فن عقب کیسه
Printable View
فن عقب کیسه
نقل قول:
فن عقب باید باد رو بده بیرون یعنی برچسب فن به عقب باشه
خودتون هم با دستتون میتونید بفهمید کدوم طرف فن باد رو میزنه بیرون
پس درست نصب کردم
ممنونم:n16:
fat یا fat 32 است و صد در صد ntfs نبودهنقل قول:
فایل سیستم فلش رو ntfs کنید و مججدا نتیجرو بگین که با چه نرخی اطلاعات به فلش منتقل میشهنقل قول:
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم وقتی کمپیوترو روشن میکنم یه صفحه ی سیاه میاد نمیتونم کاری بکنم نوار استارت آیکونهای دسکتاپ همه دیده نمیشند کلا دسکتاپم یه صفحه ی سیاهه ویندوزمو عوض کردم بعد از یک روز دوباره همین طوری شد وقتی ریستارت یا خاموش میکنم یه صفحه ی آبی میاد خواهشا کمکم کنید[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان
من 5 سالی میشه گیم نت دارم. سیستمام هم سیستمای 5 سال پیش ولی تازگیها بعضی از سیستمام هر چند وقت یه بار وسط بازی کرش میکنه که من مجبور میشم رم شون رو در بیارم حتی کارت گرافیکشم باید در بیارم یک بار سیستمو بدون رم و یک بارم بدون گرافیک روشن کنم دوباره جا بزنم تازه رمی که تو یه اسلات کار میکرده دیگه رو اون اسلات کار نمیکنه و باید بندازمش رو یه سیستم دیگه تا کار کنه و رم یه سیستم دیگه رو بندازم رو این اسلات من بین مادربورد و پاور شک دارم میخواستم ببینم اشکال از چی میتونه باشه . شایدم مشکل چیز دیگه ای باشه. مشکل نرم افزاری نیست.میخوام مطمئن شم بعد تعویض یا تعمیر کنم. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
Asus p5kpl-c
green gp 430 a
ocz gold 1x2 ddr2 800
gt 440 ddr5 1
برای مشکل شما اون کرش کردن چندین علت داره یک علتش از ویندوز و ویروس است و درایور گرافیک و خود بازینقل قول:
علت بعدی دمای قطعات است و رم سیستم
و علت بعدی نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو که هم میتونه از مدار تغدیه مین باشه و هم پاور سیستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون ازت كه جواب دادي
من مطمئنم مشكل از ويندوز و درايور و كلا نرم افزاري نيست
اين مشكل تو يه فاصله زماني اتفاق ميفته كه جديدا اين فاصله خيلي كم شده مثلا قبلا هر 10 روز يه بار اينجوري ميشد اما الان كمتر شده حالا ميگم 10 روز نه اينكه واقعا 10 روز يك بار . منظورم اينه كه جديدا فاصله كرش كردنا خيلي كم شده و سريعتر اينجوري ميشه منظورم اينه كه به احتمال زياد يه قطعه اي داره عمرش تموم ميشه من نميدونم اون چيه . ميخواستم ببينم شما طبق تجربه اي كه داري اين مشكلي كه باعث ميشه هر دفعه من رم و گرافيكمو در بيارم و دوباره جا بزنم از چي بوجود مياد.(فكر كنم يه اسم خاصي داشته باشه نميدونم اسمش چيه)
شما كه ميگي دما بالا ميره چرا قبلا اينجوري نميشد يه چند وقتيه اينجوري ميشه.علت بالا رفتن دماي قطعات چيه. دماي محيط كه هميشه يه جور بوده اگر از خاك باشه من هميشه خاك رو از روي قطعات پاك ميكنم با بلوور.
و مورد آخر كه ميگي ولتاژ به cpu كم ميرسه ايا ميتونه روي رم تاثير داشته باشه يا نه. چون من هر دفعه رما رو در ميارم سيستمو بدون رم روشن ميكنم و دوباره رم جا ميزنم درست ميشه.بعضي وقتام گرافيكو در ميارم. من بيشتر در مورد اين موضوع ميخواستم ببينم دليلش چيه. اگر بيشتر در اين مورد توضيح بدي ازت ممنون ميشم
سلام
ببخشید من دخالت میکنم ها
ولی احتمال داره چیپ شمالی مشکل پیدا کرده باشه یا به خاطر دمای بالای چیپ این مشکلات پیش بیاد چون رم و گرافیک رو چیپ شمالی ساپورت میکنه