سلام. چه طور می تونم از درایور های نصب شده فعلی ویندوزم بک آپ بگیرم که با نصب مجدد ویندوز بتونم برشون برگردونم؟(فرض رو بر این می ذاریم که سی دی مادر بوردش گم شده و در اینترنت هم پیدا نمی شه)
سلام. چه طور می تونم از درایور های نصب شده فعلی ویندوزم بک آپ بگیرم که با نصب مجدد ویندوز بتونم برشون برگردونم؟(فرض رو بر این می ذاریم که سی دی مادر بوردش گم شده و در اینترنت هم پیدا نمی شه)
یه راهی که من به ذهنم میرسه میشه از کل ویندوز یه image بگیری.
با norton ghost یا acronis
تشکر از جوابتون. خوب اگه ویندوز کمی کرش شده باشه یا اینکه ویروس داشته باشه تو این مواقع ایمیج زیاد کمک نمی کنه!نقل قول:
قبلا در منوی Tools که میرفتم ، چند تا چیز وجود داشت ، آخری که میدم یه پنجره باز میشدم که امکان هاید/شو کردن فایل ها وجود داشت ...
الان که منوی Tools رو میارم چنین چیزی که قبلا وجود داشت ، وجود نداره ...
و من یه سری فایل Hide شده ، چطوری میتونم اونا رو ببینم ؟
با تشکر مهران ...
سلام مهران جاننقل قول:
سیستمت الوده به ویروس شده
با برنامه زیر می تونی فولدر اپشن را برگردونی
برنامه را ضمیمه کردم.
موفق باشی .
سلام .
یکی از دوستان سیستمی رو نشونم داد که ظاهرا ویندوزش ویندوزی بوده که نیاز به آپدیت و کرک داشته و به قول خودش اورجینال بوده . هر چند بعید میدونم اینطور بوده باشه .
به هر حال ...
موقعی که ویندوز رو بالا میاره بعد از Welcome صفحه ای میاد که درخواست Active کردن ویندوز از طریق اینترنت و خط تلفن و ... رو میکنه یا سیستم رو دوباره Log off میکنه و به هشچ وجه نمیشه وارد ویندوز شد مگر اینکه با Safe Mode بالا بیای .
وقتی هم با Cd ویندوز میای بالا و قصد Repair ویندوز قبلی رو داری اجازه نمیده .
مشکل اینجاست نمیخواد درایو رو فرمت کنه . برنامه نصب شده مهم داره .
اگر برخورد کردین راهنمایی میکنین ؟
ممنونم :10:
سلام
من تازگیا نمیتونم Local area connection ام رو (اونی که مربوط به مودم هست و به اینترنت وصلم میکنه) Disable کنم!!
اروری که میده :
it is not possible to disable the connection at this time, this connection may be using one more protocols that do not support plug-and-play, or it may have been initiated by another user or the system account
یه بارم با اینکه هیچ استفاده ای از اینترنت نمیکردم قسمت send - recived داشت کار میکرد و همینجور میرفت بالا
کسی میدونه مشکل از چیه؟!!!
سلام هموطن :31:نقل قول:
ممنون
من این برنامه رو دو سه بار نصب کردم
اما فرقی نکرد ...
همون آش و همون کاسه :13:
راستی مهدی جان ، علت مشکل من با فایرفاکس همین ویروسه ؟
forum.p30world.com/showthread.php?t=16208&page=412
با تشکر مهران ...
سلام.نقل قول:
نمیدونم اون ویندوز چطور ویندوز اورجینالی بوده که الان کار نمیکنه.
ولی در هر حال نیاز به قانونی کردن داره:
موفق باشید :11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
با سلام
مشکلی برای ویندوز xp بوجود آمده ...
هر موقع پس از بالا آمدن ویندوز با پیغام زیر مواجه می شوم ! لطفا در صورتی که می دانید چطوری این مشکل رفع می شود , کمک برسانید ...
پیشاپیش تشکر می کنم :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]