ولی فکر کنم جوره دیگه ایی باشه.منم همین فکر و میرکدم.اما فکر کنم همه ی آیتم ها بررسی میشن .نقل قول:
از اولویت اول شروع میکنن. اگه اولی رو قبول شده باشی همون رو میزنن قبول. قبول نشده باشی میرن سراغ دومی. و سومی و ... الی آخر.
Printable View
ولی فکر کنم جوره دیگه ایی باشه.منم همین فکر و میرکدم.اما فکر کنم همه ی آیتم ها بررسی میشن .نقل قول:
از اولویت اول شروع میکنن. اگه اولی رو قبول شده باشی همون رو میزنن قبول. قبول نشده باشی میرن سراغ دومی. و سومی و ... الی آخر.
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی همون چیزی که من گفتم ؟نقل قول:
منظورت همینه !؟نقل قول:
یه سایت دیدم گفته بودم جلوی هر کدوم که قبول شده باشیم میزنه قبول ! بعد به انتخاب خودمون ما میتونیم یکی رو انتخاب کنیم !
سلام دوستان میدونین دانشگاه آزاد برای کاردانی به کارشناسی ثبت نام میکنه؟
من خودم پارسال کارنامه ی یکی از دوستام رو گرفتم و فقط زده بود فلان جا قبول. گرایش ها و اولویت های دیگه رو نگفته بود.
ثبت نام که میکنه فکر کنم دفترچه ش توی پاییز بیاد.نقل قول:
سلام دوستان میدونین دانشگاه آزاد برای کاردانی به کارشناسی ثبت نام میکنه؟
منم تصورم همینه.فکر کنم همینجوری باشه.آخهاونجوری که مثل دانشگاه آزاد میشه که به همین شکل هست.من نمیدونم دقیقا کسی میدونه راهنمایی کنهنقل قول:
بچه ها اين سوال من فكر كنم اينجا ديگه به جواب برسه . من الان كارداني دارم .
آزاد امتحان دادم مهندسي سخت افزار قبول شدم . حالا بايد چيكار كنم .؟؟
واحدهايي رو كه تو كارداني پاس كردم رو تطبيق ميدن يا نه ؟؟
مرسي:11:
نه... به ترتیب اولویت هاستنقل قول:
+
اگر غیر از این بود دیگه اولویت بندی معنا نداشت.
+
دانشگاه آزاد یک تفاوت داره که اول اولویت های همه ی افراد چک میشه ، در واقع توی دانشگاه آزاد اولویت اول خیلی مهمه و نقش اساسی توی قبولی طرف داره شاید حتی بیشتر از رتبه!
ولی آزمون های سراسری کلا این طور نیست و از روی رتبه ی افراد قبولی فرد تضمین میشه ، اولویت ها فقط ترتیب علاقه ی شما رو نشون میده و به ترتیب از بالا یکی رو قبول میشید :46: البته فکر کنم اولویت اول رو اگر استان بومی زده باشید از سهمیه ی بومی استفاده میشه (شبانه ی هر استان 60 تا 80 درصد فقط بومی میگیره) البته قبلا که اولویت اول این امتیازو داشت ممکنه الآن این امتیاز واسه ی بقیه ی اولویت ها هم باشه.
اینو مطمئن نیستم:13:
بستگی به واحد دانشگاه داره.نقل قول:
شاید 20 واحد جبرانی بهت بدن شاید 9 واحد . سقفش 20 واحده ///
.
اين براي من هم سئوالهنقل قول:
ولي امتحانش پارسال فكر كنم 15 آذر بود (دقيق نمي دونم )
- تايپيكي داريم كه براي امتحان كارداني به كارشناسي آزاد باشه؟،براي امادگي امتحان
اگه نه دوستان عزيز اگه حاظر باشن يه تايپك تواين زمينه راه بندازيم (اعلام كنند)
حدود 2ماه و نيم زمان هست
نقل قول:
برا تاپیک کنکور کاردانی به کارشناسی همین تاپیک هست
برای آزاد هم تاپیک هست.
پس تاپیک جدیدی لازم نیست!
.