سلام من برای کسری خدمت گفتن باید برم معاونت نیرو انسانی ارتش تو تهران کسی ادرس داره بهم بده ممنون
سلام من برای کسری خدمت گفتن باید برم معاونت نیرو انسانی ارتش تو تهران کسی ادرس داره بهم بده ممنون
سلام دوستان
خواهشا این سئوال من رو جواب بدید
امکان داره تا سال 1392 خدمت نظام وظیفه از 18 ماه کمتر بشه؟
خدمت 18 ماه الان( برای دیپلم، لیسانس 17، فوق 16 و...) تا آخر سال 89 هست، یعنی اگر قبل 89 اعزام بشید خدمت شما 18 ماه هست، برای بعد از اون هنوز تصمیمی گرفته نشده و چیزی تصویب نشده، یه سری میگن باز میشه 24 ماه، یه سری میگن همون 18 تا میمونهنقل قول:
بستگی داره به اینکه تمدید بشه یا نه
ولی اینکه تا سال 92 خدمت کمتر بشه من بعید میدونم، البته اینجا ایران هست و همه چیز ممکنه ولی من فکر نکنم کمتر از الان بشه
سلام بچه ها
من كسري خدمت دارم. 17 ماه و 12 روز . بعد گفتم شايد ببخشن اينم كه طرف تو +10 زنگ زد پرسيد و يارو اونور خط گفت نه و اسمشو بنويس تو اعزامي ا .. خلاصه من مدارك رو دادم +10 گفت 10 روز ديگه مياد دم در خونتون . تو يكي از فروم هاي ديگه پرسيدم كسي كه جواب مارو داد گفت حتي شايد بگن كل اموزشي رو هم بايد بري.. ميخاستم ببينم امكان داره چنين چيزي.. كلا چطور ميشه وضعيت ما ؟؟
تاريخ تولد منم 8/5/70 هست.دانشجو انصرافي هستم ولي تو اين كنكور شهريور ميخام شركت كنم باز ..
خب شما باید 18 روز خدمت کنی، طول خدمت از اول ماه حساب میشه، چون داری با مدرک دیپلم میری 18 ماه اعزامی، فرض کن 18 ماه دی میری نظام وظیفه، میگن دو روز دیگه فلان جا باش، میری اونجا، 16 روز باقی مونده رو اندازه کل 18 ماه ازت کار میکشن و خلاصنقل قول:
شما اون 18 روز رو باید خدمت کنی، حالا یه پادگان آموزشی شاید اهل حال باشه بگه برو مرخصی بعد 2 هفته بیا واسه تصویه، یا نه بگن این روز ها رو باید خدمت کنی
سلام .نقل قول:
1- اگه من دفترچه را سال 89 پست کنم و 90 اعزام بشم ، و اگه قرار بود سال 90 مدت خدمت افزایش پیدا کنه ، این افزایش مدت شامل من هم میشه ؟
2- معمولا از ارسال دفترچه تا اعزام به خدمت چقدر طول میکشه ؟( من متولد 28 خرداد 66 هستم و الان از معافیت تحصیلی استفاده میکنم )
1- بله، سال اعزام رو در نظر میگیرند مثلا 9/2 نه زمان پست دفترچهنقل قول:
2- حساب و کتاب آنچنانی نداره، بین 4 تا 6 ماه
اینطور که بوش میاد نه تنها خدمت کم نمیشه بلکه قرار زیاد هم بشه درسته؟
نقل قول:
فعلا خیر...
با سلام بر شما عزیزان! من یه سوال داشتم اونم اینه که من متولد فروردین ۷۱ هستم!میخوام ساله بعد کنکورشرکت کنم میشه؟ من بابام ۲۸ ماه خدمت تو زمان جنگ داشته میخواستم ببینم چه جوری میشه از این برای کسر خدمت استفاده کنم؟
بعد این قضیه دفتر چه رو میشه برام توضیح بدین قضیش چیه؟