واسه شما شانسی رو ۱۶ مگ بستندنقل قول:
صداش رو در نیار
Printable View
واسه شما شانسی رو ۱۶ مگ بستندنقل قول:
صداش رو در نیار
دوست عزیز اسپید تست بر حسب مگابیت نشون میده ک ب مگابایت میشه250 کیلوبایت.نقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
اسپید تست قابلیت تنظیم داره که با چه واحدی نشون بده میتونی تنظیم کنینقل قول:
اگر منظورشون مگابیت باشه حرف شما درسته
اما امکانش هم هست رو ۱۶ مگابیت بسته باشن واسه بعضی از دوستان شانسی اینجوری شده
منظورم مگابیت بود .نقل قول:
از کجا میگی که pcm هست اگر مخابرات گفته دروغ گفته بهتنقل قول:
بعد اگر میخواید خط تونو تخلیه کنید اگر مخابرات مقاومت کرد بهش بگید میخوام کلا وایمکس بگیرم میخوام سیم کارت بندازم چون تخلیه نمیکنن خیلی ام اذیت کردن به 195 شکایت کنید بگید من میخوام سرویس شرکتی بگیرم خطمو تخلیه نمیکنن
چون من میخواستم از شرکتی بگیرم ولی مقاومت کردن همین دروغ و به منم گفتن pcm جعبه هایی هستند که سیم های نازکی رد شده ازشون ولی باسه ما پسته پست مخصوص سیمای مسیه حالا ممکنه کافو گذاشته باشن ولی زمانی نمیتونم سرویس بگیرم که کافو من فیبر نوری شده باشه که اینو اگر میخواید بفهمید زنگ بزنید مخابرات از سرویس های vdsl و تانوما سوال کنید که شرایطش چیه اونجا اگر فیبر باشید بهتون میگن که سریع براتون وصل میشه ولی اگر فیبر نباشی باید هزینه کابل کشی فیبرو بدی
من آخر همین ماه تخلیه میکنم تقریبا 27 ماه اقدام میکنم که با تمام درگیری هاش تا اول ماه بعد نتم وصل شه چون من تو شرکتی که میخوام بگیرم ثبت نام کردم ماه پیش 16 مگه مخابرات سرعت دانلود 270 اینه مخابرات
در قسمت مشخصات خط نوشته کافو نوري ONU 14 - ZTE غیر از مخابرات از جای دیگه میشه سرویس گرفت؟
نهنقل قول:
از هرجام درخواست بدی درخواستت رد میشه
کجا نوشته تو اکانت کاربریتنقل قول:
منم 1 مگ نامحدود دارم با این اوصاف ترجیح میدم همین 1 مگ بمونمنقل قول:
شما هم از چن نا سایت مختلف تست بگیرید خصوصا سرورهای ایرانی و در زمان های مختلف. امیدوارم سرعتتون درست بشه
مثلا الان 11 شب که دارم کامنت میدم و قضایای اخیر هم پیش اومده سرعت دانلودم ازسایت های ایرانی روی حداکثره ولی از سرورهای خارجی یک پنجم شده. بعد صبح دوباره درست میشه و شب بار همین قضیه.
اگه سرعتتون درست نشد به 195 شکایت کنید
تو ecare.tci.ir كه با پروفايلت وارد شي تو منو گزارشات بعد گزارش مصرف رو انتخاب كني اون پايين به تفكيك مصرف داخلي و خارجي نشون ميده ، البته من اون روزي كه جواب دادم ok بود و مصرف كل منو زده بود ١٠ كيگ و داخلي و خارجي فلان.نقل قول:
ولي شب كه رفتم ديدم و الان هم كه چك كردم آيتم هاش هست ولي جلوش خط تيره هست.
ظاهرا دوباره دارن تغيير ميدن و يه اشكالي داشت برنامه شون. با ٢٠٢٠ هم كه تماس بگيري همينو ميگه ، در حال بروزرساني جهت نشان دادن مصرف به تفكيك داخلي و خارجي و ...