سلام به دوستان عزیزم
وااااااای خدای من خیلی خوشحالم یعنی شما هم حسش کردی؟؟؟ واقعا اون حرکت گهواره ایش خیلی لذت بخشه
درباره ی فراموشی که چند وقته خیلی اذیتم میکنه خصوصا این روزا فکر میکنم بیشتر واسه حواس پرتیم باشه اما خیلی اذیت میکنه میگم لابد واسه امتحاناته چون قبلا مشکل نداشتم اما این آخرا دیگه یه توضیح ساده هم نمیفهمیدم شاید با استراحت بهتر شم آخه امروز سر امتحان حس کردم یه چیز تو مخم ترکید یه جورایی تمرکز شدیدم از بین رفته راستی از طناب بالا رفتنم باید طبیعی باشه؟؟؟ یعنی اگه تو اتاقم باید حتما فکر کنم از یه طناببی تو اتاق دارم میرم بالا ؟؟؟ راستی من این کار و قبلا هم میکردم اما نه اینطوری مثلا توهم میزدم الان بالاترین نقطه تو اتاقم نشستم و دارم خودم رو میبینم
درباره ی آینده هم یه جورایی توضیحش احمقانه ست چون نمیدونم باید چطور بگم اما کاملا اون زمان رو حس میکنم که بعدش شدیدا احساس سر درد میگیرم انگار یه حسیه گاهی اون حالت یادم میره دوباره یادم میاد البته نه واسه خیلی جلوتر ها همش چند ثانیه جلوتر اما بعد نمیدونم چرا اون حالت خیلی زود گذره انگار تو یه زمان خیلی کوتاه هر چی بخوام میدونم باز دوباره به خود میام بعد دوباره اون حالت نمیدونم تا حالا شده تو خود خودتون بگردین؟؟؟ گفتم که توضیحش خیلی احمقانه ست چون نمیشه اون حالت رو توضیح داد ...
راستی امکان این هست که آدم وقتی برون فکنی میکنه بعد دیگه ی خودش رو ببینه یا فقط از اون میتونه جسم رو ببینه چون من آخرین باری رو که یادم میاد دو تا دیدم یعنی مطمئنم یکی تنم رو رو تخت میدیدم یکی هم باز خودم که وسط اتاق فاصله ی 1 وجبی با زمین داشت و شناور بود اما وقتی این مسئله یادم میاد خودم اینو از یه جای دیگه میبینم انگار بالای تخت بودم میدونم یکی از اینا واقعی نییست چون عادت دارم خاطراتم رو اینطوری به یاد بیارم اما کدومش واقعی نیست نمیدونم واااای دوباره اعصابم بهم ریخت کاش یکی میفهمید چی میگم انگار دوباره زیاده روی کردم ترسم از اینه که شما هم درک نکنید تو دنیای اطرافم که به هیچ کس نمیتونم بفهمونم خسته شدم ببخشید زیاد شد راستی از همه تون ممنونم ensan_noor عزیز لطفا اگه میشه فونتت رو بزرگ تر کن مررسی