سلام.اتفاقا کار خوبی کردی که عکس بطری رو گذاشتی.حالا اگه دوست داری منظورم رو بفهمی عکس بطری فوجی 2000 و sx10 رو هم دقیقا زیر همون عکس قرار بده.شاید اونموقه متوجه بشی عزیزم.
در همین عکسی که گذاشتی پائین شیشه ها تار و به رنگ سبز متمایل هست در حالی که دو دوربین دیگه ای که اسمشون رو بردم در همه نقطه های عکس نوردهی یکسانی دارند.
عزیز جان مسلما دیدگاه شما با من فرق داره.شما زیاد ایراد نمیگیری و دوست داری با نرم افزارها مشکلات عکس رو رفع کنی.
در مورد کنتراست بحث بود گفتی با نرم افزار.در مورد ایزو گفتی با نرم افزار و ......
ولی من میخوام کمترین غیب رو داشته باشه بعد میشه به دستکاری عکس هم فکر کرد.
من با شما مشکلی ندارم و هر چیزی گفتم نظر من بوده.
اگه دوست داری بهتر حرف من رو بفهمی زیر همون عکس fz28 عکس های فوجی 2000 و کنون رو هم بزار.
به نظرم من در محیط های بسته به خوبی دو دوربینی که گفتم نوردهی نمیکنه.
اینکه میگم متمایل به سبز هست این نیست که فکر کنی اگه به یه آدم کور هم بگی بگه بله سبز رو دیدم.
در همون عکس نیمه پائین عکس از نور کافی برخوردار نیست و رو به سبز رفته.
امیدوارم فکر نکنی که قصد رو کم کنی یا هر چیز دیگه ای دارم وی شما سخت با حقیقت کنار میای.
و این رو برات بگم که دوربین دیجیتال رو اگه دست یه بچه هم بدب میزاره رو اتوماتیک و عکس ها قابل قبول در میاد حداقل از نگاه یه آماتور.ولی با دوربین هایی که اسمشون رو برات گفتم کافی هست سرعت شاتر یا ..... درست انتخاب نشه اونموقعه عکس یا مثل ماست سفید میشه یا سیاه.
این عکس که شما گذاشتی از دیدگاه شما عالی هست ولی به نظر من نه.
امیدوارم اگه قراره بحث کنی نظرت رو با احترام بگی.مگه ما داریم کتک کاری میکنیم که میگی تا آخرش هستم؟
تا آخرش باش چون شخصا ازت خوشم میاد .ولی هر چیزی که گفتم و میگم برداشت من هست نه اینکه فکر کنی قصد تقابل دارم.زدن شکلک ها هم نشون میده که تا چه حد کم طاقت هستی.آدم اینقدر زود رنج؟بابا بیخیال.
چیزهایی که من میگم به خاطر عیب گرفتن از یه مدل خاص نیست.اگه شما دقت کرده باشی من عیب های همه مدل ها رو گفتم و چند بار گفتم که بی عیب خداست.مسلما حرف من هم وحی نیست و احتمال اشتباه در اون هست.
من شما رو یک دوست اینترنتی حساب میکنم و قابل احترامی.اگه فکر میکنی که به شما بی احترامی کردم میگم معذرت؟اینطوری خوبه؟موفق باشی.