خروجی مودم شما ts 9 هست باید از سایت های خارجی سفارش بدید.
من خودم برای 3372 یدونه می خوام بگیرم
Printable View
خروجی مودم شما ts 9 هست باید از سایت های خارجی سفارش بدید.
من خودم برای 3372 یدونه می خوام بگیرم
جای 3 تا آنتن بزرگ اگه اشتباه نکنم 4.5 جی هستن یه چیزی مثل 3 جی که 3.5 و 3.75 هم داشت... H+ و H و غیرهنقل قول:
اینایی که 5 تا آنتن کوچیکه به
این آنتن ts9 رو من دارم و استفاده نمی کنم چون سیگنال 4 جیم اینجا خیلی خوبه. اگر کسی خواست برای شرایط معامله پخ بده. اگر کسی از قم بخواد می تونم بهش بدم ببر تست کنه ( تهران هم تا حدی میشه اما ایام خاصی میام تهران ) قیمت هم 60 تومنه
نوشته 4 جی و 3 جی اما تا جایی که من تست کردم روی سیگنال تری جی خیلی بهتره تاثیر داره اما 4 جی تفاوت چندانی نمی کنه شاید به خاطر اینه که کلا سیگنال من خوبه ( البته بی تاثیر نیست )
کلا به خاطر طول کم سیم برای جاهایی خوبه که مثلا کنار یا بیرون پنجره سیگنال خوبه و این آنتن رو اونجا بخواد بزاره
توی این فیلم از تغییرات سیگنال بدون این انتن و با وصل کردن انتن فیلم گرفتم همراه با تست می تونید تغییرات رو مشاهده کنید. امیدوارم مفید باشه
ابزار تست e5372
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند بار دیدم در این تاپیک که عنوان شده کلا آنتن افزایش قدرت سیگنال مدم نیست تو ایران و فلان..
دوستانی که دنبال آنتن افزایش سیگنال میگیردن برای مودم به مرکز تجاری پایتخت(میرداماد) طبقه سوم تجاری مراجعه کنن یه سری مغازه ها فقط تخصصی تجهیزات شبکه میفروشن دارن موجود.
درود
دوستان کیفیت مودم های ایرانسل به چه صورته؟؟؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
من d100دارم عالیهنقل قول:
من زنگ زدم برام فرستادن
تو اهواز هر چی گشتم پیدا نکردم
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
وقتی حرف از اینکه نیست این نیست که کلا نباشه بله هستن ولی تعداد فروشندگانشون اینقد کمه و غیر قابل اطمینان و قیمتا نوجومی که نمیشه ازش مطمعا بود منظور از اینکه که میگیم نیست اینکه جای مطمعا نیست قیمت ثابتی نداره این فروشندگان این انتن ها رو خودشونم تست نکردن و فقط بر اساس یه سری اطلاعات میگن بعد ب مهم وقتی چیزیو میخری ازش مطمعا باشی قیمت ها این انتن هام چون فقط چند تا فروشنده هستن زیر 100 تومن نیست تازه اونم آنتن هایی که در حد 3 4 دسیبل تقویت میکنن که قویترش خیلی قیمتش بالاتر طرف میاد میخره میبره تست میکنه میبینه تقویت نمیکنه میبره مغازه دار میگه میگه این برای شرایط فلان فلان .... ملاک اینکه حداقل تو google سرچ میکنی 10 15 نفر تست کرده باشن که بگن بله کار میکنه فلان آنتن .ولی وقتی سرچ میکنی هیچ سایت تا حالا اقدام به فروشش نکرده . من خودم تهرانم و با این فروشنده هام حرف زدم ولی هیچکدوم با اطمینان نمیگن که این آنتن ها تقویت انجام میدن یا نه .نقل قول:
پس فعلا بهترین آنتن دهی رو همین D100 داره؟نقل قول:
بله من مشهد هستم و هر روز شاهد افت سرعت هستیم .نقل قول:
من قبل عید از سرور مشخص با 3G میانگین سرعت 1.5 تا 2 مگابایت در ثانیه دانلود می کردم که دیشب میانگین سرعت دانلود 1 مگابایت در ثانیه کمتر بود ! در طی 6 ساعت 18 گیگابایت دانلود کردم .:n35:
...
تست هم اکنون . 3G اتصال به نت از طریق گوشی و Hotspot به لپ تاپ .