم جواب نميده!!
سلام
من ترم یک کامپیوترم
سی پلاس پلاس میخوان باهامون کار کنن
به نظرتون بهترین کتاب چیه ؟
برای من مهم اینه که کتاب خوش خوان و آسان خوان باشه
یعنی الکی نپیچونده باشدش و ساده و قابل فهم توضیح داده باشه
استاد هم گفته دیتل بگیرید
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
کتاب ديتل عالی هست پنج فصل اولش رو خوندم جذاب و کامل و .. هست
اما فکر نميکنم به اون روونی ای که شما ميخواين باشه
بهتر هست يه نسخه اش رو از کتابخونه بگيرين و روون بودنش رو از ديد خودتون بررسی کنين
ببخشيد ميشه بپرسم شما چه دانشگاهی هستين؟
کتاب ديتل ديتل سطح بالايی داره به ما جعفرنژاد که سطحش به مراتب پايين تر هست معرفی کردند
من چمران اهواز هستم
استادمون شدیدا با قمی مخالفه میگه کتاباش به هیچ دردی نمیخوره
خب حالا اون آسان خوان و خوش خوانی که من بخوام اصلا نیست ؟
شما کجا تشریف داشتید؟/دارید؟
جعفرنژاد قمی کتاب سی پلاس پلاسش زياد جالب نيست!!! و خيلی ها هم با اين قمی مخالف اند اما چون منبع مناسبتر سراغ ندارند اين رو معرفی ميکنندنقل قول:
نميدونم هست يا نه! من هم مثل شما ترم يکی هستم وقتی ديتل رو خوندم معنا و لذت برنامه نويسی رو چشيدم
گرامی اگر با سطح ديتل مشکل نداشته باشين کتابش عاااالی هست
چه خوب که با شما اين رو کار ميکنند
متأسفانه بعلت مسائل امنيتی از گفتن نام دانشگاه معذورم شرمنده!
ok
:sq_25: